Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

simerayın eli kulağındadır, bu aralar gelir heralde. çok merak ediyorum. inşallah şu an mutluluktan uçuyodur

kızlar ben dün kan testi yaptırdım sonuç 85.37 çıktı yani hamilelik var.ama bugün muayeneye gittim doktor ultrasonda görünmez dedi.alttaan bi cihazla baktı bilgisayarda henüz rahme yerleşmiş bi bebek görmedi.muhtelemelen yeni bi oluşum dedi.sizce ne zaman rahme yerleşir.kesin hamile olduğumu ne zaman görürüm yada görürmüyüm lütfen yardımmmmmmmmmmmmm

canım merhaba tebrik etmiştim ama yine tebrik ediyim senin adına çok sevindim fakat soruna cevap veremiyorum yardımcı olamıycm üzgünüm bebişine dikkat et:teytey:

pilot sende bi haber varmı.ya ne olur bişey söle sence neden rahimde görünmedi daha yeni dedi.bu ne demek oluyo anlamadım ne kadar sürede rahme yerleşiyoki bebek

olsun canım bence hemen stres olma dur bebişin küçüktürde ondan görülmeniştir bir arkadaşımınki nerdeyse 2. ayında gördü sakin ol biraz bakalım doktor ne zaman gel dedi bir dahaki ben regli oldum artık 2. aşılama için start verdik yarın gitcem dotora

canım kesenin oluşumu daha tam olmamıştır meraklanma hemen zaten bir sorun olsaydı doktor derdi dimi

doktor perşembe gel dedi.ilk salı dedi sonra perşembeye aldık.umarım canım seninde hayırlı haberlerini alırız birbirimize dua edelim.

bana dokttor perşembe gel dedi.umarım hayırlı haberlerimizi dıyarız canım

arkadaşım stres yapma kan testin hamiş olduğunu gösteriyor tebrik ederim
perşembe günü inşallah hayırlı haberi alırsın..bende yarın sabah kan testi verecem 9 gün geçti reglim...
geçen gün evde test yaptm ama çıkmadı reglde olmadım bakalım yarın belli olacak senin kaç günün geçmişti ve belirtilerin nelerdi...

sevil benim daha 2 gün geçt belkide bir gün kanda 85.37 çıktı.sabahları günde br kez midem bulanıyo 3-4 dk sürüyo.kasıklarım çok sancılanıyo sanki bişey düşüvercekmiş gibi sence nedendir.dün gece uykumdan o sancıyla uyandım

surrendercım tebrik ederimm cicim .aaaa ama hamişimize yakışmıyo hadi tadını çkar daha dur be cicim 6.haftaya doğru kese görünüyomuş rahat ol gül eğlen mutlu ol bebişine ii bak.iişeyler düşünkü o da rahat rahat büyüsün dimi ama?

canım inşallah sende hamişsindir rabbim yardımcın olsun ama sonucu mutlaka yaz olurmu merak eettim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…