Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

benim adet tarihim 3 idi bugünde olmadım:sm_cool: hala sabah eşime söyledim değilsindir diyor:dilcikar: kendisi istemiyor :dilcikar:hamile olsambile inanmak istemiyor ben istiyorum bakalım onundediğimi olucakKötü Kazen benimkisimi

merhaba kızlar.9 temmuzda hastalanmam gerekiyordu ama dün itibariyle hastalandım:çok üzgünüm:.geçen ayda 7 gün geç gelmişti.anlamadım ben bu işi yaa.bi yorum yapacak olan var mı:uhm::uhm:

E peki eşin istemiyosa korunmuyo mu? Benim eşim istemediği dönemde bana şüphelenmek için bile fırsat bırakmamıştı valla!

insallah senın istediğin olur canım.a.s.adet döngün kaç gün sürüyo.eger 28 günse yarın ilk idrarınla bir test yap bence çıkabilir.

merhaba kızlar.9 temmuzda hastalanmam gerekiyordu ama dün itibariyle hastalandım:çok üzgünüm:.geçen ayda 7 gün geç gelmişti.anlamadım ben bu işi yaa.bi yorum yapacak olan var mı:uhm::uhm:

suzancım kıs olsun hayırlısı olsun.ikizle inatçı heralde bi dahaki ay gelirler.sen ilaç aldınmı hiç bu ay belki ondan şaşmıştır günü.kanaman normalmi yoksa bi değişikli varmmı??????????**

suzancım kıs olsun hayırlısı olsun.ikizle inatçı heralde bi dahaki ay gelirler.sen ilaç aldınmı hiç bu ay belki ondan şaşmıştır günü.kanaman normalmi yoksa bi değişikli varmmı??????????**

dün başlangıcı kahverengiydi şimdi kırmızıya döndü.ben çok aşırı ağrım olmadığı sürece aspirin bile içmem.sadece folik asit kullanıyorum.normalde hep gününde gelirdi.geçen ay 7 gün gecikti bu ayda erken geldi.acaba vücut kendini hamileliğe mi hazırlıyor.yaz geldi düzenimiz alt üst oldu yaa:1no2:

canım bi önceki ay 6 sında olmuştum geçtiğimiz ayda 3 de yinede belli olurmu sence

Arkadaşlar yeni gebelik testi çıkmış. İsmi ( Fortel Ultra Hassas) Gebelik testi bu cinsel ilişkiden 7 gün geçtikten sonra net sonuç söylüyor. Adet döneminin geçmesini beklemeden testi uygulayabiliyorsun. Deneyen arkadaşlar var.

kızlar geri sayıma devam... bugün regl olmam lazım ama çok şükür daha bişi yok... saat 12:40...
gelişmeleri yazıcam. hadi hayırlısı:)

kızlaaaaaaaaaar çok canım sıkılıyo offf ya saat 6 olsada eve gitsek sabah olsada testimi yapsam

Mavişcim istersen 2 tane test al. Birini şimdi çişini tutup yap, diğerini de sabah yaparsın. Hem böylece testlerden birinde hata varsa bile diğeri doğru gösterir.

iyiyiz serapcım sen nasılsın:uhm:

Tşk ederim.
sizin kadar net çok giremiyorum.daha önce bahsettiğim bütün belirtiler kayboldu ama gögüs ucumun kenarının rengi koyu çok az agrı var ucu beyaz beyaz sıktım ama bişey olmadı.ara ara baş dönmesi var. ve bazı çok sevdiğim şeylerden tiksindim. adetime 4 gün varcoksekeriremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…