Erkeklerle ilgili kefettiklerimizi yazalm :)

:lepi:
İŞTE BUDUR!!!!! Her harfine katılıyorum..

şu sen beni bırakmadıkça asla seni bırakmam seni sevmekten asla vazgeçmem yalanı artık çok duyuldu değiştirmeleri gerekiyor

erkekler icin gecmisin bir önemi yoktur önemli olan bugundur bugun gönülleri hossa gerisi önemli degildir
zamaninda gecirilen güzel günler harcanan emekler umurlarinda degildir

karşındaki kadında annesini arar.. karnı aç olduğu zamanlar sinir küpüdür..hayır kelimesinden hoşlanmazlar.. ve daha cabası

ben benimkini tatlı dille de düzletmeye çabalasam hayatıma müdahele edilmesinden hoşlanmıyorum diye çıkışmıştı bir kere ve çok kırılmıştım.sanırım yine erkekten erkeğe değişiyor.benimkini yontmak mümkün değil

kesinlikle doğru sengözlerimebaksanab

bi kızı elde edene kadar çok ilgi gösterirler sonra nasıl oluyosa değişiyolar anlayamıyorum yaa...

ben seni hiç bırakmam falan filan hepsi lafta kalıyo sadece..

bi kızı elde edene kadar çok ilgi gösterirler sonra nasıl oluyosa değişiyolar anlayamıyorum yaa...

ben seni hiç bırakmam falan filan hepsi lafta kalıyo sadece..

hep erkeklerin güçlü olduğunu yenilmez olduğunu düşünürdüm zayıf olduklarını ağlayabildiklerini gördüm

söylediği 10 cümlenin 8ini hissetmeden , seni etkilemek için söylerler..
senin yanında gördükleri erkek arkadaşlarına düşman gözüyle bakarlar.
cicim ayları sözü sadece erkekler için söylenmiştir. rüzgar gibi gelir,fırtına gibi geçer.
her çabaları , istediklerini elde edene kadardır,sonra seni görmez bile..
daha sade ve öz sevgi gösterisinde bulunurlar.. buda bize yetmez
işte liste uzaar gider....

sevdiceğime dürüstçe sormuştum. bazen ben seni çözemiyorum bazen söylediğinle yaptığın şeyler brbrini tutmyor demiştim bana erkkleri anlat demiştim.. telefona kaydettim sesini hihihiiih
derin bi nefes aldı sağa sola baktı ve konuştu
'' aşkım bu soruyu hiç bi erkek doğru cevaplayamaz. genelde insanlar olmak istediği gibi anlatır kendilerini ve her ne kadar doğru bir insan olsada cümlelerinde istisna kullanır.sizler kadar bizde ilişkilerimize yaşantımıza gerektiği yerde duygularımızı kullanıyoruz ve dil başka söyler beyin başka hareket eder yeterlimi bu ? ben: hayır :)
sevdiceğim : peki bu söylediklerimi yarın bi gün aleyhimde kullanmayacaksın dimi ?
ben: bilmem belki kullanabilir..
bu sırada hemen telefonuma saldırdı ama silmedi ses kaydını
sevirem oniii

çok sevildiklerini bilmemeleri gerek ... hatta çok sevmemek de gerek bu erkek milletini...
iyilikten ; hoşluktan anlamaz ; koşa koşa kaçmak isterler...
kısaca seven tepilir ; tepen sevilir mantığı ve psikolojisi ile hareket ederler...

tartışma anında konuşmaktan kaçar ; daha sonra ise birşey olmamış gibi davranmayı tercih eder; siz konuyu açmadıkça üzerinde konuşmazlar... bize sorun olan çoğu şey onlara anlamsız gelir... sevmeye yeteneksizdirler...

sakın ola ki hayatınızın merkezine yerleştirmeyin ;birgün ayy ben çok yoruldum ; çok sıkıldım ; sen süpersin ama ben bi moka yaramam dediklerinde gökdelenden düşmüşe dönersiniz...

çok güzel bir paylaşım alanı olmuş.çok begendim.konuyu açan arkadaşa çoook teşekkürler.
ben de düşünüp yazarım :))

- tatlı dilli olacaksın
- Herşeye bağırıp çağırmaycak, esaslı yerlerde tavrınızı tam göstereceksiniz
- Trip yapmak yerine yaptıdı şeyin yanlış olduğunu yumuşak bir sesle ve dalga geçer gibi ona söleyceksiniz.
- çok sevsenizde belli etmeyeceksiniz- heleki kıskandığınızı hiç belli etmeyeceksiniz
- Ona erkek olduğunu hissettireceksiniz

hakllsın.çok doğru :lepi:

erkege guvenıp yola cıkmıcaksın nolursa olsun kendı ekonomık ozgurlugun olmalı bır kere bıle onun ıçın aglamıcaksın bunu hıssederse kendını bısı sanar yok demesını bılıceksın her konuda eger demessen kaybedersın asla kendınden ödun vermıceksın asla oldugundan fazla degerde vermıceksın yıne kaybedersın hep kaybedersın erkeklerı tanımak aslında cok kolay ama bı okadarda zor kolay gelsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…