- 17 Mayıs 2011
- 1.140
- 4.150
- 333
- Konu Sahibi Sunshine232
-
Merhaba herkese.
Ben eşimden 3 yıl önce ayrıldım bir kızm var 5 yaşında. Siddet yüzünden boşandığım icin toparlamam uzun sürdü şükür ki kendime gelebildim
Bu süreçte görüşmek isteyen insanlar olsa da kimseyi yara bandı gibi kullanmak istemedim kabul etmedim
2 ay önce arkadaşımın vasıtasıyla biriyle tanıştık instagrmdan ekledi beni ordan konuşmaya başladık gelip görme konusunda cok içten olduğunu hissettim birçok ortak yönümüz vardı içim ısındı uzun zamandır ilk kez birine.
Geçtiğimiz hafta geldi yaşadığım şehire hersey cok güzel geçti yakınlaştık dolu dolu bir 2 gün geçirdik
Gittikten 2 gün sonra hesabında eklenmiş yeni bir kadın profili gördüm sorduğumda o beni ekledi dedi. Kadına sordum ekran görüntüsü attı Tınderda tanışmışlar o gün. Sok oldum sorduğumda hiçbir acıklama yapamadı tek dediği özür dilerim o kadar. Heryerden silip engelledim.O kadar dokundu ki bana uzun zaman sonra kalbimi birine açtım o da kadın avcısı çıktı.üzgünüm öyle bir dökmek istedim içimi
3 sene bekleyince insanın karşısına doğru biri mi çıkıyor otomatik olarak onu anlayamadım. 3 sene bekledim olmadı mıKonu tamamen 2 günlük adam değil, konu sahibi uzun zamandır ilk kez birine kendini yakın hissetmiş ve neden diye sorgulaması gayet normal.
Ne diyorsunuz siz ya ?! Ne pisliği yemişim ben yakınlaştık deyince aklınıza hemen Başka bir olay mı geliyor ? İlk önüme gelenle mi birlikte oldum dedim okumaktan aciz kalkmış bir de yorum yazıyor !2 ay önce tanışıp, yanına geldiğinde yakınlaşıp her pisliği yediğin birinden nasıl bir umut ve gelecek bekliyordun ki, boşanmış ama halen erkekleri çözememiş ilk önüne gelenle birlikte olmuşsun pes doğrusu çocuğundan utan
Tecrübe etmiş oldum sayesindeBoşanmış işte belki de karısını aldattığı içindi o da. Sorunlu bir tipmiş belli ki. Kafanızı takmayın. Böyle tiplerin sevme becerileri yok. Sizle ilgili değil
Bana cok ciddi niyetle geliyormuş gibi göstermeseydi zaten problem yoktu ben öyle biriyle olmayı kabul etmezdim. Ama kendini öyle güzel süsledi öyle güzel anlattı ki diğer görüşmek isteyenlerden farklı geldi gözümeAvrupalilar icin iliskinin basinda bir kac kisiyle date'e cikmak normal karsilaniyor. Sonra karsilastirip kimle en cok uyustuklarina bakip o kisiyle devam ediyorlar. Bunu siz de yapabilirsiniz. Ilk tanistiginiz anlastiginiz kisiye hemen baglanmanizi engeller bu. Ama o adam tinder kullaniyorsa ciddi iliski pesinde degildir dolayisiyla dogru yapmissiniz. Kartlari acik oynamakta fayda var ayrica. Ciddi iliski istiyorsaniz bunu ilk gorusmede belirtin. Bundan korkacak bir adamdan hayir gelmez zaten, zamandan tasarruf edersiniz.
Az önce gördüğüm en iğreti yorumdan sonra ne iyi geldi mesajınız hala iyi insanların hatrına dönüyor su dünya gerçektenKıyamam yahu... Üzülmeyin.
Prensi bulmak için önce 3-5 kurbağa öpülecek mecburen.
Kimbilir, iki ay boyunca ne kadar karakterli bir adam olduğuna, bir kadına bağlanıp ömrünün geri kalanını huzur içinde geçirmek istediğine, ilkeli, ahlaklı, dürüst bir modern zaman şövalyesi olduğuna ilişkin neler neler anlatmıştır ....
Sizi bu hıyar vesilesiyle şerbetlendi kabul ediyoruz artık. Aşı gibi bir şey yani... Bundan sonra o güzel sözleri kulağınızın ucuyla dinleyecek, dikkatlice "hayatın içinde" gözlemlemeden, hiç kimsenin hiç bir cümlesinin kalbinize ulaşmasına asla izin vermeyeceksiniz. Bu iki ayın, bundan sonraki kurbağalarla karşılaştığınızda, size böyle bir faydası olacak.
