Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

iyi o zaman, çok sevindim bi sorun olmadıına. napalım canım üzülme. bu ay tekrar denersin. bak burda bi sürü insan aylardır deniyo... umutlu olmak lazım :))) iyimser ol, moralini yüksek tut.

ya benim regilm,pazartesi .ama sanirim bu ayda olmadi hic bir belirtimde yok,bazilarinnda belirti olmuyormus ama hislerimde deilsin diyor cok uzgunum,

daha dur yaw bu kadar erkenden üzülme bekle azıcık şurda 3 günün kalmış :)))

iyide canim her ay ayni sonuc olmasindan dolayi,umudumumu yitiriyorumnedir,hep negatif dusunmeye basladim,gecen hafda ne guzel bir ruya görmusdum,is yerine sefimiz bebek getiriyormus,herkezde seviyor bende acaba bu bebek kiminki diyorum,bugunse is arkadasim hamileyim demezmi malum oldumu nedir ,

ya benim regilm,pazartesi .ama sanirim bu ayda olmadi hic bir belirtimde yok,bazilarinnda belirti olmuyormus ama hislerimde deilsin diyor cok uzgunum,

çok erken karar verip üzülüyorsun boşu boşuna.....:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:

arkadaşına geldi diye sana da gelmicek die bişi yok ki. senin kısmetin ayrı yerimseniben hiç üzülme senin rüyalarının bebeği şu an yumurtalıklarında seni bekliyor. belki biraz zamana.s.

canim tam tamina bu ayda olmassa 8 ay olucak uzun zaman,8 ay boyunca sonuc husran,sanki hep böyle devam edecek gibi hissediyoeum artik ne bileyim:çok üzgünüm:

olumsuz düşünmemeye çalış...daha olmaması normal..8 ay olmuş.1 yılı geçtimi olmazsa dr. gidersin...kaç yaşındasın?

canim tam tamina bu ayda olmassa 8 ay olucak uzun zaman,8 ay boyunca sonuc husran,sanki hep böyle devam edecek gibi hissediyoeum artik ne bileyim:çok üzgünüm:

canım üzülmekte haklısın insanın evlat sevgisi içine düştümü hemen karnınada bebişi düşsün istiyor ama inan daha çok yenisin ben 2 yıldır bekliyorum mesela inan stresolmamak hamile kalmak için olmaması gereken bir duygu biraz daha rahat olmaya çalış rabbim yardımcın olsun:1hug:

canım merhaba bende 8 aylık evliyim hiç korunmadım hep istedim ama olmadı .ben daha ilk aydan doktora gittim genel kontrol için ben daha önceden polikistik over hastalığım old.u biliyodum.o yüsden erken gittim...ama doktor biraz daha dedi.ben ısrar edince geçen ay tedaviye başladık.ben daha ilk aydan olacak sandım regli olduğum gün iki tane test yaptım düşüktür diye yani o kadar inanmıştım sonra ağladım ağladım.durdum dedim ki yılmak yok.hemen doktorumu aradım.yeni randevumu aldım.şu an hala ilaç kullanıyom ayın 20si regl günüm ama artık hiç takmıyom.allah bi hastalık verdiyse dert verdiyse demekki beni sınıyo.ben elimden ne geliyosa yapıp allaha sığınıyorum.canım ne varsa biz insanlar için.dert yapma stres hiç ii değil bu işlerde.psikolojik kısrlık infertil çiftlerin %30un da var.şimdi artık mutsuzsan bi doktora git kontrolleri yaptır.eğer bi problem varsa tedavine başlarsın.ayrıca özel hastaneler 1yılı beklemiyolar.bi doktor araştırması yap için hangisine ısınırsa hemen ondan randevu al.mutlu ol.umutlu ol.allahım en kısa zamaznda hamiş olmayı bize de nasip edecektir hayırlısıyla.....:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…