Erkekler ve sarısınlar!!!

evet haklısın ama ıgrenc bı durum kendılerı sutten cıkmıs ak kasık gıbı karsılarındakınıde tertemız ısterler allahım yaaa

herkes kendınde olmayanı ve farklı olanı ıster..evet kabul turk erkeklerının genelınde sarısın hastalıgı var ama ınanın yurt dısında ozellıkle sarı ırkın yogun oldugu yerlerde de sarısın kızlara donup bakmıyorlar bıle..oralarda da esmer kadınlar cok ılgı cekıyor.

kızlar bende sarışınım ama erkek arkadaşım tutturdu saçlarını koyu renge boyat diyet delimi ne:Roflol:lülülülülülü o yüzden tartıştık şimdi konuşmuyo benimle konuşmazsan konuşma beeelülülülülülü

belki de erkek arkadaşın kıskanıyordur sarı saçlı halini.kem gözlerden sakınmak istiyordur .benim eşimde hep koyuya boyat diyor ...

erkek milleti sarışınla gezer tozar esmerle evlenirmiş :1closedeyes:

ben bu mesajı kınıyorum.. ne demek sarışınla gezer tozar, esmerle evlenir.. lütfen böyle atıflarla birbirimizi kırmayalım.. Kendini bilen hiç bir bayan dışardan bakılınca gezilir, tozulur ama evlenilmez diye bir etiket taşımaz.. bunların saçla alakası yok arkadaşlar.. ruhla alakası var..!!!!!!!!!!!!

iyi de niye celallendiniz?
erkeklerin sıkça yaptığı latifedir bu
kaldı ki ben de 6 ay öncesine kadar sarışındımşakkıdı
alınmayı gerektiricek bi durum yok

belki de erkek arkadaşın kıskanıyordur sarı saçlı halini.kem gözlerden sakınmak istiyordur .benim eşimde hep koyuya boyat diyor ...

evet cnm maalesef öyleymiş itiraf etti :Roflol: ama hiç kusura bakmasın beni sarışın tanıdı böyle sevdi böyle beğendi dimi ama

evet haklısın canım. hep olmayana yada ulasılamıyana ılgı duyuluyor nedense...

benim erkek arkım esmerden hoşlanıyor bende esmerim ama sarışın biri geçince de bakıyor bende o yüzden sırf hırsımdan sacımı sarıya boyattım.şimdi bana ne zmn boyatcaksın siyaha diyor.ama boyatmıcam sengözlerimebaksanab

benim sevgilim hiç hoşlanmaz sarışınlardan bende sevmiyorum sarı saçı doğal durmuyo çoğu insanda :1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…