Erkekler ve sarısınlar!!!

bılımsell olarak aydınlattın bızı tatlım tesekkurlerrrra.s.

ahhh bu erkeklerrr ahhhhklava:klava:

ben bir haberde okumustum bunu arastirmislar ve sirf cikmak icin eglenmek icin sarisin bayanlari tercih ediyormus erkekler ve sira evlilige geldiginde ise esmerleri tercih ediyorlarmis...nedenini unuttum

ben bir haberde okumustum bunu arastirmislar ve sirf cikmak icin eglenmek icin sarisin bayanlari tercih ediyormus erkekler ve sira evlilige geldiginde ise esmerleri tercih ediyorlarmis...nedenini unuttum

bu anlamsız, hiç bir dayanağı olmayan gözlemleri kimlerin ne amaçla çıkartabileceği o kadar aşikar ki aslında, hatırlamaya gerek yok..
şunu da eklemek istiyorum bayanların bazıları nedense kendini evlilik için erkeklerin karşısında tercih unsuru olarak görüyor malesef.. evlenmek için kendini beğendirirme çabasına giriyorlar. beni tercih eder mi endişesine kapılıyorlar.. üzücü.. kim kimi tercih ediyor anlamıyorum.. bu konuda bayanların seçici olması gerektiğine inanıyorum.. erkeklerin değil!!!

ozlemim sanirim sarisiniz?
kizmissin kiz sen:bbo:..

bence her iki tarafta tercih yapiyor demek istemis arkadasimiz ama erkeklerin tercihinden bahsetmis..

bukadar sinirlenme kiz..

evet sanirim biraz öyle olmus ben kötü amacla söylememistim kibenneyaptımki
hem bu bir arastirmada yer almisti ...ben kendim uydurmadima.s

sanirim bir yanlis anlasilma oldu ben erkeklerin secmesinden bahs etmiyorum kia.s

evet bende boyle bı arastırma okumustum hatta oncekı sayflarada da bahsetmıstım.sonucta bu kadar tepkı vermek yersız arastırmayı arkadasımız yapmadı sadece okudugu yada duydugu bişeyı bızımle paylastı....

bir topluluğu rahatsız edebilecek konuları paylaşırken biraz daha dikkatli davranmak gerekiyor.. bazı kimselere göre bu tepki yersiz olabilir, ben 5 senedir halen çalıştığım kadın kuruluşunda, kadının toplumdaki konumunu basite indirgeyen tek bir cümle için bir kitabın mahkemeye verildiğine şahit oldum.. Bizim bu platformda değerlerimizi farketmemiz, farkettirmemiz gerekiyor. Bugün bir çok Sivil Toplum Kuruluşu, Türkiye'nin her noktasında kadınlarımıza kendi değerlerini farkedebilmeleri için eğitim vermeye devam ediyor.. Kendi paralarını kazanabilmeleri için, kendilerini geliştirebilmeleri için, insan olduklarını farkedebilmeleri için..
Ve birileri de diyor ki (sözüm meclisten dışarıdır); erkekler sarışınlarla gezer eğlenir, esmerlerle evlenir. Onu da beğenirse tabi.. Burada da bahsedilen malesef bizim kadınlarımız. Bu konu internetteki bu büyük kadın platformlarında sessizlikle geçiştirilmiyor tabi..
Bu konuda duyarlı davranan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Umut ederim yanlış anlaşılmalara mahal vermemek için, böyle hassas konuları paylaşırken daha dikkatli davranırız.
Sevgiler.. özlem

ozlemcım anlıyorum senı haklısın ama sanırım arkadaslar toplumda bugune dek dıle gelmıs yada konusulan seylerı ornek verdıler.yanı sahsı fıkırelerı oldugunu dusunmuyorum.ayrıca sahsı fıkırlerı bıle olsa dusunce dusundugunu paylasma ozgurlugune sahıpler.
sevgiler...

canim bu yazdiklarinla yerden göge kadar haklisin bende cok sacma buluyorum böyle yok sarisinlar daha cekici yok söyle yok böyle...bu herkesin bakis acisina göre degisir. Bunun bende farkindayim hem ben kac kisiyi taniyorum sarisinlar ve evliler...ben orda kendi düsüncemi aktarmadim sadece arastirma hakkindaki okuduklarimi yazdima.s

bakış açısına göre değişio yazdıkLArınızdan sonra bende hak verdim açıkçası...

bu arada yaseminHH seninde beLirttikLerin çok doğru ama izLenimLErde göze çarpıo insanLarın çevreLerinde oLup bitenLEr bize bunLArı kim hangi türden hoşLanır tarzı gündeme koymuyor mu?insanın akLında çoğu zaman soru işareti kaLıyor..ama tabikide çok ciddiye aLınmamaLı kimin hangi tipLE gezmekten hoşLanacağı...

arkadaslar bu bılımsel bı gercek ısteyenler arastırsın okusun sarısınlar esmerlerden daha cok dıkkat cekıyorr bunun nedenıde eglenılıcek kız evlenılecek kıs sacmalıkları degıl tabıkı turk toplumunun yapısı genelde esmer tenlı ınsanlardan olustugu için ıster yapay ıster gercek olsun sarısınlar dıkkat cekıyor,yoksa bunun baska bişeyle alakası yok emın olun sarı ırkın yasadıgı ulkelerdede esmerler ılgı goruyor

görüşünüze katılıyorum. belki de esmerler dediğiniz gibi fazla olduğu için sarışın olmak daha cazip gelebilir. Tabi bu ilginin çoğunluğunu bayanlarda oluşturuyorlar sanırım. Nasıl ben esmerlere karşı beğeni duyup esmer olmak için can atıyorsam, belki esmer bayanlardan da sarışın olmak isteyenler vardır.. :) ben sürekli kaşlarımı, kirpiklerimi boyamaktan dökeceğim neredeyse.. esmerlerimizin kaşları gözleri yeter yahu.. hani saçı düz olan kıvırcık olsun ister. kıvırcık saçlılar pırasa saç beğenir vs vs.. aman isterde ister işte :)
yaw esmeri de, sarışını da hepsi ayrı bir güzel... Önemli olan yakışsın dimi ama insan farklılık istiyor işte..

sevgili yasemin, siz şüphesiz duyduğunuz bir görüşü belirttiniz.. bu sizin kendi görüşünüz de olabilirdi.. bende paylaşılan görüşe istinaden kendi fikirlerimi dile getirmeye çalıştım..
her ne kadar toplumumuzda düşünce adamları ya hapiste, yada bir kurşunla susturulmaya çalışılsa da, bende aslında özgür olduğundan şüphe duyduğum düşünce hakkımı kullanmak istedim :) herkese sevgiler..

sarı saç yakışana yakışıyor ben beyaz tenli olduğum halde yakışmıyor bana :) ayrıca bakınız liv tyler, adriana lima, milla jovovich'e dünya erkekleri hasta bu kadınlara ama hiçbiri sarışın değil :)

bende sarısşşın değilim ama kumral tenliyim bence erkeklerin büyük cogunluğu esmer bayanlardan hoşlanıyoo sactaki değişikliğe ok sarı isteyebilirler sarı insanı daha bi farklı gösteriyo daha olgunn sacta sarı istiyolar diye düşünüyorum hani derler ya sarısının adı esmerin tadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…