erkeklerin kafaları neden hep sonra dank eder?

Aynen çok iyi anlatmış resimde
Benmki de aynısı olacak son pişmanlık fayda etmeyecek!!
Mumla arayacak beni mumlaaa...

aslında bunun bır bılımsel acıklaması var.. erkekler sağ beyınden kadınlar sol beyınden düşünür... sol beyın neden arama ınceleme ve sonra sonuc uretme öbeklidir ama sağ beyın odası daha cok sonuç öbeklidir .. herseyı sonucuna gore yaşarlar.. örneğin işini kaybetti sonuç işsiz... düşünceleri sonucu eğer ki eve para götürmesi için bekleyen bır karısı yoksa cebındekı 10 mılyonuda ıckıye yatırır. sonuc işsiz kaldı ve kendınce kendını rahatlatmaya çalıştı.. ama kadınlar boyle degıldır.. işsiz kaldığında neden işsiz kaldıgını örseler.. bendeki ekkislik neydi neyi yapamadım diye irdeler.. çıkardıgını sonuclar yanında zaten aksamından kendıne iş aramaya başlar... bu aşk içinde böyle; erkekler sevgilisi bıraktıgında sonuc ayrılık.. hıc vakıt kaybetmez erkek arkadaslarıyla yapamadıklarını yapmaya calısır.. bunlardan bır zaman sonra sıkılık sonuc yalnızlık olur.. işte o zaman gerı donmesı gerektıgını hayatında cok buyuk bır eksıklık oldugunu fark eder.. ama kadın oyle degıldır.. ayrılık yaşandıgında ilk olarak sonucu yalnızlıktır.. neden yalnız kaldıgını dusunur gunlerce.. neyı yanlıs yaptıgını dusunur.. o arada erkek hayatındadır gayet normal.. tam kadın kendını toparlamaya baslar.. erkeksızde bır hayat yurutebılecegını özümser... vee erkek gerı doner... !! yanı kısacası erkekler sa beyınden kadınlar sol beyınden dusunur...!!!

ben bunu begeniyorum ya, iyiki yazdınız. ne güzel yapıları böyleymiş aman iyi. ben de sorun bende sanmıştım

ben bunu begeniyorum ya, iyiki yazdınız. ne güzel yapıları böyleymiş aman iyi. ben de sorun bende sanmıştım

yok tatlım sorun bızde degıl ınan... ama bak bızım bır artımız var.. erkekler hıcbır zaman bızım gıbı ayrıntılı dusunemez ama bız onların sonuclarını dusunup onları anlıyabılırız.. bu sayede onları anlamak bızı daha rahatlatıyor emın ol.. bak ben bırsey oldugunda hep eşin nasıl dusunur dıye bakıyorum ve ona gore bırsey yapıcaksam yapıyorum.. mesela bak sen konsere gıtmek ıstedın... erkek hemen ne dusunur bılıyormusun.. orda bırı senı ellıyecek bırı sana laf atıcak ben kavga edıcem.. senın dusundugun ıse sadece konsere gıdıp eglenmektır... gelde cık bu işin içinden bakalım :)

Biz seviyoruz, ona çok değerliymiş gibi davranıyoruz bunlarda kendilerini egosantrik oldukları için bir şey zannediyorlar, ha ben bunu elde ettim, daha iyisini de elde ederim moduna da giriyorlar, çok değerliler ya. Bunlara çok değer verdiğini kendinden öne tuttuğun hissine kapılamalarına izin vermiyceksin, değer düşüyor kızlar. Değerli davranılmasını bünyeleri kaldıramıyor.

Hiç dank etmeyen çeşitleri de var.
Dank edene denk gelmesi daha iyi gibi sanki.
Olduğu gibi kabul etmekte fayda var.

Benim eski nişanlı zamanında beni çok üzdü,aldattı... neler çektim kimse bilmez.Ayrıldım.arkama bile dönmedim,aramadım araya ailesi girdi ama olmadı bitti..çok değil 1 ay sonra kendisi aradı,başta gizli gizli aradı,işyerime kadar geldi,gökten yıldızları indirse bile bitti...beni kaybetti

kızlar sevgililerinizle küslükleriniz en fazla kaç gün sürmüştü??
benim bi ayrılığımızda 1,5 ay beklemiştim anca öyle dank edipte aramıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…