Erkekler büyük göğüs mü ister?

"erkekler" derken, kaç kişi ile evlencen yaa

Şaka bir yana, erkekler şunu sever bunu ister diye hiç birşey yapma, şımartma hiç, seni herşeyinle olduğun gibi kabul etsin, bilsin..

Mutluluklar.. zemuszemus

hay sen çok yaşa...benimde küçüktü 75 beden kullanıyordum evlenmeden önce evlendikten sonra 80 oldu gögüslerim büyüdü ama çokda değil zaten..ne önemi varki yaaaa meme işte :icecream:

Bende bazen çok takıyorum .Acaba eşim begeniyormu diye düşünürüm bazen.Küçük benimkilerde 75 Şükür diyorum yine.ya sadece yeri belli olsun diye bir ucu olsaydı.. Bu şekilde olan arkadaş varsa kızmasın:)

aklıma bişey geldi ama söyleyemedim utandım :kedi:
sen onu olduğu gibi seviyorsun değil mi? o da seni öyle seviyordur. büyük ya da küçük olduğu için değil. senin bir parçan olduğundan...

kaydirigubbakcemile3 haha çok doğru....üstelik onlar kendi bedenlerinden (söylemeye utandığın şey) memnun değillerse bizden daha kötü oluyorlar kaydirigubbakcemile3

Bende nisanliyken cok kafaya takardim, zaten kayinvalidem de demisti, hic yok gibi gogusleri cok kucuk demis nisanlimin yaninda :hulya: sonradan biraz buyuduler yani en azindan goguslerimin oldugu belli oluyordu.. Evlendikten sonra hic kafaya takmadim, sanki butun kocalar Brad Pitt biz kafamiza neleri takiyoruz..
Bu arada benimkilerde 75B simdi, ara sira A giyiyorum, farkediyor kilo alinca-verince...

aklıma bişey geldi ama söyleyemedim utandım :kedi:
sen onu olduğu gibi seviyorsun değil mi? o da seni öyle seviyordur. büyük ya da küçük olduğu için değil. senin bir parçan olduğundan...

Galiba senin aklina gelen benimde aklima geldi.. kaydirigubbakcemile3
Diyecegim ama utaniyorum :kedi:

Biz olculerimizi kafaya takacagimiza erkekler kendi olculerini dusunsun birde delikafadulden

:kedi:

aynen onlar takıntı yapsınlar kendilerini bence o bahsettiğiniz şeyide tabiki hadi biz silikonla büyütebiliriz onlar silikonda taktıramazlar delikafaduldendelikafaduldenkötüyüm ben kötüyüm ishal yapar kustururumdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ay cok alemsızınız sız yaaaa cok guldum yorumlara :roflol::roflol:
onların bu ölçme biçme muhabbetlerı bıle yok mu :roflol::roflol:

Hayatım da "büyük göğüslerden iğreniyorum, tercihim küçük göğüs" diyen bir erkek tanımadım, yaşı kaç olursa olsun.....

Bu küçük göğüslü kadınların çıkardığı ve dünya üzerinde küçük göğüslü kadın sayısı fazla olduğu için genele yayılıp gerçekmiş gibi inanılan bir masal sadece....

Erkeklerin de buna benzer bir masalları var biliyorsunuz.... Boyu değil işlevi önemli masalı....

hahadelikafaduldenaynen ya evet işte bende onu diyorum erkekler büyük göğüs sevmiyolarsa neden büyük göğüslü kadınlar bu kadar gündemde ve estetikçilerde en çok yaptırılan şey silikon mademşu kırmızı bölümde de çok haklısın her kadın bunu der nedensedelikafaduldenve bunu erkeklerde çok kenddilerine güvenmeerek söylerler nedense boyu değil işlevi önemli diye belkide biz kadınlar böyle yaparak onlara güven verdik

bu tamamen evleneceğin kişinin inceliğine, sevgisine, sana olan yaklaşımına bağlı
evlenmeden önce bunu ben de sıkıntı etmiştim kendimce
eşimin yaklaşımı o kadar güzeldi ki ben kendimi dünyanın en güzel vücuduna sahip kadını gibi hissediyorum

anşalsıldıki her tarafında kendine ait sorunları olabiliyor.yani kadın olarak sadece bizim kafamıuza taktıklarımız bizi ilgilendiriyor.fazla kafaya takmamalıyız diyorum ama inşallah başarırız.

Aynen katiliyorum.. Ustelik erkekler kellesiyorlar zaman gectikce, gobek firliyor.. Boy takintisi oluyor, topuklu giyme diyor mesela kaydirigubbakcemile3

Bunun gibi bi cok sey.. Esimin saclari yavas yavas dokuluyor ama ben ama kendisini kotu hissettirmedim bu konuda. Bakimini yapsin, temiz gorunsun yeter, benim icin onemli olan o.

O paspal duracak, kendine bakmayacak birde sikayet edecek, yok yaaa kötükedihüso ben orami burami dusunecem, daha neler alsanaalsanasmile

Nedense hep kadinlar dusunmek zorunda, bu konuda cevre baskisindan ileri geliyor genelde..

demek sana denk gelenler hep büyük göğüs seviyomuş
bu laf sanırım bana
yalnız ben çok büyük göğüslerden bahsetmiştim
masal değil ayrıca benim dediğimde sevgilim söyledi

Memeler büyüdükçe sarkma riski artarsempatiksalakcinni
Emzirdikten sonra da sarkacağından, üstüne basıp düşmemek için dikkatli yürümek zorunda kalınır benim gibi-tatlicadiarzu-

Memeler büyüdükçe sarkma riski artarsempatiksalakcinni
Emzirdikten sonra da sarkacağından, üstüne basıp düşmemek için dikkatli yürümek zorunda kalınır benim gibi-tatlicadiarzu-

ahahaha süperdi..

Valla büyük göğüs ve nispeten dik meme seviyorlar.Ben erkek olsam ben de büyük isterdim ama öyle yatınca ağza girenlerden değil. Ev arkadaşımın öyleydi kız bigün göğüsleri yüzündne uykuda boğulacak diye korkardım eyvahedigeldismile, vallahi

anşalsıldıki her tarafında kendine ait sorunları olabiliyor.yani kadın olarak sadece bizim kafamıuza taktıklarımız bizi ilgilendiriyor.fazla kafaya takmamalıyız diyorum ama inşallah başarırız.

tamamen öyle....

aslında en önemli şey senin kendini nasıl gördüğün...gerisi hikaye...sen kendinle ilgili ne hissedersen karşındakine onu yansıtırsın ve sana döner....

sen vücudunla mutlusun emin ol evlendiğinde eşin de mutlu olacak...sen boşver nasıl göründüğünü vücudunu...

göğüslerinin değil, sol göğsünün altına taşıdığın organın büyüklüğü önemli....

yüreğin büyük değilse onu büyütmek için çare ara, gerisi kendiliğinden hallolur zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…