daha dur yaw bu kadar erkenden üzülme bekle azıcık şurda 3 günün kalmış :)))
ya benim regilm,pazartesi .ama sanirim bu ayda olmadi hic bir belirtimde yok,bazilarinnda belirti olmuyormus ama hislerimde deilsin diyor cok uzgunum,
kimbilir belki de hamilesindir???
iyide canim her ay ayni sonuc olmasindan dolayi,umudumumu yitiriyorumnedir,hep negatif dusunmeye basladim,gecen hafda ne guzel bir ruya görmusdum,is yerine sefimiz bebek getiriyormus,herkezde seviyor bende acaba bu bebek kiminki diyorum,bugunse is arkadasim hamileyim demezmi malum oldumu nedir ,
çok erken karar verip üzülüyorsun boşu boşuna.....:1no2::1no2::1no2::1no2::1no2:
ben ilk defa bu ay denedim, olmadı. şimdi reglim devam ediyor. ama yine denicem tabi
canim tam tamina bu ayda olmassa 8 ay olucak uzun zaman,8 ay boyunca sonuc husran,sanki hep böyle devam edecek gibi hissediyoeum artik ne bileyim:çok üzgünüm:
insallah tez zamanda gelir bebisin,Rabbim hayirli bebekler nasip etsin hepimize
canim tam tamina bu ayda olmassa 8 ay olucak uzun zaman,8 ay boyunca sonuc husran,sanki hep böyle devam edecek gibi hissediyoeum artik ne bileyim:çok üzgünüm:
herhangi bir tetkik yaptırdın mı ya da doktora gittin mi?
ben de onu soracaktım kaç yaşındasın ve herhangi bir tetkik yaptırdın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?