Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yok öğleden sonra zaten yarın memlekete gidiyorum ben düğün için hafta sonuda yokum öğleden sonra öğrenip giderim

medeni durumumu ewli yaptım artık walla herkese herşei anlatmaktan yoruldm

iyi yapmışsın canım a.s.
ya şimdi wc ye gittim geldim regl oldum sandım yok bişey,bu akıntı nerden geliyor böyle ya ne oluyor içerde bilmiyorum valla ve çok merak ediyorum sen ne zman kan vereceksin sabahtanmı?

hamiş bayanlar bu akıntı hayra alametmi?sizde olmuşmuydu ve neden bizim evde yaptığımız testler negatif çıktı ve neden reglimiz bu kadar gecikti çok soru sordum...
valla çalışmasan 100 kere gitmiştim dr a

sevilcim bende şimdi wc den geldim sana yemin edrim pantolonuma geçmiş akıntı yine abah acale çıtım günlük ped koymyı unuttum ben öğlen gibi wericem akşamada gidiyoruz

canım hamıslıkte akıntı olabılıyor.ama bu kısıden kısıye gore degısıyor.sızın gecıkmelerınız strestende olabılır.suan gelmedı dıye dusunmenız bıle stres yapmaktır.ama hamıs deılsınızde dıyemıyorum cunku belırtıler herkeze gore degısıyor..tek sonucunuz kan testı..bırde ben daha adet tarıhım gelmeden hıssetmıstım hamıs oldugumu sızde bole bısı yokmu yanı hıc vucudumda olmayan seylerı takıp ettımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…