- Konu Sahibi PessiMisst.91
-
30 aşındayım 13 yıllık evliyim. Ve bu yaşıma kadar 2 şeyi çok iyi öğrendim.
1. Öğrendim ki erkekler basit düşünür.Kompleks sorular ve vermelerini istediğimiz kompleks cevaplar onlara göre deildir.Bir sorun varsa vardır basittir cevabıda basittir "hayır " ya da " evet" tir.Bizler kadar detaycı yada kelimelerin arkasındaki anlamlara takılmazlar.
2. Öğrendim ki.Siz lider,idare eden,her dediğini yaptıran dahi olsanız ;asla bir erkeğe bunu hissettirmeyecek ,ev içinde ve ya toplumda onun egosunu hitap ederek "sen erkeksin,sen bilirsin,bir numara sensin" diyecek gereksiz inatlaşma ve savaşlara girmeden. O kendini herşeyi yapan karar veren sanırken ,siz onu idare edeceksiniz.Varsın son sözü söylediğini zannetsin.
Aslında 2. seçeniği bütün erkeklerde bilir ancak kabul etmezler.
30 aşındayım 13 yıllık evliyim. Ve bu yaşıma kadar 2 şeyi çok iyi öğrendim.
1. Öğrendim ki erkekler basit düşünür.Kompleks sorular ve vermelerini istediğimiz kompleks cevaplar onlara göre deildir.Bir sorun varsa vardır basittir cevabıda basittir "hayır " ya da " evet" tir.Bizler kadar detaycı yada kelimelerin arkasındaki anlamlara takılmazlar.
2. Öğrendim ki.Siz lider,idare eden,her dediğini yaptıran dahi olsanız ;asla bir erkeğe bunu hissettirmeyecek ,ev içinde ve ya toplumda onun egosunu hitap ederek "sen erkeksin,sen bilirsin,bir numara sensin" diyecek gereksiz inatlaşma ve savaşlara girmeden. O kendini herşeyi yapan karar veren sanırken ,siz onu idare edeceksiniz.Varsın son sözü söylediğini zannetsin.
Aslında 2. seçeniği bütün erkeklerde bilir ancak kabul etmezler.
erkekler bilmiyorum sorun nerde ama onlar asla bizim gibi düşünemiyorlar. çoçukça ve mantıksız...
- tatlı dilli olacaksın
- Herşeye bağırıp çağırmaycak, esaslı yerlerde tavrınızı tam göstereceksiniz
- Trip yapmak yerine yaptıdı şeyin yanlış olduğunu yumuşak bir sesle ve dalga geçer gibi ona söleyceksiniz.
- çok sevsenizde belli etmeyeceksiniz- heleki kıskandığınızı hiç belli etmeyeceksiniz
- Ona erkek olduğunu hissettireceksiniz
erkekler icin gecmisin bir önemi yoktur önemli olan bugundur bugun gönülleri hossa gerisi önemli degildir
zamaninda gecirilen güzel günler harcanan emekler umurlarinda degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?