bana dokttor perşembe gel dedi.umarım hayırlı haberlerimizi dıyarız canım
sancıların olabilir başka hamişlerden duymuştum çoğu kişide ağrı oluyor keşke dr a sorsaydın sorunmu var diye,ama ben sanmıyorum daha çok küçük çünkü...sevil benim daha 2 gün geçt belkide bir gün kanda 85.37 çıktı.sabahları günde br kez midem bulanıyo 3-4 dk sürüyo.kasıklarım çok sancılanıyo sanki bişey düşüvercekmiş gibi sence nedendir.dün gece uykumdan o sancıyla uyandım
slm moralim çok bozuk az önce idrar testi yaptım ngatif yani değilim artk kan testi falanda yaptırmıcam ağladım sinirden neden adet olmuyorum o zaman ya
slm moralim çok bozuk az önce idrar testi yaptım ngatif yani değilim artk kan testi falanda yaptırmıcam ağladım sinirden neden adet olmuyorum o zaman ya
sevil benim daha 2 gün geçt belkide bir gün kanda 85.37 çıktı.sabahları günde br kez midem bulanıyo 3-4 dk sürüyo.kasıklarım çok sancılanıyo sanki bişey düşüvercekmiş gibi sence nedendir.dün gece uykumdan o sancıyla uyandım
pilot sende bi haber varmı.ya ne olur bişey söle sence neden rahimde görünmedi daha yeni dedi.bu ne demek oluyo anlamadım ne kadar sürede rahme yerleşiyoki bebek
kızlar ben yokken yazdıklarınızı okudum... mutluluktan uçuyorum demeyi ne kadar çok isterdim... ama gerçekten çok üzgünüm!senağlama
ağlamamak için kendimi zor tutuyorum... benneyaptımki
testin sonucu 0,44 yani gebelik yok. ultrasonda da bişey çıkmadı herşey normal...
ama gebelik yokkkkkkkkkkk........... senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?