Yok canım ne yazık ki hamileydim ama 7 haftalıkken düşük oldu
dugusal valla ne diyim sana tatlım inat eetin bi izin alıpda kan testi yapmadın.daha önce iç bu kadar gecikiyomuydu.hem senin bi tette pozitif çıkmadımı.benim yengem günü 1ay geçtikten sonra öğrendi yani 2 aylık olmuştu bebiş...
Yani bence negatif gösterme olayı gerçekten olabiliyo ama eğer net bir pozitif görüntüsü varsa ve arkasından da adet oluyosa bence kimyasal gebelik demek oluyo. Yani sonuçta senin idrarında olmayan bi hormona var diyemez ki o test.
Yok canım ne yazık ki hamileydim ama 7 haftalıkken düşük oldu
ya handecik bişey sorucam o polikistik over olan arkadaşın gonapheneyei kaç defa kullandıktan sonra hamile kalmış ben ilk defa bu ay kullandım
semacım yaaaa yengende benim gibi test yaptıp negatif mi çıkmştı nasıl oldu kısaca anlatır mısın bana?
geçmiş olsun canım...:teselli:
ilk aylarda çok dikkatli olmak gerekiyormuş...
bir sebebi varmı acaba?
canım bendede pko var.2nci ayım klomenle.klomen=gonaphene.stress yapma.ilaç bittikten sonra kontrol verir doktor sonra çatlatma iğnesi ihtiyaç varsa.benim ilk ay olmadı.bende çok stres yapmıştım bu ay daha iyimserim.olucak diyorum kendime ama yinede fazla ümitlenmiyorum.2nci ayda gebelik yüksek oluyo ama ilk aydada tutturan çok var.allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn:1hug:
tatlım 6 taen test yaptı günü geçince çıkmadı.7nci testte çıktı sonra kan testi yaptırdı.2 aylık çıktı.yani2nci adeti gelmişti nerdeyse o kadar gecikti....abimle yengem korunmayı sadece bi gece bırakmışlar o gece tatlışım olmuş.halasının bi tanesii yusufum.sıpam şimdi 4üncü yaşında .ya böle oldu işte
aboooooooooo:) walla neler oluo ya bizde adetten önce yapıoz dayanamayıp çıkmayınca çıkmıo demekki
tatlım 6 taen test yaptı günü geçince çıkmadı.7nci testte çıktı sonra kan testi yaptırdı.2 aylık çıktı.yani2nci adeti gelmişti nerdeyse o kadar gecikti....abimle yengem korunmayı sadece bi gece bırakmışlar o gece tatlışım olmuş.halasının bi tanesii yusufum.sıpam şimdi 4üncü yaşında .ya böle oldu işte
aboooooooooo:) walla neler oluo ya bizde adetten önce yapıoz dayanamayıp çıkmayınca çıkmıo demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?