- 8 Mayıs 2012
- 53
- 132
- 293
- Konu Sahibi ugurkadini
-
arkadasim doğru soyluyosun güzel konusuyosunda yetiştirilme tarzi kucuklukten bunun empoze ediliyo olması çevre baskısı insanı kendi haline birakmiyo maleseffake misin gerçek misin?
şu namusu iki bacak arasında aramanızı anlamıyorum
gelecek iki nokta kan için kendinizi heba etmenize ayrıca gıcık oluyorum
seni seven iki bacak arası için sevecekse yerim öyle erkeği ben!!!!
bi kendinize gelin ya
tamam yapılmış bi hata dersin geçersin
zaten erkeklerden çok kadınlar önem veriyor bu mevzuya
hali hazırda seviştiği erkekle evlenirken diktiren bile gördüm.
çünkü ilk gece özel olmalıymış, müstakbel eşi de kendisi de öyle istiyormuş.
böyle bişeye dönüştü işte bekaret.
bizim kızlar hala zarım gitti zarım gitti...
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Ben sana açıklayayım hemen. Gayet sevişme pozisyonunda çıplak sürtüşmekle meşgul oluyorlar. Sonra adam hamle yapınca dur yapma ama ben bakireyim (nasıl bakirelikse) diyorlar ama iş işten geçmiş oluyor.
Adanalilarin allah ve kitaba başka yaklaşımları da mevcut. Adanalı olmasına kanmamaliydin. Ahahaha.Adanalilar Allah'in adami derler ama pek oyle cikmadi o yuzden yazdim
Adanali oldugunu neden belirtiyorsunuz? Ortaligi karistirmaya cok mu meraklisiniz??üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki aam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Off o kadar güzel topu ayağıma gönderdiniz ki cevap yazmayı çok istedim ama mune kesin banlar beniKaldıramayacaksan sevişmeyecektin
Öyle tahmin ediyorum ki kaldırmakla ilgili idi yazacağın şey :)) ahahaha.Off o kadar güzel topu ayağıma gönderdiniz ki cevap yazmayı çok istedim ama mune kesin banlar beni
mune gözlerini kapasana bir şey diyeceğim
Offf nereye çekersen geliyor.Off o kadar güzel topu ayağıma gönderdiniz ki cevap yazmayı çok istedim ama mune kesin banlar beni
mune gözlerini kapasana bir şey diyeceğim
sizce götürmeyen bir erkek olur mu. yoksa o şüpheyle bir ömür yasar mi. turkiyenin erkeklerinden bahsediyoruz malesef
Götürmeyen erkek olur tabii ki.
Siz her erkeğin "zar zar zar zar" diye pacman gibi dolaştığını mı düşünüyorsunuz?
Kendisine saygısı olan kadın zaten kocasının kolundan tutup doktora götürmesine izin vermez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?