Memeler büyüdükçe sarkma riski artarsempatiksalakcinni
Emzirdikten sonra da sarkacağından, üstüne basıp düşmemek için dikkatli yürümek zorunda kalınır benim gibi-tatlicadiarzu-
[
bazılarına iğrenç gelir büyük göğüs(sevgilime öyle)
yalnız ben çok büyük göğüslerden bahsetmiştim
.....
Erkek arkadaşınız centilmen bir erkeğin söylemesi gerekeni söylemiş, hepsi bu.....
delikafaduldenaynen hiçbir erkeğe büyük göğüs iğrenç gelmez ne büyük göğüs ne koca kalçalar ne de dolgun dudakalr bunları beğenmiyorum derler evet incitmemek için ama külliyen yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
Hayatım da "büyük göğüslerden iğreniyorum, tercihim küçük göğüs" diyen bir erkek tanımadım, yaşı kaç olursa olsun.....
Bu küçük göğüslü kadınların çıkardığı ve dünya üzerinde küçük göğüslü kadın sayısı fazla olduğu için genele yayılıp gerçekmiş gibi inanılan bir masal sadece....
Erkeklerin de buna benzer bir masalları var biliyorsunuz.... Boyu değil işlevi önemli masalı....
.....
Erkek arkadaşınız centilmen bir erkeğin söylemesi gerekeni söylemiş, hepsi bu.....
delikafaduldenaynen hiçbir erkeğe büyük göğüs iğrenç gelmez ne büyük göğüs ne koca kalçalar ne de dolgun dudakalr bunları beğenmiyorum derler evet incitmemek için ama külliyen yalannnnnnnnnnnnnnnnnnnnklava:
nasıl böyle bi genelleme yapabilyosunuz
sanırım dünya nüfusundaki tüm erkeklerle konultunuz bu konuyu
sevgilim insanı parça parça değil bütün olarak görüyo demekki
ki erkekler gerçekten iğrenir koşarken göğsü sallanan bi kadın geçyodu yanımdan karşıdanda bi erkek grubu herkes resmen alay etmişti kızla
neyse ben sevgilimle küçük göğüslerimle mutkuyum
umarım sizide sadece göğüsleriniz için sevmeyenler çıkar
Göğüslerinizin küçük olmasını kendinize sorun ediyor olabilirsiniz ama bunu kompleks haline getirmeyin lütfen.... He kompleksli bir insansanız da, çevrenize saldırarak bunu yenemezsiniz..... Bi uzmanla görüşmek en iyisi olacaktır....
Göğüs ölçülerim hakkında bir fikriniz var mı?
Erkeklerin büyük göğüsleri sevdiğini bilmek için illa büyük göğüslü mü olmak lazım?
Şundan eminim; göğüs ölçülerim kesinlikle sizinkilerden bile küçüktür. Centilmen erkeklerin ne tip kelimeler kullandığını bilecek kadar tecrübeliyim diyelim.....
Bir erkek büyük göğüslü kadınları sevmiyorum diyorsa gerçekten büyük göğüslü kadınları sevmiyordur.
Bir erkek büyük göğüslü kadınları iğrenç buluyorum diyorsa büyük ihtimalle karşısındakini kırmamak için kibarlık yapıyordur.
Hayatı tecrübe ettikçe ne dediğimi daha iyi anlayaksınız, şu an bu söylediklerimi mantıklı bulmanızı beklemiyorum zaten....
Not:Bu konuda bahsedilen büyük göğüsler aslında normal ölçülerde ve az üstünde olan göğüsler. Çünkü konunun buraya gelmesine sebep küçük göğüs mevzusu. Zaten kimse insanın kendi kafasından büyük, göbek hizasına gelmiş göğüslerin sexi ve beğenilir olduğunu savunmuyor.
demek sana denk gelenler hep büyük göğüs seviyomuş
bu laf sanırım bana
yalnız ben çok büyük göğüslerden bahsetmiştim
masal değil ayrıca benim dediğimde sevgilim söyledi
hmm anlaşılyoki burdan asıl kompleksli olan sizsiniz
ki ben konu sahibi arkadaşa bi cevap yazmıştım
ama siz direk beni hedef alarak bi cevap yazdınız
inanın eğer karşımdaki erkek bunu sorun haline getiryosa ben komplekse girerdim belkide.ama etmiyo ve kendime gayet güvenyorum
ha ayrıca bundan sonra sevgilime güvenip güvemiceğimi size sorarım malum siz benden iyi bilyosunuz hangi konularda yalancı olduğunu hangi konularda güvenip güvenemiceğimi
tanımadığınız insanlara bu şekilde yalancı diyemezsiniz
notunuza cevap:eğer benim önceki cevaplarıma bakarsınız büyükten değil çok büyükten bahsettiğimi anlarsınız
her erkek farklıdırki
bazıları sorun eder bazıları etmez
bazılarına iğrenç gelir büyük göğüs(sevgilime öyle)
benimkiler küçük ama büyütmeye çalışyorum büyümüyo napim yani evlenmicem mi bunun için
hele bunu bi dile getirsinkötükedihüso
Güğüsleri konusunda kompleksli bir insan olmamı hangi cümlelerden anladınız acaba, merak ettim.
Ne yazdığınızdan haberdarsınız, ne de okuduğunuzu anlıyabiliyorsunuz.....
Size yalancı diyen yok. Sadece erkek arkadaşınızla aranızda geçen konuşmadan ne anladığımı yazdım. Buna itiraz edebilirsiniz, ama hakaret etmeden. Okuduğunu anlamak bu kadar zor olmamalı....
Siz bir insana "umarım sizide sadece göğüsleriniz için sevmeyenler çıkar" derseniz tabi ki size cevap verir. Bu kadar basit.... Lütfen biraz kendinizi zorlayın en azından bu yazdıklarımı anlayın.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?