- 19 Mart 2013
- 180
- 11
- 318
merhaba arkadaşlar, bu durumu bir süredir çok fazlasıyla kafama takmaya başladım. sevgilimle birlikte olduğumuz ilk zamanlar ki ilişki süremiz 30-40 dakikadan aşağı olmazken şimdilerde maksimum 10 dakika anca sürüyor ve bu durum benim çok canımı sıkmaya başladı. çünkü bana çok erken boşaldığımı söylüyor fakat ben boşaldığımı hissetmiyorum. kadınların çoklu orgazm olabildiğini hatırlatıyorum fakat ısrarla öyle olmadığını söylüyor. bu durumun neden kaynaklandığını çözemiyorum. sorunun benden kaynaklı olduğunu belirtmesi beni daha çok strese sokuyor. ne yapabilirim hiçbir fikrim yok? sadece kendimde farkettiğim ilk zamanlar vajinal sexte hissizlik yaşarken şu an tam aksi bir durumla karşı karşıyayım. şu anda fazlasıyla hissediyorum ve yaşadığım bu hassasiyet yüzünden bu durumun başıma gelebileceğini düşünüyorum. üzerine eğitimim için mühim bir devredeyim master tezi tamamlıyorum acaba stresten kaynaklı bir sorun mu bilemiyorum.. ve bir süre yaşadığımız bazı problemler kısa süreli ayrılık yaşamamıza sebep olmuştu. tüm bunlar psikolojik bir etken olabilir mi bilmiyorum ama bu durumu fazlasıyla düşünüyorum halen daha net bir çözüm oluşturabilmiş değilim ? bu konuda bir fikir danışıklığına ihtiyacım var -şimdiden anlayışlı tavrınız ve yorumlarınız için teşekkür ederim-