Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

göğüs ucu koyulaşması bel ve kasık ağrısı dün vardı bende ve hastalandım.hemde gününden 6 gün önce bu nedenle belirtilerle ilgili hiçbir yorumda bulunamicam.ama sen hamilesindir

yazmayı unutmuşum.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR

bu ay çok garip başladı.12 haziranda adet oldum. bittikten sonra sanki tekrar olacakmışım gibi karın agrısı başladı. gögüslerim şişti ve agrımaya başladı. resmen göbeklendim.çok halsizleştim. 2 gündür iyiyim gögüslerim hala şiş ama eskisi kadar acımıyo ara ara baş dönmesi var vede dediğim gibi bazı şeylerden tiksindim.

kızlar ben birşey sorucam.hamileyken de adet görenler oluyor ya bazen hemde birkaç ay boyunca acaba adetleri normal adet gibi mi oluyor bir bilgisi olan var mı.bana göre farklılık olmuyor galiba çünkü o kişiler hamileliğinin farkına bile varamıyor ilk bir kaç ay.sizce nasıldır.hiç duydunuz mu bir tanıdığınızdan

galiba dedgiğin gibi farklılık olmuyor ben duymadımgamyoncuiremsu

inşallah adet olmazsında hamilesindir.Allah herkesin gönlüne göre versin şu mübarek günlerde:smiley-cool:

galiba dedgiğin gibi farklılık olmuyor ben duymadımgamyoncuiremsu

bugün adetimin 2.günündeyim ama daha 2.peddeyim öncekinide kokmuyayım diye değiştirdim.daha yaza adapte olamadı galiba adetimiz.bakalım ya sonradan gürleyecek ya da bu işte bir gariplik var.CADIARZUCADIARZUCADIARZU

Valla niloş inşallah senin dediğin olur o zaman. Bazı erkekler baba olucaklarını duyana kadar baba olma fikrinden çok korkuyolar. Umarım seninki onlardan değildir. yerimseniben

canım benim zaten 1 tane kızım var eşim baba kızımda benim zorumla oldu eşim çocuk sorumluluğundan çekiniyor bide hastalanmaları yaramazlıklarına gelemiyor kendisi öğr okulda kafası yeterince doluyor eve geldiği zamanda dinlenmek istiyor bende kızımın yüzünden okulu bıraktım kendimde anaokulu öğr çocuğumu kimselere emanet edemedim anne yüreğiböylebişey kızlar

ya kızlar içim kıpır kıpır bu ay benim için çok farklı ilk defa gonaphene kullandım sanki hamileymişim gibi geliyor yada kuruntu yağıyorum

ya kızlar içim kıpır kıpır bu ay benim için çok farklı ilk defa gonaphene kullandım sanki hamileymişim gibi geliyor yada kuruntu yağıyorum

inşallah hamilesindir canım.Allah bütün bekleyenlerin beklentilerini boş çıkarmasın

merhaba arkadaşlar buay ilk denememdi ama regl oldum ama yinede bu sabah test yaptım sonuç hüsran. yılmak yok çalışmalar devam edecek. hesapladım ayın 10-16 aralığı hamile kalmam için en uygun günlermiş .gerekirse hergün deniycez. geri sayım başladı temmuz 29 u iple çekiyorum herkese bol şans

bende iyi olmaya çalışıyorum 1 haftadır hastanede yatıyodum bu gün çıktım çok aşırı mide bulantısı yaşıyorum bu yüzden dokrorum hastanede tedavi altına aldı şimdilik iyi gibiyim işallah tekrar çok kötü olmam. evde kendi kendime beslenmesyi başara bilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…