Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

geçmiş olsun canim neyin var

çok geçmiş olsun cicim hamişliğin cilveleri valla ben gerekirse 9 ay yamaya razıyım yeterki meleğim gelsin.birkaç haftaya geçer heralde.kimse yokmu yardım etcek sana cicim.komşun arkadaşın annen kayanan falan .çağırsan biraz yardım etseler...:teselli:

sağol semacım annemdeyim zaten onlarda kalıyorum. mide bulantsı olsada afedersiniz kusma olmasa sabretcem ama çıkarınca çok zor olyor

hoşgeldinnnn öncelikle çoook geçmiş olsun nisan84 sana bi sorum olucak adetim bugün tam 8 gün gecikti idrar testi negatif hamile değilimdir dimi yaa

maviş83 seni çok iyi anlıyorum canım çünkü aynı şeyi bende çok istiyorum üstelik 2 haftadır evli olmama rağmen:dance:

duygucuğum bence sen kan testi yaptır en doğru sonucu alırsın.umarım iyi haberlerini alırız:)

slm kızlar ben geldim.nisancım çok geçmiş olsun canım.enazından güzel birşeyin uğruna bu sıkıntılara katlanıyorsun.bugünlerde geçer sadece sabır.Allah bebişini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.semacım sende bir görünüyon bir kayboluyorsun lur mu canıııım:))

duygucum sen saat kaçta çıkıyorsun işten.özel polikliniklerde yapılıyordur herhalde .akşam çıkışta bir kan testi yaptırsan.yarında sonuçları alırsın.biz bile çatladık yani meraktan

nedense bana hep adet olacağım gibi gelio adetten başka ahım şahım belirtiler yok ya o yüzden bi de stresten havadan gecikmiş gibi en önmlisi havuza denize girdim ondan gibi gelio sanırım kafayı yiyorum ama kızlar ya olsa çıkmaz mı artık yani 8.gün yani yuhhhh ama

haklısın duygucum benimde geçen ay 7 gün geç gelmişti.bu defada 6 gün erken.düzenli giden adetimin feleği şaştı:mymeka:asıl benim kafayı yemem lazım:roflolynatmaya az kaldı doktorum nerde.düzensiz adetler yüzünden çıldıracağım.
nasıl ama şarkım:roflol:

havalardan bozuluo düzenimiz benim bi kez daha olmştu yazmştım gerçi 15 gün gecikti ama hamile değildim zaten arada oluo mutlaka böyle gecikmeler şimdi gidicem kan testi yaptırıcam ewe gelicem adet olucam en iyi beklemek zaten belimin ortası ayrılcak gibi ağrıo gelmek üzeredir

benimde dün adetim gelmeden önce acayip bir bel ağrısı vardı daha erken diye kahale almamıştım ama olan oldu kırmızıyı gördüm.2 aydır düzenim şaştı önceden tam gününde gelirdi.gecikmesi neysede bu kadar erken gelmesi tuhafıma gitti.altında birşeyler arar oldum:roflol:

neyse kızlar ben kaçıyorum.benim kociş aç birşekilde gel,r şimdi.yemek hazırlayayım kocişimeŞeniz:1hug::a015:

Ya kizlar şimdi wcye gittim bide ne göreyim sarimtrak biraz kremsi ve yapişkan bi akinti geliyo acaba adet mi oluyorum nolur cevaappppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…