Siz neler neler atlattınız, neleri geride bırakıp yürüdünüz, nelere rağmen yavrunuza kendinize yeniden bir hayat kurdunuz, onları bir hatırlayın. Bu hayal kırıklığı onların yanında devede kulak, çok kısa zamanda geçer gider.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizi. O güzel kızınızı öpün benim için
Anlamadığınız su 3 yıl boyunca birçok adam çıktı karşıma görüşmek isteyen 3 yılda ilk çıkan bu degil yani.3 sene bekleyince insanın karşısına doğru biri mi çıkıyor otomatik olarak onu anlayamadım. 3 sene bekledim olmadı mı
Evet maalesef boşanmış kadına zaten kaybedecegi birsey yok diye bakılıyor toplumumuzda.Cok üzücüBizim gibi toplumlarda boşanmış kadınları cinsel av olarak görürler kadın dulsa cinsellik ihtiyacı vardır çok kolay verir diye bakıyorlar malesef burası Ortadoğu
O yüzden ilişkilerinizde daha temkinli olun tanıma sürecini uzun tutun yeterli güven ve sevgi bağı olmadan cinsellik yaşamayın
Tabi sizde ciddi ilişki istiyorsanız yoksa salın gitsin
İki günlük adama hesap sormanız biraz garip olmuş. Aranızda adı konmuş bir şey oldu mu? Yani "tamam biz bu ilişkiye başlayalım" tarzında vs? Eğer olmadıysa adamın hesabına kim girmiş kim çıkmış diye hesap sormaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum açıkçası... İçinize sinmemiş, zaten engelleyip silmişsiniz, buna hakkınız var sonuna kadar. Ama hesap sormaya hakkınız bence yoktu..Geçtiğimiz hafta geldi yaşadığım şehire hersey cok güzel geçti yakınlaştık dolu dolu bir 2 gün geçirdik
Gittikten 2 gün sonra hesabında eklenmiş yeni bir kadın profili gördüm sorduğumda o beni ekledi dedi. Kadına sordum ekran görüntüsü attı Tınderda tanışmışlar o gün. Sok oldum sorduğumda hiçbir acıklama yapamadı tek dediği özür dilerim o kadar. Heryerden silip engelledim.O kadar dokundu ki bana uzun zaman sonra kalbimi birine açtım o da kadın avcısı çıktı.üzgünüm öyle bir dökmek istedim içimi
Cok haklısınız yazdıklarınızda ama giderken en az 10 kez bana sevgiliyiz artık degil mi tamam emin oldun benden dimi diye sordu. Yani istemeyen taraf ben değildim o olduİki günlük adama hesap sormanız biraz garip olmuş. Aranızda adı konmuş bir şey oldu mu? Yani "tamam biz bu ilişkiye başlayalım" tarzında vs? Eğer olmadıysa adamın hesabına kim girmiş kim çıkmış diye hesap sormaya hakkınız olduğunu düşünmüyorum açıkçası... İçinize sinmemiş, zaten engelleyip silmişsiniz, buna hakkınız var sonuna kadar. Ama hesap sormaya hakkınız bence yoktu..
İkincisi de, "erkekler neden böyle" demişsiniz, tüm erkekler aynı değil. Dışarıda gerçekten düzgün, dürüst, tüm kalbiyle sevebilen ve özen gösteren erkekler de var. Sizin de gönlünüze uygun biri mutlaka var dışarıda.
Onu bulşana kadar da, "Biz niye böylelerini seçiyoruz?" diye düşünmek daha faydalı olur diye düşünüyorum.
Allah korudu diyelimErken ayıkman güzel olmuş şükür et ya evlenip görseydin
Ha tamam o zaman konuşulmuş, adı koyulmuş bişey bu.Cok haklısınız yazdıklarınızda ama giderken en az 10 kez bana sevgiliyiz artık degil mi tamam emin oldun benden dimi diye sordu. Yani istemeyen taraf ben değildim o oldu
2 günlük de degil 2 aydır gece gündüz bana yazdı görüşme günümüz 2 gün.
Umarım birgün güzel sevene denk gelebilirim ben de
Siz önce insanları yargılamamayi öğrenin , siz kimsinizde konu sahibine böyle şuursuzca konuşuyorsunuz cahil misiniz nesiniz yok olun gidin yahu. İlk onune gelenlede birlikte olur isterse size mi soracak bakir hanım. Sizin olacak çocuklarınıza şimdiden üzüldüm ben. Yazık o çocuklara ki bu zihniyette anneleri olacak.2 ay önce tanışıp, yanına geldiğinde yakınlaşıp her pisliği yediğin birinden nasıl bir umut ve gelecek bekliyordun ki, boşanmış ama halen erkekleri çözememiş ilk önüne gelenle birlikte olmuşsun pes doğrusu çocuğundan utan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?