erkekler pişman olur mu?

ayyalniz

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
249
8
96
pişman olmuş erkek gerçekten pişman olmuşmudur??? erkek arkadaşım beni kaybedince değerimi anladığını , beni çok sevdiğini söylüyor. sevgisinide kanıtlamak içinde ailesini hemen göndermeye razı. inanabilir miyim ona :30:

evett tecrübeli arkadaşlardan yorum bekliyorum :10:

pişman olmuş erkek gerçekten pişman olmuşmudur??? erkek arkadaşım beni kaybedince değerimi anladığını , beni çok sevdiğini söylüyor. sevgisinide kanıtlamak içinde ailesini hemen göndermeye razı. inanabilir miyim ona :30:

bunu bilemeyiz ki biz.erkek... anladık ta sonucta o da ınsan :27: nıye pişman olmasın??

sen daha ıyı tanırsın onu, pişman olup olmadığınıda anlayabılırsın asında.

Son düzenleme:
Tecrübeli değilim ama 3 yıllık bi ilişkim var. Bence ortaya aileyi koyduysa yapıcaktır yapmazsada gerçek yüzünü görmüş olursun:112:

Olurlar canım.Erkek milleti öyle bir şey ki bizlerin değerini ancak kaybettiklerinde anlayabiliyorlar.Bence şuan ciddi bir ilişki istiyorsan sıcağı sıcağına ailesini göndermesini söyle.Yoksa biraz zaman geçince yine değerini unuturlar.

zaten sıcağı sıcağını annesini alıp geldiler.içekle çikolatayla.annelerimiz tanışmış oldu.. ciddilik kazanmış mıdır??zaten askerde şimdi. 4 ay sonra gelecek.

Sevindim senin adına canım.Askerden dönünce de nişan filan olayına girer babaları tanıştırırsınız.Hayırlı olsun.

Bence erkeklerde pişman olabilir insan birini kaybedince değerini daha iyi anlıyor kesinlikle...

Evet canım insanlar pişmanlık duyar genelde.. Erkek olunca pişmanlık duygusu kalkmış olmuyor yani.
Yinede temkinli davran..
Hakkında hayırlısı olsun canım.

Erkeklerin pişman olabileceğine inanmıyorum ama sen yine de çağır gelsinler.
Pişman olsun olmasın ortaya çıkar nasılsa. Anlarsın yani halinden davranışlarından.

ayyalnız senin konularını okuyorum ama genelde konuyu anlayıp olayın akışını anlayamıyorum, sen ne istediğine karar verdin mi?
en son çok ciddi bir şekilde ayrılmıştınız? nasıl oldu da ilişki bu durumlara geldi... ?

anlaşılan sen çok seviyorsun ve her türlü affedip mutlu olmayı istiyorsun.. umarım da olursun... kalbin çok temiz belli...

belki aileler için bu kadar aceleye gerek yok, çünkü olası bir durumda işler daha içinden çıkılmaz hal alır.. bence selametle sevgilin askerden gelsin ve bir süre onu gözlemle, gerçekten düzeldiğine pişman olduğuna inanırsan o zaman ailesinin gelmesine izin ver...

sana kendini ispatlamadan göz boyamak gibi annesini göndermiş olmasın ;)

bunlar güzel heyecanlar, zamanında ve tadında yaşamalısın bence... sırf aranızdaki sorun kapansın diye birden paldır küldür bu işlere girişmek sonrası pişmanlık getirebilir ;)

lütfen öncelikle aileler işin içine girmeden sevgilini gözlemle... eski hatalarından arındığına emin ol...

Back
X