Erkekler ve Cinsellik Yaşamak İstemeleri .

Ben hakli buluyorum erkekleri.
Cinsellik cok onemli, ten uyumu yoksa hicbir sey olmuyor. Sevgi ask vs kadar onemli cinsellik.

Tamam hemen gidip anatomi ve psikoloji çalışayım. Bir anda bir aydınlanma oldu bende şu an. Bir de öyle bir iki gördüğü adamla sevişen kadınlara gidip "Durun siz aslında erkeksiniz kadın değil. Anatomi ve psikoloji bilginiz olmadığından kendinizi kadın sanıyorsunuz" diyeyim. Johnny deep şu an kırmızı robdöşambrı ile karşıma dikilip "Filiz sevişelim mi?" dese, ben de "anatomik ve psikolojik yapım buna uygun değil. Önce anamla babamla tanış. Sen beni bilgisiz mi sandın hadsiz!" derim. İşte bunlar hep yapımızı bilmediğimizden oluyor. Çok üzülüyorum.

nesine güldünüz acaba çok merak ettim :44:

Doktorlar da senin benim gibi insan. öcü değil. İnsanları genellemeniz yanlış. Herkesin değer yargıları farklıdır. Bunu peşimizden çok erkek koşması ya da bir doktorun peşinde çok kız koşması belirlemez. doktorun cinsellik yaşayacağı çok kız var demişsiniz de. Tr şartlarında zaten bir erkeğin cinsellik yaşayacağı çok kız olması ne kadar mümkün olabilir diye düşündüm.

Bana demin arkadaş maşallah erkek gibisin demişti. haklıymış anatomi ve psikoloji bilen biri dediyse tamam sorun bende.

adam hissettiği duyguyu seninle paylaşmış sen de istemediğini belirtebilirsin.

günah tabular olmasa kadınların da bir çoğu evlilik öncesi yaşardı neden yaşamaz istemesin ki. elini tutmayı istemek kadar doğal bir durum.

Kadınlar sevişmez bölünerek çoğalır

Şaka bir yana da aşk bilimsel olarak da üstünde baya çalışılan bir konu ve çoğunlukla hormonlardan kaynaklandığı biliniyor. Aşk bilinmeyene gizemliye duyulan bir merak sonrasında sevgi, saygı, bağlılıkla birleşen bir şey ve aşkın içinde her zaman seks vardır ama evlenmeden ama evlendikten sonra yaşanır. Eşimi gördüğüm ilk andan beri arzuluyorum söylemekten de çekinmem, ben de bir kadınım yahu insanım Yani cinselliği sadece erkeklere yüklemek ve istiyorlar diyip kötülüyor gibi konuşmak yanlış bana göre

Bakın ben inançları gereği evlilik dışı ilişkiye karşı bir insanım. Toplum çok da umrumda değil. Eğer inançlarım olmasaydı, pek çok şey deneyebilirdim. Cinsellik olağanüstü bir şey. Haliyle insan farklı kişilerle nasıl olur, bir italyan gerçekten de dedikleri kadar iyi mi, cinsellikte yetenek cidden önemli mi, bazı insanlar bu açıdan cidden daha mı iyi diye merak edebilir. Ben ediyorum ama nefsime engel oldum bu güne kadar. Tek engelim ise inançlarım. Ben şimdi erkek miyim aslında? Nenfomanyak mıyım ya da? Eğer inançlarım olmasa bir erkekle kesinlikle evlenmeden önce birlikte olurdum. Ben şanslıydım. Eşim mükemmel bir insan. Ama burda konu açmış kadınlardan görebildiğim kadarı ile soğuk olan var, beceremeyen var, 2 dkda işini halledip karısını yatakta bırakan var. Var da var. Evlilikte her şey cinsellik mi hayır ama çok büyük bir kısmı cinsellik. Ev arkadaşı tutmuyoruz sonuçta. Benim sohbet edebildiğim, birlikte sinemaya gidip keyifli vakit geçirdiğim bir sürü arkadaşım var. Ama eş bambaşka bir şey.

