Erkeklerle ilgili kefettiklerimizi yazalm :)

baska bir kız ortamda oldugunda tavırları aniden degişiyor salakca bir sekilde espriler yapıp kendilerini gostermeye calısıyorlar

erkekler kesinlikle çocuk gibiler, bir işi yanlış yapsalar bile bunu duymak sitemezler, arkalarından düzeltilmesine kızarlar
sinirliyken de konuşmak anlatmak istemezler, sinirleri geçince belki paylaşırlar o da belki

sevgiliniz veya eşiniz size değil de herhangi başka bir şeye sinirlenmişse kendisi anlatana kadar üzerine sakın ola ki gitmeyin o siniriyle yoksa patlamaya hazır bir bomba misali size yazık oluyo lmaz:
çalışırken işyerindeyken sürekli arayıp nerdesin ne yapıyosun kim var yanında gibi şeyler sormayın
ve en önemlisi de dünyanın merkezi onun etrafında dönüyormuş gibi ilgi gösterip pervane olmayın yerimseniben

ılk etapda kı bu sevgılılık donemıne tekabul eder.. ıngılız atı oldugunu zannerdersın.. opuyorumnanaktan cekıcı guclu nazık :asigim: kendınden emındır.. daha sonra ıkıncı etap bu da evlılıktır.. :sinifsinif: bu evre uzun soluklu oldugundan yavas yavas zaman ıcınde arap atı gıbı sonradan acılırlar..​
:mymeka: kötükedihüso

her erkek fırsatını bulduğu anda aldatır.
hayatta en önemli ve tek şey anneleridir.anneleri ve ablaları ile iyi geçinilmeye çalışılmalı.
erkekler dışarda aslan,tekken kuzu gibidirler.
asla ilişki yaşadıkları insanın kendilerinden daha güçlü bir kariyere sahip olmasını ve maddi güce sahip olmasını kabul edemezler.
erkeklere azcık cilve ile yaptırılamayacak şey yoktur.

canım güzel bi konuya parmak basmışsın.benim 3,5 sendir süregelen bir ilişkim var..ilk 1,5 senesi harikaydı,muhteşemdi..gene çok güzel ama ilk günkü o tavizler verilmiyo malesef..erkek senin onu sevdiğini ve ondan vazgeçemiyeceğini anladımı geri çekilmeye başlıyo,nasılsa benden vazgeçemez politikasını uyguluyor.bu erkeklerin 100%100 de böle..bi kere ipleri eline verdin mi asla geri almıyosun..
hep onun gölgesi altın da kalmanı istiyorlar,onu sonsuz sevmeni,hata yaptığında fazla uzatmadan affetmeni ve bu konuyu bir daha asla açmamanı,ona anne sevkati göstermeni ve tabiki annesiyle çok iyi geçinmeni,dısarda hanımefendi yalnız kaldığın da cilveli,ve kesinlikle zeki olamanı istiyorlar..
her ne kadar sevgilim ben senin doğal halini beğeniyorum deseler de yanlarındaki bayanın bakımlı olmasını istiyolar.
o sinirli olduğunda ortalığı yakıp yıkıcak sen sesini cıkarmıyacaksın,olaki sen bişeye sinirlendin ''sevgilim ne var bunda bu kadar büyütücek'' diyebilicek kadar sakin olabiliyorlar.
kısacası hem çok zeki,yeri geldiğin de bir o kadar aptal olursan senden iyisi olmazzemuszemus

hep söylenen erkekler büyümez lafına kesinlikle katılıyorum. Ha 2-3 yaşındaki erkek çocuklar ha 35 yaşındaki erkekler. Tepkilere bakın aynı, surat ifadelerine kadar. Bir şeyi yanlış yaptıklarını yüzlerine söyleyip, buruşturulan bir surat, omuz silkme el kol sallama kaydirigubbakcemile3

kendilerine ihtiyaç duyulduğunda hareket edenler çoğunlukta sanırım. bir de tabii ki, başta hiçbir şeyi hatırlamamazdan gelseler de konuşma uzayınca hatırladıklarını ele veren ip uçları dökülüyor ağızlarından sengözlerimebaksanab

ayy ne guldum yaa.. :roflol: :roflol: kımse kocasını sevgılısını kotulemıyor kı.. :umursamaz: sadece erkek olarak genelleme yaparak hepsının yaptıgı seylerden bahsedılıyor.. ee yalan da degıl yazılanlar.. :1closedeyes:

beyinleri sadece cinselliğe çalışır...

harfiyyen katılıyorum diyecek baska bişey yok valla
bazen çocuksu bazen adamgibi adam oluyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…