Erkeklerle ilgili kefettiklerimizi yazalm :)

-Umursamaz olacaksın bu cinslere karşı.:dilcikar:
-Hep güçlü görüneceksin.. evet gözyaşlarına çoğu erkek dayanamaz ama gözyaşından sonra inanın burnunuzdan getirirler.. nasıl mı? "kıza bak be ağladı benim için,artık benden vazgeçemez çok seviyor beni" diyerek güvenleri artar ve oldukça kırıcı davranırlar. hatalıda olsalar kabullenmezler.neden? "nasıl olsa affeder vazgeçemz ki" şeklinde düşünce tarzlarına girerler...
-çok aramayacaksın çok görüşmeyeceksin.
-seviyorumlar,güzel sözler pek kullanmayacaksın...lmaz: çünkü biz söyledikçe,onlar söylemeye gerek duymuyor "bendeee" deyip geçiştiriyorlar.
-Kıskanmamaya özen göstereceksin!

Daha yazacak çok şey var,aslında taktikler belli.. ama seven insan bunları yapamıyor,çok zor. :çok üzgünüm: büyük bi sabır gerek..

Bence bunları nasıl uygularız sorun bu? ya da uygulayanlar nasıl dayanıyor kıskanmamaya aramamaya vs. en azından yüz ifadesi değişir insanın ya,zor oluyor umursamaz görünmek.
Her nekadar taktik uygulamak istesemde pek başarılı sayılmam...
Ama yukarıdaki söylenenleri ve sizin söylediklerinizin bi kısmını yapamazsak üzülen ve değer göremeyen biz olacaz kızlar..

teorik olarak hepsini biliyorum ama yapamıyorum :umursamaz:

teorik olarak hepsini biliyorum ama yapamıyorum :umursamaz:

severken taktik uygulamak zor gerçekten.. yavaş yavaş belki uygulanabilir.. mesela tlfonu kendimizden uzak tutup başka bişeyle ilgilenmek gibi...CADIARZU ben bugün yaptım bunu.. ama içim içimi yedi aramadı çünkü.. neden aramadı? benden bekliyor çünkü... çok bekler...:dilcikar:

süpersin işte bu..için içini yediği durumlarda mutlaka ilgilenecek birşey bulacaksın haklısın..

Hep bekliyorlar evet bir kere yaptın mı hep yapacaksın, alışıyorlar..bizlerde alttan almaya alışıyoruz sonrası malum..hep kolay seçimleri yapıyorlar bunu keşfettim, en kolay kıvırılan hiç uğraşmayacakları seçimler ve sonrasında kendileri ile başbaşa kalıyorlar bu süreçte ne oluyorsa oluyor işte..ak ve kara!!!

"Bir zamanlar erkeğin üstün olduğuna inanıyordum. Sonra evlendim. Karım bu
inancımı tamamen yıktı..." demiş Jack Lemmon naniknanik

ne derlerse desinler hıhh diyorum, kadının gücüne inanıyorum.

arkadaşlarıyla iyi gecinceksin
aileden herkesle küs olsan bile o biricik annesiyle asla tartışmayacaksın
hep kaçacaksın
ona asla acımıcaksın acıyınca başına çıkıyorlar
sevgini göstermiceksin

1- Annesine tapıcaksın...........annecim annecim..annecim...annesi hep doğrudur..

2-- hep onun istekleri düşünceleri davranışları....sanırsın ki dünya onun etrafında dönüyor.
.
3- bencil hemde en üst seviyede bencil.

4- güçlü kadın sevmez hep ezik olucaksın...

5-sinirliyken cevap vermiceksin...

6-o erkektir...en iyisini o bilir..

allahım sen bütün kadınlara sabır ver amiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

klava:klava:Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

:):):):) erkeklere sewkat gosterdın mı bebek gbıı oluyor walla huyuna gıttın mı ıstedın herseyı yaptırısın
hepsı dıl %89 ıcın solesem ıyıı olur fırsat buldumu aldatıolar anca
bıde anne sozunden cıkmayanlar war aman yarebbım hem anne sozunden cıkmazlar hemde annem gbı bı esım olsun derler
ay bıde yalancı tıpler war cem yılmaz dıo ya masasının ustunde kadın ıc camasaırı bulsan kım ne kımın de dıcen dıe

yanı bu sırılar yenı bı erkek arkadsım war kendısını de pek sewıorm acıkcası bana cok nazık davranıo sozu guven verıyo yanındakende mutluyum su an ıcın ıyı umarım yarında ıyı olur hayatıma kadr cok tıpte karekterde ınsan cıktıkı su ana kadr 3 le mutlu oldumm umarım doru kısıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…