Bayildim tum yorumlarina harikasin resmen.Ve canim bak kadin be erkek cinseliligi esit derecede ister sevdigimi esit derecede arzular ama cogu zaman toplum ve din baskiis yuzunden disari vurmayi birak kendine bile itiraf edemez.Ayrica anatomi diyirsun ama kadinin cinsellikten erkegin 7 kati fazla zevk aldigini biliyor muydun?kadinlar sadce ureyen seven calisan varliklar degiller ayni zaman da sevisiyorlar da.

Anatomi ve psikoloji bilmeyenler köşemize hoşgeldin.

İşte bu ya böyle hatunlara bayılıyorum! Şöyle dürüstçe ifade edilse gerçek düşünceler keşke. Tebrik ediyorum arkadaşım seni :) Kişiyi inanç engelleyebilir, olgunlaşmış fikirleri engelleyebilir, keza toplum baskısı da engelleyebilir. Ben bunu anlarım. Ama kalkıp da yok efendim erkekler seks manyağı vay efendim bizi kullanmaya çalışıyorlar, dedeye sahip çıkalım mımdan çıkmış sex! Derseniz ben dellenirim. Niye delleneyim durduk yere bana da yazık değil mi?

Anatomi ve psikoloji bilmeyenler köşemize hoşgeldin.

O benim! Lütfen rolümü sahiplenmeyiniz. Google'a kadınların anatomik ve psikolojik yapısının sex üzerindeki dayanılmaz etkileri yazdım araştırıyorum şu an. Allah kimseyi cahil etmesin.

cinsellik yaşayacağı değil adamlar sahip olmak isteyen çok demek istedim,tr şartında kızlar evlenmeden istemez

canım alakasız olucak ama bu nicki çok aradınmı? (idraryollarıiltihabı nickli arkadaşım)

Son düzenleme:
Anatomi de biliyorum psikoloji de; ama anatomi dediginiz seyin soylemek istediginiz seyle bile alakasi yok anatomi vucutta ne var ne yok onu öğreten tıp öğrencilerinin kabusu bir bilim dalıdır. Kadinlarin evlenmeden cinsel iliskiyi engelleyen bir organı, kası dokusu yok.Kesin bilgi , Ayrıca birlkte olmak isteyen erkek de kadin da öcü sapık vs değildir.Isterseniz yaşarsınız istemezseniz yapamazsınız bu kadar basit ama sağlıkli bir bireyin bunu istemesi gayet normaldir, hatta istememesi patolojiktir.

Çok güldüm ya çok iyiydi :)

insanlar farklı farklı...adam dürüstçe niyetini söylemiş belki cinsellikte yaşanacaktı ilerde evlilik de olacaktı yaşanmadığı için bilemeyiz, her halükarda top sende istemezsen çeker gidersin, o şekilde yaşamayı tercih eden kızlarda var ki erkekler artık bunu tabu olarak görmeyip teklif ediyolar, biz eşimle 17 yaşında başladık ilişkimize ve 9 sene flörtten sonra evlendik 17 yaş aslında erkekler içinde kadınlar içinde kan basıncının beynin önüne geçtiği bi yaş ama biz yıllarca birlikte olmadık bu benim de içime sinmedi eşimin de, bide o bana göre dini hassasiyetleri daha fazla olan bi insan, birlikte tatile gittiğimiz otelde birlikte kaldığımızda oldu ama seks yapmadık ha yapsaydık ne olurdu pişman olmazdım, ilerde ayrılsak bile pişman olmazdım kullanıldım artık değersizim gitti zar moduna girmezdim,herkesin kendi tercihi

Nedir bu evlilik kasıntısı, tamam tabuları olan bir toplumuz ama ne çapkın kadınlar var görüyoruz duyuyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…