erkekler iligiden neden hoşlanmaz

tabıkı karakter meselesı, benımkıde benı nıye kıskanmıyorsun dıyor mesala ama kıskanıncada cok bunaltıyorsun oluyor yapmacıktan kıskandım dıye benımkıde ayrı bır dengesız yanı

kıskançlık kadar kötü bir şey yok bence bana karşı yapılan kıskançlığı kendime hakaret sayarım hem bana hem kendine güveni olmadığını düşünürüm.

çok güldüm buna Allah bozmasın demek ki erkekler ilgiyi seviyor mu aslında diye düşünüyorum bazen

evet herkes bir değildir ama ban aöyl ebir anlatıyordu ki bir yere gittiğinde kimse haber vermiyor diye sen çok merak ediyorsun diye birde ilk sevgilimdi erkekler hakkında pek bilgim yoktu bende inanıyordum sonra bir sorayım sizlere dedim hepsi mi aynı diye

ne güzel Allah bozmasın hep böyle olun inşAllah bazen diyorum iki ilgi bekleyen insan birlikt eolsa dah amı güzel olur du diye

Ben, sevgilinin onceki iliskisinde ona asiri baski yapan, hesap soran biriyle beraber oldugunu dusunuyorum. O kisi sevgilini o kadar bunaltmis ki, senin normal sekilde sordugunu o yuzden hesap sorma gibi algiliyor. Tik kalmis sevgilinde.

önceki sevgilisini bilmiyorum lise de çıkmışlar ama bana hiç bundan bahsetmedi aradanda baya uzun zaman geçmiş ama evde sorguya çeken nerdesin geç gelme diyen bir ailesi var acaba ondan mı böyle düşünüyor diye aklıma geldi şimdi

bu nerdesin ne yapıyorsun kelimesini yüzeysel yazmıştım aslında açıklaması gittiğin yere ulaştın mı vaktin nasıl geçti geç mi geleceksin veya bir yere gidiyorsan kiminle gidiyorsun anlamında nazikçe sorular sorgu anlamında değil bu da mı o anlama geliyor onu anlamadım :44:

yani bu erkekleri anlamak o kadar zor geliyor ki bana hiç bir zaman çözemedim çözemiycem de sanırım her kadın yani genelleme yapmak istemem de erkek arkadaşının ya da eşini arada bir kontrol eder kim etmez ki

tabıkı karakter meselesı, benımkıde benı nıye kıskanmıyorsun dıyor mesala ama kıskanıncada cok bunaltıyorsun oluyor yapmacıktan kıskandım dıye benımkıde ayrı bır dengesız yanı

kişi zorlada kıskanamaz ki erkekler gerçekten de böyle kıskanmazsın sevmiyor olur kıskanırsın bunaltıyorsun olur acab akıskanınca kendilerine mi güven geliyorda öyle davranıyorlar

valla benim sevgilim tam tersi yaa ben saha hiçbişey demeden kendisi her adımını haber verir.bütün arkadaşlarıyla ilişkisini kesti ben asla böyle bişey talep etmem ki ben ona ısrar ediyorum çık dolaş hava al diye kendisi istemiyo. yarım saat mesaj atmasam küser trip atar.ilgiden çok hoşlanır aşkımlı canımlı şeyleri çok severrr garip sevgilim benim

çok ender rastlanır bir erkek özelliğine sahipmiş o zaman anladığım kadarıyla erkekler geneli mi bilemiycem haber vermeyi sevmiyor sözlerini tutamıyor Allah bozmasın canım

hiç yok heralde bu konudan ayrılan ya da kavga çıkmasına sebep olan bir beni mi buldu bu ya herkes çok mutlu olur inşAllah Amin

walla canım çoğu erkek evet ilgiden sıkılıyorlar aranmayı sorulmayı sevmiyorlar ama bunun sebebi erkeklerin ilişkilerine yüzde yüz kendilerini vermemelerinden bağlanamamalarından yada gözü kör şekilde aşık olmamalarından kaynaklanıyor... erkeğin çok fazla kaybetme korkusu olmadığı zaman nasılsa bu kız beni bırakmaz diyip istediği tripi atıyo herşeye sinirleniyor...kız arayıp sorduğundan sürekli ilgiden sıkılıyor...ama yüzde yüz aşık olan erkek bence sıkılmaz ilgiden...kim şımartılmaz sevilmek kıskanılmak istemez ki? benimkine gelince...walla biz iki ilgi delisi birbirimizi bulmuşuz... 1 buçuk sene oldu daha kavga etmedik küs kalmadık hala aşk böcükleri şeklinde devam ediyor... ben arayıp mesaj atmayınca alınır onu kıskandığımda çok hoşuna gider... çünkü bunlar aşık olmanın sevmenin işaretleri bence...

Ilgi gostersen bunaliyorlar..
Gostermezsen sende birsey var bir haller oldu havalara girdin diyorlar.
Insanlara ozellikle erkeklere yaranmak zor arkadasim.
Benim esim ilgiden kesinlikle bunalmaz .
Hesap sormazsam ilgi gostermezsem bu sefer ne oldu bana karsi bu tutumun ne der.
Benim esimde arkadaslariyla gorusmuyor isten eve evden ise.
Erkekten erkege degisiyor sanirim...
Ilgini kisarsan bak gor nasil ilgi bekleyecek...
Kendiliginden hesap verecek bu sefer.
Bana neden ilgi gostermiyorsun diyecek :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…