bende iyi olmaya çalışıyorum 1 haftadır hastanede yatıyodum bu gün çıktım çok aşırı mide bulantısı yaşıyorum bu yüzden dokrorum hastanede tedavi altına aldı şimdilik iyi gibiyim işallah tekrar çok kötü olmam. Evde kendi kendime beslenmesyi başara bilirim
bende iyi olmaya çalışıyorum 1 haftadır hastanede yatıyodum bu gün çıktım çok aşırı mide bulantısı yaşıyorum bu yüzden dokrorum hastanede tedavi altına aldı şimdilik iyi gibiyim işallah tekrar çok kötü olmam. evde kendi kendime beslenmesyi başara bilirim
bende iyi olmaya çalışıyorum 1 haftadır hastanede yatıyodum bu gün çıktım çok aşırı mide bulantısı yaşıyorum bu yüzden dokrorum hastanede tedavi altına aldı şimdilik iyi gibiyim işallah tekrar çok kötü olmam. evde kendi kendime beslenmesyi başara bilirim
maviş83 seni çok iyi anlıyorum canım çünkü aynı şeyi bende çok istiyorum üstelik 2 haftadır evli olmama rağmen:dance:
nedense bana hep adet olacağım gibi gelio adetten başka ahım şahım belirtiler yok ya o yüzden bi de stresten havadan gecikmiş gibi en önmlisi havuza denize girdim ondan gibi gelio sanırım kafayı yiyorum ama kızlar ya olsa çıkmaz mı artık yani 8.gün yani yuhhhh ama
haklısın duygucum benimde geçen ay 7 gün geç gelmişti.bu defada 6 gün erken.düzenli giden adetimin feleği şaştı:mymeka:asıl benim kafayı yemem lazım:roflolynatmaya az kaldı doktorum nerde.düzensiz adetler yüzünden çıldıracağım.
nasıl ama şarkım:roflol:
havalardan bozuluo düzenimiz benim bi kez daha olmştu yazmştım gerçi 15 gün gecikti ama hamile değildim zaten arada oluo mutlaka böyle gecikmeler şimdi gidicem kan testi yaptırıcam ewe gelicem adet olucamen iyi beklemek zaten belimin ortası ayrılcak gibi ağrıo gelmek üzeredir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?