- 11 Ocak 2021
- 1.160
- 1.688
- 83
- 33
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Türkiye bunlarla dolu ne yazık kiSiz önce insanları yargılamamayi öğrenin , siz kimsinizde konu sahibine böyle şuursuzca konuşuyorsunuz cahil misiniz nesiniz yok olun gidin yahu. İlk onune gelenlede birlikte olur isterse size mi soracak bakir hanım. Sizin olacak çocuklarınıza şimdiden üzüldüm ben. Yazık o çocuklara ki bu zihniyette anneleri olacak.
bence iyice tanımadan yakınlaşmamalı kimseyle bende öyle yapıyorum evlenip boşanmış oldugumdan hiç bahsetmem mesela çünkü laf dönüp dolaşıp tek mi yaşıyorsuna dönüyor o yüzden bazı şeyler gizli kalmalı.Merhaba herkese.
Ben eşimden 3 yıl önce ayrıldım bir kızm var 5 yaşında. Siddet yüzünden boşandığım icin toparlamam uzun sürdü şükür ki kendime gelebildim
Bu süreçte görüşmek isteyen insanlar olsa da kimseyi yara bandı gibi kullanmak istemedim kabul etmedim
2 ay önce arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştık instagrmdan ekledi beni ordan konuşmaya başladık gelip görme konusunda cok içten olduğunu hissettim birçok ortak yönümüz vardı içim ısındı uzun zamandır ilk kez birine.
Geçtiğimiz hafta geldi yaşadığım şehire hersey cok güzel geçti yakınlaştık dolu dolu bir 2 gün geçirdik
Gittikten 2 gün sonra hesabında eklenmiş yeni bir kadın profili gördüm sorduğumda o beni ekledi dedi. Kadına sordum ekran görüntüsü attı Tınderda tanışmışlar o gün. Sok oldum sorduğumda hiçbir acıklama yapamadı tek dediği özür dilerim o kadar. Heryerden silip engelledim.O kadar dokundu ki bana uzun zaman sonra kalbimi birine açtım o da kadın avcısı çıktı.üzgünüm öyle bir dökmek istedim içimi
Ettim ama o da cok üzgün olduğu icin üsteleyemedimAracı olan arkadaşıma veryansın ederdim ilkin. Kişinin az çok çapkın olduğu bellidir. Siz zaten güven sorunu yaşarken neden aracı olmuş?
Velev ki bilmiyormuş. Tanımadığı kişi için nasıl aracı olabilir? Çocuk oyuncağı mı bu?
Offf kıyamam. Kadın avcısı tipler tehlikeli olur. Birkaç günde bağlar kendine. Çünkü yaralı ceylanın kokusunu alırlar, çok severler yaralı ceylanı, tek tek bilirler nerden ezilmişsin, ona göre vaatler verirler oralara dokunurlar. Emin olursun, işte bu dersin. Sonra keleği yersin. Bunlara şerbetlenmeniz lazım, çok çıkacaklar karşınıza.Merhaba herkese.
Ben eşimden 3 yıl önce ayrıldım bir kızm var 5 yaşında. Siddet yüzünden boşandığım icin toparlamam uzun sürdü şükür ki kendime gelebildim
Bu süreçte görüşmek isteyen insanlar olsa da kimseyi yara bandı gibi kullanmak istemedim kabul etmedim
2 ay önce arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştık instagrmdan ekledi beni ordan konuşmaya başladık gelip görme konusunda cok içten olduğunu hissettim birçok ortak yönümüz vardı içim ısındı uzun zamandır ilk kez birine.
Geçtiğimiz hafta geldi yaşadığım şehire hersey cok güzel geçti yakınlaştık dolu dolu bir 2 gün geçirdik
Gittikten 2 gün sonra hesabında eklenmiş yeni bir kadın profili gördüm sorduğumda o beni ekledi dedi. Kadına sordum ekran görüntüsü attı Tınderda tanışmışlar o gün. Sok oldum sorduğumda hiçbir acıklama yapamadı tek dediği özür dilerim o kadar. Heryerden silip engelledim.O kadar dokundu ki bana uzun zaman sonra kalbimi birine açtım o da kadın avcısı çıktı.üzgünüm öyle bir dökmek istedim içimi
Sizin kadın cinselliği ile bir derdiniz var umarım ki hiç bitmesin, kıvranın durun.2 ay önce tanışıp, yanına geldiğinde yakınlaşıp her pisliği yediğin birinden nasıl bir umut ve gelecek bekliyordun ki, boşanmış ama halen erkekleri çözememiş ilk önüne gelenle birlikte olmuşsun pes doğrusu çocuğundan utan
Çok özür dileyerek soruyorum, her pisliği yemek ne demek? Yakınlaşınca insanlarla pislik mi yiyorsunuz siz?2 ay önce tanışıp, yanına geldiğinde yakınlaşıp her pisliği yediğin birinden nasıl bir umut ve gelecek bekliyordun ki, boşanmış ama halen erkekleri çözememiş ilk önüne gelenle birlikte olmuşsun pes doğrusu çocuğundan utan
Sevişmek.Çok özür dileyerek soruyorum, her pisliği yemek ne demek?
pislik yemekle sevişmek aynı olabilir mi, olayların içeriği aynı olabilir mi?Sevişmek.
Pk yemek diyememiş o kadar da kibar.pislik yemekle sevişmek aynı olabilir mi, olayların içeriği aynı olabilir mi?
Çok ponçikmiş, ama normal sevişmede kimse pk yemiyor ki, sevilmek diyince aklına bunun gelmesi değişik. Konu sahibi bambaşka düzlemde bambaşka bir kadın, gerçek hayatta karşısına çıksa söyleyebilir mi böyle?Pk yemek diyememiş o kadar da kibar.
Bana iyi bir tecrübe oldu böylesi.Offf kıyamam. Kadın avcısı tipler tehlikeli olur. Birkaç günde bağlar kendine. Çünkü yaralı ceylanın kokusunu alırlar, çok severler yaralı ceylanı, tek tek bilirler nerden ezilmişsin, ona göre vaatler verirler oralara dokunurlar. Emin olursun, işte bu dersin. Sonra keleği yersin. Bunlara şerbetlenmeniz lazım, çok çıkacaklar karşınıza.
Bu adam öğretmen bir de. Gerçekten kimseye güven yokNormal gorunen adamlar da artik kafadan sakat cikiyor, devir cok kotu
Evet öyle oldu gerçekten ama beni buna ikna eden de kendisi olduBence siz uzun zamandir yalniz oldugunuz ve o kisi aracı araciligiyla geldigi icin gereginden fazla anlam yuklemissiniz ona.
Evet öyle oldu gerçekten ama beni buna ikna eden de kendisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?