Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

sancıların olabilir başka hamişlerden duymuştum çoğu kişide ağrı oluyor keşke dr a sorsaydın sorunmu var diye,ama ben sanmıyorum daha çok küçük çünkü...
pitos inşallah
sonuç ne olursa olsun benim için hayırlı haber olacak çünkü ben Allahtan hep hayırlısını istiyorum mutlaka size bildiririm canım

surrender, bence de sorun yok. bebek ultrasonla 5. ya da 6. haftada görülüyomuş yani biraz daha sabır. sanırım sana vajinal ultrason yapmış. onunla biraz daha erken tespit edilebiliyomuş ama seninki daha çok erken olduğu için görülmüyodur. bence perşembe günü kesin görürsün. eşini ve seni tebrik ederim. hayırlısıyla kucağına al inşallah

yarın yine bir maraton başlıycak inşallah ikinci aşılamam tutar rabbim beklemek çok zor ama en zoruda negatif olması aranızda varmı aşılama olan yada bekleyen

evet vajinal ultroson .arkadaşlar içimi rahatlattınız çok teşekkürler hepinize ayrı ayrı sonucu isize haber vericem allah hepimize nasip etsin sağlıklı bebişler

slm moralim çok bozuk az önce idrar testi yaptım ngatif yani değilim artk kan testi falanda yaptırmıcam ağladım sinirden neden adet olmuyorum o zaman ya

slm moralim çok bozuk az önce idrar testi yaptım ngatif yani değilim artk kan testi falanda yaptırmıcam ağladım sinirden neden adet olmuyorum o zaman ya

hadiyaaa hay allah canım daha önce kistmi var demiştin yani belki ondandır dur hemen üzülme belki senin için hayırlısı bu

duygu dur biraz yapmasaydın keşke...
geçen gün bende yaptım biliyorsun negatif çıktı bizim kan testi yaptırmamız lazım gerçekten,ondan sonra dr agitmek şart olur eğer yine negatif çıkarsa....
üzülme tatlım benm herşeyde bir hayır vardır ve yarın kan testi yaptır emin ol

sevilcim ya bastıralım şu duyguya yaptırsın şu kan testini. benim söylemekten dilimde tüy bitti. illa yaptırmıyooo. hadi kızlar duyguya manevi baskı yapmaya çağırıyorum siziiiiiiiiii

duygu gittinmi hani sözleşmiştik yarın yaptıracaktık yaptırmazsan içinde hep acaba kalacak regl de olmuyoruz yaptırmaya mecburuz bitsin bu belirsizlik bende çok sıkıldım

bendede kasık ağrısı var dr sordum ağrılardan bişey olmaz bebek yerleşiyor ondan ağrıyapıyor dedi için rahat olsun

kızlar ben yokken yazdıklarınızı okudum... mutluluktan uçuyorum demeyi ne kadar çok isterdim... ama gerçekten çok üzgünüm!senağlama

ağlamamak için kendimi zor tutuyorum... benneyaptımki

testin sonucu 0,44 yani gebelik yok. ultrasonda da bişey çıkmadı herşey normal...

ama gebelik yokkkkkkkkkkk........... senağlama

pilot sende bi haber varmı.ya ne olur bişey söle sence neden rahimde görünmedi daha yeni dedi.bu ne demek oluyo anlamadım ne kadar sürede rahme yerleşiyoki bebek

reglmi 7 gün geçti yani dün gittim dr rahimin içinde bebek gördü daha kalp atışları başlamamış beni 18 ine çağırdı kontrole senin regl kaçgün geçti

üzülme canım hayırlısı olsun herşeyde bir hayır vardır sen çalışmalara devam et olur inşallah...:teselli:
bende yarın kan testi yaptıracam evde yapmıştım çıkmadı pekde umutlu değilim....

simeraycım çok üzüldüm. çok umutluydum senden. ama yine de umutsuzluğa kapılma. ne de olsa bu ay ilk defa deniyordun. ilk ay hamile kalma ihtimali %20'den azmış. önümüzdeki aya inşallah

peki neden regl olmadığın konusunda bişi söledi mi?? ya da söktürücü falan verdi mi. bir an önce adet gör de yeni çalışmalara başla, di mi ama :)))

olabilir bi sebep gözükmüyor dedi...

doğal yollardan adet gör hormon vermeyeyim bebek düşünüyorsan dedi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…