Arkadaşlar bugün nişanlımlara gittik ve ben mutfakta yemek hazırlıyordum. Bir ara nişanlımın yanına gittiğimde baktım facebook açmış oturmuş başına bende yanıma gelmesini istedim. O an gelmedi ne yapıcam ben mutfakta ne işim var falan dedi bende geri gittim bi süre sonra baktım hala bilgisayarın başında oturmuş kalmış bende dedim ya gel iki laf ederiz gelsene yanıma dedim ne var şimdi facebook ta falan dedim. Hemen sert bi şekilde davrandı yok birarada olmak zorundamıymışız sürekli dibinde dolanmak zorundamıymışım eve gittik diye illa öylemi olmalıymışım sen git içerde ne yapıyosan yap beni niye çağırıyosun diye tersledi beni oysaki hiç bi kötü niyetim yoktu neden böyle değişkenlik gösteriyorlar anlamıyorum yada benim ne kötülüğüm olduda bu tepkiyi gördüm arkadaşlar yanlışmı davranmışım ben yani ben bilgisayarda oturmasına karşı değilim elbetteki oturabilir ama ben oraya gelmişim ne vardı sanki yanıma gelse 5 dk otursa geçip içerde oturması doğrumu sizce, neden böyle duygusuzlaşıyorlar anlamıyorum. Ve sonra o anda uzatmadım ama sonradan konuyu açıp neden beni o şekilde terslediğini sordum ben sana ne yaptım neden böyle davranıyosun bana diye yine tersledi ve hatasını kesinlikle kabul etmedi. Çok canım sıkıldı ne yapacağımı bilemiyorum..