benim adet tarihim 3 idi bugünde olmadım:sm_cool: hala sabah eşime söyledim değilsindir diyor:dilcikar: kendisi istemiyor :dilcikar:hamile olsambile inanmak istemiyor ben istiyorum bakalım onundediğimi olucakKötü Kazen benimkisimisenın de kandılın mübarek olsun canım.adet günün gectimi senin.
kişiden kişiye degısıyor kımısı adetten önce öğreniyor kimisi adetten 10 gün sonra.yumurtlama günüyle alakalı.geç yumurtlayanların geç belli oluyor idrarda.
benim adet tarihim 3 idi bugünde olmadım:sm_cool: hala sabah eşime söyledim değilsindir diyor:dilcikar: kendisi istemiyor :dilcikar:hamile olsambile inanmak istemiyor ben istiyorum bakalım onundediğimi olucakKötü Kazen benimkisimi
benim adet tarihim 3 idi bugünde olmadım:sm_cool: hala sabah eşime söyledim değilsindir diyor:dilcikar: kendisi istemiyor :dilcikar:hamile olsambile inanmak istemiyor ben istiyorum bakalım onundediğimi olucakKötü Kazen benimkisimi
merhaba kızlar.9 temmuzda hastalanmam gerekiyordu ama dün itibariyle hastalandım:çok üzgünüm:.geçen ayda 7 gün geç gelmişti.anlamadım ben bu işi yaa.bi yorum yapacak olan var mı:uhm::uhm:
bu geçtiğimiz ay 2 gün korunmadık benim zorumla anlaşıldımı şimdi canımE peki eşin istemiyosa korunmuyo mu? Benim eşim istemediği dönemde bana şüphelenmek için bile fırsat bırakmamıştı valla!
suzancım kıs olsun hayırlısı olsun.ikizle inatçı heralde bi dahaki ay gelirler.sen ilaç aldınmı hiç bu ay belki ondan şaşmıştır günü.kanaman normalmi yoksa bi değişikli varmmı??????????**
bu geçtiğimiz ay 2 gün korunmadık benim zorumla anlaşıldımı şimdi canım
canım bi önceki ay 6 sında olmuştum geçtiğimiz ayda 3 de yinede belli olurmu sence
canım bi önceki ay 6 sında olmuştum geçtiğimiz ayda 3 de yinede belli olurmu sence
Slm kizlar nasilsiniz
kızlaaaaaaaaaar çok canım sıkılıyo offf ya saat 6 olsada eve gitsek sabah olsada testimi yapsam
iyiyiz serapcım sen nasılsın:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?