Erkekler neden böyle ?

Sunshine232

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2021
1.160
1.688
83
33
Merhaba herkese.
Ben eşimden 3 yıl önce ayrıldım bir kızm var 5 yaşında. Siddet yüzünden boşandığım icin toparlamam uzun sürdü şükür ki kendime gelebildim
Bu süreçte görüşmek isteyen insanlar olsa da kimseyi yara bandı gibi kullanmak istemedim kabul etmedim
2 ay önce arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştık instagrmdan ekledi beni ordan konuşmaya başladık gelip görme konusunda cok içten olduğunu hissettim birçok ortak yönümüz vardı içim ısındı uzun zamandır ilk kez birine.
Geçtiğimiz hafta geldi yaşadığım şehire hersey cok güzel geçti yakınlaştık dolu dolu bir 2 gün geçirdik
Gittikten 2 gün sonra hesabında eklenmiş yeni bir kadın profili gördüm sorduğumda o beni ekledi dedi. Kadına sordum ekran görüntüsü attı Tınderda tanışmışlar o gün. Sok oldum sorduğumda hiçbir acıklama yapamadı tek dediği özür dilerim o kadar. Heryerden silip engelledim.O kadar dokundu ki bana uzun zaman sonra kalbimi birine açtım o da kadın avcısı çıktı.üzgünüm öyle bir dökmek istedim içimi

Son düzenleme:
Adam bekar ve çocuksuz mu?

Yazınızdan öyle bir hissiyat aldım. Böyle ise uzak durmanızı öneririm. Kötü niyetli olabilir. Hiç güven verici bir tip değil.

Siz ancak çocuğu olan biri ile olabilirsiniz cünkü çocuklu ve çocuksuz birlikteliği genelde hüsranla sonuçlanır.

O da boşanmış ama cocugu yok

O kadar yalvardı ki gelmek görüşmek icin öyle ikna etti ki beni sok oldum görünce
Engelledim heryerden

3 yıldır görüşmek isteyen birçok insan oldu diyorum herkese kanmak mı bu ?
Ya ne alakası var sonuçta bu adamla dolu dolu 2 gün geçirmişsin 2 ya 2 gün. Kendini tutup başka biriyle görüşmemişsin olay bu aslında senin. Sonra 2 günlük adam için neden niye diyorsun

Kimden çıkacağı belli olmuyor valla yol yakınken iyi ki gerçek yüzünü gördünüz. Çoğu da böyle sanki yaaa, gözleri dışarda asla doyumları yok. Nedenini ben de çok merak ediyorum

Kimden çıkacağı belli olmuyor valla yol yakınken iyi ki gerçek yüzünü gördünüz. Çoğu da böyle sanki yaaa, gözleri dışarda asla doyumları yok. Nedenini ben de çok merak ediyorum
Evet hemen fark ettiğim için seviniyorum yoksa ilerleyebilirdi. Bu nasıl bir açlık ben hayret ettim

Ya ne alakası var sonuçta bu adamla dolu dolu 2 gün geçirmişsin 2 ya 2 gün. Kendini tutup başka biriyle görüşmemişsin olay bu aslında senin. Sonra 2 günlük adam için neden niye diyorsun
Konu tamamen 2 günlük adam değil, konu sahibi uzun zamandır ilk kez birine kendini yakın hissetmiş ve neden diye sorgulaması gayet normal.

Bu internet görüşmelerinde eğer derdiniz uzun, hayat arkadaşlığı vs gibi şeylerse, uzaktan konuşmayı uzun tutmamalı ve birkaç kez görüşmeden bağ kurmamalı, yakınlaşmamalı diye düşünüyorum. Yani tabii derdiniz eğlenmek değilse ya da kendinizi kötü hissedecekseniz. Ha bana kalırsa kendi problemi böyle bi pislikmiş der, acırım. Sınır çizmeden, denemeden niyeti yine anlaşılamayabilir ama tedbir almış olursunuz.

Çok az zaman geçirmişsiniz ama siz işte onun bu yazarak rahatça yaptığı manipülasyonlarla idealize ettiğiniz için canınız yanıyor. Tanıdığınız kişi değil o. Canınızı sıkmayın. Kendinizi de erkekler iğrenç diye kapamayın, sadece daha tedbirli olun bence.

Eğlenip takılmak cok alışık olduğum bir hayat tarzı degil o yüzden canım acıdı zaten yoksa ben de onu kullandım der günüme devam ederdim
Teşekkür ederim güzel mesajınız icin daha dikkatli olacağım

Yakinlastik derken ben o kismi anlamadim. 2 günde ne kadar yakınlasmis olabilirsiniz ki. Yargılamak için sormuyorum yanlış anlamayin, anlam vermedim sadece

Ay üzülmeyin lütfen ya. O kadar zorluk görmüş, kendinizi tekrar inşa etmişsiniz. Kıytırık bir herif için değmez. Muhtemelen de umutsuzluğunuz canınızı yakıyor, nasıl bir daha güveneceğim demek ki böyle diye. Herkes kötü değil elbet. Düzeninizi kurmuşsunuz, hah olsa güzel, olmasa da siz yetersiniz kendinize. Sevgiler.

Uzak durun bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…