Erkekler neden böyle ?

Türkiye bunlarla dolu ne yazık ki
Teşekkür ederim desteğiniz için

bence iyice tanımadan yakınlaşmamalı kimseyle bende öyle yapıyorum evlenip boşanmış oldugumdan hiç bahsetmem mesela çünkü laf dönüp dolaşıp tek mi yaşıyorsuna dönüyor o yüzden bazı şeyler gizli kalmalı.

Aracı olan arkadaşıma veryansın ederdim ilkin. Kişinin az çok çapkın olduğu bellidir. Siz zaten güven sorunu yaşarken neden aracı olmuş?

Velev ki bilmiyormuş. Tanımadığı kişi için nasıl aracı olabilir? Çocuk oyuncağı mı bu?

Ettim ama o da cok üzgün olduğu icin üsteleyemedim

İlk buluşmada 2 gün dolu dolu geçirecek kadar nasıl hemen tanıdınız? Yanlış anlamayın kınamıyorum, güvenmekte acele ettiğinizi düşünüyorum

Offf kıyamam. Kadın avcısı tipler tehlikeli olur. Birkaç günde bağlar kendine. Çünkü yaralı ceylanın kokusunu alırlar, çok severler yaralı ceylanı, tek tek bilirler nerden ezilmişsin, ona göre vaatler verirler oralara dokunurlar. Emin olursun, işte bu dersin. Sonra keleği yersin. Bunlara şerbetlenmeniz lazım, çok çıkacaklar karşınıza.

Sizin kadın cinselliği ile bir derdiniz var umarım ki hiç bitmesin, kıvranın durun.

Çok özür dileyerek soruyorum, her pisliği yemek ne demek? Yakınlaşınca insanlarla pislik mi yiyorsunuz siz?

İşlerin nasıl ilerleyeceğine bakıp ona göre devam edecekmiştir belki, henüz verilmiş sözleriniz olamaz flört aşamasındasınız. Sevgili olsanız bunu yaşasanız kötü olurdu. insanların kredisini negatiften den başlatırım, eğer iyi şeyler yaparlarsa tamam. Kötü ilerlerse de zaten böyleydi der geçerim. İyi bir savunma mekanizması oluyor.

Bana iyi bir tecrübe oldu böylesi.
Daha da yaralarımdan hiçbirine bahsetmem artık duygusal da yaklaşmam

Bence siz uzun zamandir yalniz oldugunuz ve o kisi aracı araciligiyla geldigi icin gereginden fazla anlam yuklemissiniz ona.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…