Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yok canım ne yazık ki hamileydim ama 7 haftalıkken düşük oldu

geçmiş olsun canım ya inş. hayırlısıyla tekrar hamile kalırsın bu testler bazılarında regl döneminden önce çift çizgi gösteriyor bazılarında da 8- 10 gün geçse bile negatif gösteriyor okuduklarımdan bu sonuç çıkıyor:uhm:

Yani bence negatif gösterme olayı gerçekten olabiliyo ama eğer net bir pozitif görüntüsü varsa ve arkasından da adet oluyosa bence kimyasal gebelik demek oluyo. Yani sonuçta senin idrarında olmayan bi hormona var diyemez ki o test.

ya handecik bişey sorucam o polikistik over olan arkadaşın gonapheneyei kaç defa kullandıktan sonra hamile kalmış ben ilk defa bu ay kullandım

semacım yaaaa yengende benim gibi test yaptıp negatif mi çıkmştı nasıl oldu kısaca anlatır mısın bana?

haklısın evet kimyasal gebelik nasıl oluyor anlamadımfisfisfis

ya handecik bişey sorucam o polikistik over olan arkadaşın gonapheneyei kaç defa kullandıktan sonra hamile kalmış ben ilk defa bu ay kullandım

canım bendede pko var.2nci ayım klomenle.klomen=gonaphene.stress yapma.ilaç bittikten sonra kontrol verir doktor sonra çatlatma iğnesi ihtiyaç varsa.benim ilk ay olmadı.bende çok stres yapmıştım bu ay daha iyimserim.olucak diyorum kendime ama yinede fazla ümitlenmiyorum.2nci ayda gebelik yüksek oluyo ama ilk aydada tutturan çok var.allahım hakkımızda hayırlısını nasip etsinnn:1hug:

slm kızlar ay hala regl olmadım bugün 3. gün akşama kadar olmazsa test alıcam sabah yaparım

bebek yeterince iyi oluşmuyo, mesela kromozomal bozukluğu falan oluyo ve daha ultrasonda kese görülebilecek boyuta ulaşmadan vücut onu atıyo. Sonuçta da gebeliğin tespiti ultrason görüntüsü olamadan sadece testlerde kimyasal olarak yapılabildiğinden ötürü buna kimyasal gebelik deniyo.

semacım yaaaa yengende benim gibi test yaptıp negatif mi çıkmştı nasıl oldu kısaca anlatır mısın bana?

tatlım 6 taen test yaptı günü geçince çıkmadı.7nci testte çıktı sonra kan testi yaptırdı.2 aylık çıktı.yani2nci adeti gelmişti nerdeyse o kadar gecikti....abimle yengem korunmayı sadece bi gece bırakmışlar o gece tatlışım olmuş.halasının bi tanesii yusufum.sıpam şimdi 4üncü yaşında .ya böle oldu işte

bende il defa bu ay kullanmıştık gonapheneyi doktorum kontrole çağırdı 12. gün bi yumurtan var 14 mm lik dedi ama çatlatma iğnesi vermedi bizde çalışma yaptık epey ama bilmiyorum bakalım kısmet inş.olur

aboooooooooo:) walla neler oluo ya bizde adetten önce yapıoz dayanamayıp çıkmayınca çıkmıo demekki

aboooooooooo:) walla neler oluo ya bizde adetten önce yapıoz dayanamayıp çıkmayınca çıkmıo demekki

ya tatlım ondan ben sana diyom en azından testleri tekrarla bi izin al 2 saat özel bi klinikte kan testi yaptır.onlar 2 saate veriyolar.doktora gitcem de.sigara da içiyosun erken dönemde çok tehlikeli.bende içiyom ama çatlattıktan sonra günde 2 3 tane ya...:1hug:

bende daha regl günüm gelmeden test yapıyorum.

umut işte...

hani olurya belki iki çizgi görürüm

kızlar aradım bornovada bi dr oraya gidicem dr yokmuş p.tesi gelicekmş ben işten alsamda organize sanayide çalışıyorum burda yok polikinilik falan bi de patronlar gtti tatile attılar beni iş yerine kaldım burda bi başıma diğer iş ark yıllk izinde yaaa böyle işte gelde çık şimdi iş yeri bekçisi oldum yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…