kızlaaaaaaaaaar çok canım sıkılıyo offf ya saat 6 olsada eve gitsek sabah olsada testimi yapsam
Tşk ederim.
sizin kadar net çok giremiyorum.daha önce bahsettiğim bütün belirtiler kayboldu ama gögüs ucumun kenarının rengi koyu çok az agrı var ucu beyaz beyaz sıktım ama bişey olmadı.ara ara baş dönmesi var. ve bazı çok sevdiğim şeylerden tiksindim. adetime 4 gün varcoksekeriremsu
göğüs ucu koyulaşması bel ve kasık ağrısı dün vardı bende ve hastalandım.hemde gününden 6 gün önce bu nedenle belirtilerle ilgili hiçbir yorumda bulunamicam.ama sen hamilesindir
yazmayı unutmuşum.İNŞALLAH HAMİLESİNDİR
kızlar ben birşey sorucam.hamileyken de adet görenler oluyor ya bazen hemde birkaç ay boyunca acaba adetleri normal adet gibi mi oluyor bir bilgisi olan var mı.bana göre farklılık olmuyor galiba çünkü o kişiler hamileliğinin farkına bile varamıyor ilk bir kaç ay.sizce nasıldır.hiç duydunuz mu bir tanıdığınızdan
bu ay çok garip başladı.12 haziranda adet oldum. bittikten sonra sanki tekrar olacakmışım gibi karın agrısı başladı. gögüslerim şişti ve agrımaya başladı. resmen göbeklendim.çok halsizleştim. 2 gündür iyiyim gögüslerim hala şiş ama eskisi kadar acımıyo ara ara baş dönmesi var vede dediğim gibi bazı şeylerden tiksindim.
galiba dedgiğin gibi farklılık olmuyor ben duymadımgamyoncuiremsu
Valla niloş inşallah senin dediğin olur o zaman. Bazı erkekler baba olucaklarını duyana kadar baba olma fikrinden çok korkuyolar. Umarım seninki onlardan değildir. yerimseniben
ya kızlar içim kıpır kıpır bu ay benim için çok farklı ilk defa gonaphene kullandım sanki hamileymişim gibi geliyor yada kuruntu yağıyorum
selam arkadaşlar nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?