- 10 Ocak 2015
- 475
- 257
- 103
- 32
- Konu Sahibi Ekimyagmur
-
Ama öyle değil kiBence erkekten erkege degisir bu.
Sert gornuyormusum diyorsum disardan.
Bence mevzu " neseli tatli kiz" degil.
Belkide o erkekler senin davranislarindan onlari begenmedigini dusunuyorlardir.
Ve hatta kibirli biri olrak goruyorlar " o bitirmeden ben sonlandiriyim bu gorusmeleri" diyorlardir?
Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum
Sürekli dinleyen değil tabiki..ama ilk günden konuşmayı sevmem..bu kendine güvensizlik le ortusmemeli bence(karşı taraf icin söylüyorum) sizce ?Erkekler kendine güvenen ve kendilerine uygun kadınları beğenir. Kadınlar kendine güvenen ve kendilerine uygun adamları beğenir. İşin özü kendine güvenmek gerisi karsidaki adamın ya da kadının karakteri ve aradıkları. Yani formülü yok.
Ama sessiz, dinleyen pek konuşmayan bir kadın kendine güvenli kadın izlenimi vermez malesef.
Sürekli dinleyen değil tabiki..ama ilk günden konuşmayı sevmem..bu kendine güvensizlik le ortusmemeli bence(karşı taraf icin söylüyorum) sizce ?
Öyle mi dersiniz ? O zaman benim normalde nasilsam ilk günde öyle olmam gerek? Daha dogrusu şöyle; hic tanımadığım bir insan ve rahat olamıyorum galibaİlk izlenim önemlidir. Ben ilk tanıştığımda sessiz duran bir insan için muhtemelen kendine güvensiz teşhisi koyarım genelde.
Öyle mi dersiniz ? O zaman benim normalde nasilsam ilk günde öyle olmam gerek? Daha dogrusu şöyle; hic tanımadığım bir insan ve rahat olamıyorum galiba
Erkekler ; daha neşeli,konuskan,guzel,alımlı,zayif kızlardan mi hoşlanır?
Son zamanlarda görüştüğüm kişilerle olmuyo nedense?
Ben ilk görüşmede daha sakinim karsimdakini dinlerim genelde..
Acaba karşıdan pasif mi görünüyorum ki?
Normalde neşeli espiri yapan konuskan biriyim..insanlara yanlış bi izlenimmi veriyorum acaba ?
Dışarda sert ve ciddi duruyorum şimdiye kadar tanidigim herkes bunu söyledi.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum
Zaten en fazla bir görüşmede ben olamamCanım sakın erkekler böyle sever diye kendin olmaktan çıkıp tamamen farklı bir insan olmaya çalışma, zira er ya da geç gerçek seni tanıyacak adam. Nasıl biz kadınlar başka başka karakterlerden etkileniyorsak, erkekler de öyle. Eminim tam da sana göre biri çıkacaktır karşına, o zamana kadar hatalar yapma. Yanlış insanlarla zorlama ilişkiler yaşama.
Evet böyle isteyen biriyle tanışmıştım..Her insanın şeklide kafasındaki düşünceside farklıdır elbette...
Kimi çocuk gibi şımarık kadın sever kimi ağırbaşlı kimisi hanımhanımcık sessiz kimi özgüveni yüksek kimi bıcır bıcır neşeli ... Farklı farklıdır düşünceler elbette..
Siz siz olun yeterli
Paranoyak oldum acaba nasıl bi izlenim veriyorum diye..üzülüyorum çünkü ben değilim diye..karşımdaki insana da sinir oluyorum.begeniyo her anlamda ama devam etmiyo.Demek ki hiç biri sana göre değilmiş. Bence yanlış izlenimde vermiyorsundur. Karşına seni sen yapan kişi çıkmamış demek ki
Paranoyak oldum acaba nasıl bi izlenim veriyorum diye..üzülüyorum çünkü ben değilim diye..karşımdaki insana da sinir oluyorum.begeniyo her anlamda ama devam etmiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?