- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
Hic bir toplumsal baski ve dini yasak olmasa da kadinlar oyle bir iki gordugu erkekle sevismek istemez cunku kadin dogasi geregi erkek gibi sex odakli degildir sex bir amac degil aractir kadin icin erkeklerden coook farkliyiz biraz anatomi biraz psikoloji calisin
nesine güldünüz acaba çok merak ettim :44:
Hic bir toplumsal baski ve dini yasak olmasa da kadinlar oyle bir iki gordugu erkekle sevismek istemez cunku kadin dogasi geregi erkek gibi sex odakli degildir sex bir amac degil aractir kadin icin erkeklerden coook farkliyiz biraz anatomi biraz psikoloji calisin
Bu demek değil ki 2-3 görüşmenin sonunda cinsellik yaşanacak. Bunun doğru zamanı ilişkiye göre şekillenir. Ama karşılıklı olarak bunun tabu olup olmadığına ilişkinin başında karar verilir. Erkeklerin kadını kullanmaya çalışması değil de insanın kafasında ilişkiyi nasıl tanımladığıyla ilgisi olan bir şey bu..
Erkek gibisin de ne demek sevişmek istemek erkek gibi olmak mı :)
Tamam hemen gidip anatomi ve psikoloji çalışayım. Bir anda bir aydınlanma oldu bende şu an. Bir de öyle bir iki gördüğü adamla sevişen kadınlara gidip "Durun siz aslında erkeksiniz kadın değil. Anatomi ve psikoloji bilginiz olmadığından kendinizi kadın sanıyorsunuz" diyeyim. Johnny deep şu an kırmızı robdöşambrı ile karşıma dikilip "Filiz sevişelim mi?" dese, ben de "anatomik ve psikolojik yapım buna uygun değil. Önce anamla babamla tanış. Sen beni bilgisiz mi sandın hadsiz!" derim. İşte bunlar hep yapımızı bilmediğimizden oluyor. Çok üzülüyorum.
adam hissettiği duyguyu seninle paylaşmış sen de istemediğini belirtebilirsin.
günah tabular olmasa kadınların da bir çoğu evlilik öncesi yaşardı neden yaşamaz istemesin ki. elini tutmayı istemek kadar doğal bir durum.
Anatomi ve psikoloji bilmeyenler köşemize hoşgeldin.
Bakın ben inançları gereği evlilik dışı ilişkiye karşı bir insanım. Toplum çok da umrumda değil. Eğer inançlarım olmasaydı, pek çok şey deneyebilirdim. Cinsellik olağanüstü bir şey. Haliyle insan farklı kişilerle nasıl olur, bir italyan gerçekten de dedikleri kadar iyi mi, cinsellikte yetenek cidden önemli mi, bazı insanlar bu açıdan cidden daha mı iyi diye merak edebilir. Ben ediyorum ama nefsime engel oldum bu güne kadar. Tek engelim ise inançlarım. Ben şimdi erkek miyim aslında? Nenfomanyak mıyım ya da? Eğer inançlarım olmasa bir erkekle kesinlikle evlenmeden önce birlikte olurdum. Ben şanslıydım. Eşim mükemmel bir insan. Ama burda konu açmış kadınlardan görebildiğim kadarı ile soğuk olan var, beceremeyen var, 2 dkda işini halledip karısını yatakta bırakan var. Var da var. Evlilikte her şey cinsellik mi hayır ama çok büyük bir kısmı cinsellik. Ev arkadaşı tutmuyoruz sonuçta. Benim sohbet edebildiğim, birlikte sinemaya gidip keyifli vakit geçirdiğim bir sürü arkadaşım var. Ama eş bambaşka bir şey.
Anatomi ve psikoloji bilmeyenler köşemize hoşgeldin.
Doktorlar da senin benim gibi insan. öcü değil. İnsanları genellemeniz yanlış. Herkesin değer yargıları farklıdır. Bunu peşimizden çok erkek koşması ya da bir doktorun peşinde çok kız koşması belirlemez. doktorun cinsellik yaşayacağı çok kız var demişsiniz de. Tr şartlarında zaten bir erkeğin cinsellik yaşayacağı çok kız olması ne kadar mümkün olabilir diye düşündüm.
"İdrar" değil arkadaşım idraK.canım alakasız olucak ama bu nicki çok aradınmı? (idraryollarıiltihabı nickli arkadaşım)
canım alakasız olucak ama bu nicki çok aradınmı? (idraryollarıiltihabı nickli arkadaşım)
"İdrar" değil arkadaşım idraK.
Tamam hemen gidip anatomi ve psikoloji çalışayım. Bir anda bir aydınlanma oldu bende şu an. Bir de öyle bir iki gördüğü adamla sevişen kadınlara gidip "Durun siz aslında erkeksiniz kadın değil. Anatomi ve psikoloji bilginiz olmadığından kendinizi kadın sanıyorsunuz" diyeyim. Johnny deep şu an kırmızı robdöşambrı ile karşıma dikilip "Filiz sevişelim mi?" dese, ben de "anatomik ve psikolojik yapım buna uygun değil. Önce anamla babamla tanış. Sen beni bilgisiz mi sandın hadsiz!" derim. İşte bunlar hep yapımızı bilmediğimizden oluyor. Çok üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?