- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi ugurkadini
-
Büyük şehirlere geliyorlar. Sabahtan gelip öğleden sonra geri dönebiliyorlar. İşlem çok kısa sürüyor. Ancak bu da sıkıntılı. Başka doktorların anlayabileceği ancak eşinizin anlayamayacağı işlemler olduğu gibi, anadan doğma kızlık zarı garantisi veren bir doktor da tanıyorum. Bunların fiyatı değişiyor.Küçük yerlerde elbet zar korkusu vardır da oralarda diktirme operasyonu nasıl olur ki?
üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyontihara kar bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim ilkistim intihara kalkıstım ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Bekaret odaklı mı yaşıyorsun.Bekaretin yoksa canına kıyabiliyorsun yani.Baban durdurmaz.Napıcak kolundan tutup zorla mı evlendirecek.üniversite 3. siniftayken biriyle tanıştım. o kadar iyi biriydi ki aşırı sevgisi güveni adanaliydi bi de soylemeden edemicem. bi iliskimiz basladi cok guzel giden bir iliski bir sure sonra birlikte olduk. ben ona yapma dedim ama gec kaldim. hayatimin en buyuk hatasini o an yaptim. neyse dedim evlenicez ya ne de olsa olsun dedim. bi gun o lavobaya gitti telefonunu karistiriyorum galeride bi video. ne gorsem begenirsiniz kizin birine masalar hazirlamis evlilik teklif ediyor. beynimden vuruldum resmen. bu ne diyorum onu yapmaya mecburdum diye cevap veriyor bahanesi yok cunku. cektim geldim kimseye bisey diyemedim intihara kalkistim ölmedim. suan bekaretim yok. eski sevgilim deseniz suan nisanli. ben napicam diyorum diktir gitsin ne var dedi bana. ben diktirip evlenemem ki. evlendigim insani ilk gunden nasil kandirayim bi omur iliskiyi bir yalan ustune nasil kurayim ben bunu yapamam. evlenmeyim desem nereye kadar evlenmeyeceksin babam durdurmaz. peki ya ben napicam o orda hayatini surerken ben burda rezil mi olucam. bir erkek nasil bu kadar vicdansiz olabiliyor.
Tam olarak neye, kime, neden yaranmaya çalıştığınla alakalı bir durum tamamen.Sorgulayan, umursayan var.
Sorgulamayan, umursamayan da var.
Hayatınıza alacağınızın hangisi olduğu size bağlı.
Kendinize nasıl davranılmasına izin verirseniz, öyle davranırlar.
Hayatıma alacağım adam benim bekaretimi sorgulayamaz, bana hatalıymışım gibi davranamaz. İzin vermem.
Kızlarımız "hep" diktirme peşinde değil. Arkasında duramayacağı kararı veren kızlarımız diktirme peşinde.
Kadının bekareti tamamen kendisini ilgilendirir.Tam olarak neye, kime, neden yaranmaya çalıştığınla alakalı bir durum tamamen.
İhi ihi bilmem kaç kadınla sevişmiş olabilecek adama temiz(!) gidiyorum, yaşasın! Gibi bir düşünce yapın varsa diktirirsin tabi.
Niye ki yav? Ne diye yaranmaya çalışıyorsun, eşitsin işte. O da sevişmiştir, sen de seviştin. İlla bir adım geride duracaksınız ya hani! Aman geri durun, adım atmayın e mi?Git ya feministik damarlarım kabarıyor, okkalık methiyeler düzeceğim sonra 1 ay ban alırım artık.
Aynen öyle. Ama sanki erkeğin zaferi gibi görülüyor. Çok ilkel ve ürkütücü değil mi ya?Kadının bekareti tamamen kendisini ilgilendirir.
Kendisi için öyle kalır veya öyle kalmaz. Kendi kararıdır.
Bu, erkeğin "hak ettiği" bir şey değil.
Siz korkabilirsiniz ben korkmuyorum.
Yaşadığı şeyden pişmanlık duymasın, duyacaksa yaşamasın.
Tecavüze falan uğramamış, kendi isteği ile birlikte olmuş. Başa gelen bişey yok yani.
Nasıl olsa evlenicez diye birlikte olunmaz, birliktelik yaşıyorsan her türlü duruma hazırlıklı olacaksın.
Pişmanlık duyacağını bilse yapmazdı ki zaten.
Bir erkeğe güvenmek suç mu?Güvenmiş ve hata yapmış.Ve taşıyamıyor şu an. Cünkü adam ,aslında duyguları ile oynamış.
Bekaretini,sahte duygular yüzünden kaybetmesi zoruna gidiyor olamaz mı?Kendi sevmiş, ama adam başka bir amaçla yaklaşmış kıza..
Ne yapsın kız?Ne desin..Seviştim ama pişman değilim,bekaretim de ona feda olsun mu?
Erkeğe neden hiç lafınız yok??Dogru mu yani yaptığı sizce?
Bu ne yahu??
Siz bazı kadınlar,pek acımasızsınız.Sen güçlü bir kadınsın belki ya da daha rahat bir ortamda büyüdün vs vs.
O yüzden üzülmeyi saçma buluyor olabilirsin ama konu sahibi senden farklı diye bu kadar katı olma.
Herkesi ,empatiye davet ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?