yvz13 benim beta bir hafta kala 2,1 çıktı ,ama benim 01 ocaktan sonra ilişki olmadı geç döllenme olasılığı oldu diyelim yum dan 9 günde çıktı bir fikrin varmı?
hani testinKızlar yeni şimdi test yaptım sizce var dimi
Dosya yüklenemedi diyorhani testin
resmi küçültmek gerekiyor sanırım burdaki arkadaşlar o şekilde yüklüyorduDosya yüklenemedi diyor
kırp resmi öyle at ondan olmuyor.Dosya yüklenemedi diyor
kaç gün geçti regl üzerinden tebrikler buarada varmı belirtiniz
ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. 2 farklı marka aldım. ikisi de N11.com dan. birisi laboquick marka 30 tanesi 30 tl. diğeri de predictor marka 7 tanesi 60 tl. ucuz olanı hergün yapıyorum. pahalı olanı da pozitif gördüğümde teyit edip emin olmak için kullanırım diye aldım.Merhaba arkadaşlar bende play storeden takvimim diye bir program indirmiştim ondan takipteydim
ovulasyon testlerini nerden alayım hem güvenilir hemde uygun fiyata hangi siteden bulabilirim
nasıl yapmam gerek , 28 günde döngüm, , 25 aralık ilk bat günümdü bugün takvime göre yumurtlama günüm. Doktora randevu aldım haftaya 18 inde perşembe günü. Yaşım 37 ve bir senelik evliyim biraz artık acele etmek istiyorum bu konularda hiç araştırmadım cahilim desem yeridir halbuki teknoloji bu kadar ilerlemişken benimde bu kadar geç kalmam anlaşılır gibi değil tabi .
kaç gün geçti regl üzerinden tebrikler buarada varmı belirtiniz[/QUOTEocağın 3 de gelmesi gerekti 2 gün gecikti sonra hasta oldum 4 gün surdü bitti ama kendimde şüpeleniyordum ama belki pisikolojiktir dedim sol kasığım cok ağrıyordu belim de agrıyordu ben gene cittiye almadim bir haftadır midem ağrıyor birde bulantı vardi dün yaptim dest yanlış oldu içim rahat etmedi bugun aldım yaptım beş dakika demeden afif ikinci çizgi çıkti
Teşekkur ederim ALLAH anne olmak isteyen herkese nasip etsin aminkaç gün geçti regl üzerinden tebrikler buarada varmı belirtiniz
özelden yazayımmı size, bunu iyice anlamam gerek.ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. 2 farklı marka aldım. ikisi de N11.com dan. birisi laboquick marka 30 tanesi 30 tl. diğeri de predictor marka 7 tanesi 60 tl. ucuz olanı hergün yapıyorum. pahalı olanı da pozitif gördüğümde teyit edip emin olmak için kullanırım diye aldım.
ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım yapmaya. erken yumurtluyorsam falan riske atmayayım hiç dedim. gerçi adetime 1 hafta kaldı ama hala pozitifi göremedim nedenini bilmediğim bir şekilde. hergün yaklaşık aynı saatte 2 saat idrarımı tutarak ve yine 2 saat önceden sıvı alımını keserek yapıyorum. sabah ilk idrarla yapmamalısın. iki çizgi de aynı koyulukta olduğu gün yumurtluyorsun demek. 3-4 gün ilişkiye girmelisiniz eşinle. T çizgisi tekrar silikleşmeye başladığında yumurtan çatlamış demektir.
Galiba öyle oldu adet kanamamdan çok farklıydı acik kırmizıydi 5 inde hasta oldum 8 inde bitti bugün ayın 10 üstunden iki gün gectiÜstüne mi gördünüz normal adet gibimiydi anlayamadım reglden kaç gün sonra test yaptınız tam olarak :)
peki beklenen adet gününü 2 gün geçti dediniz değil mi?Galiba öyle oldu adet kanamamdan çok farklıydı acik kırmizıydi 5 inde hasta oldum 8 inde bitti bugün ayın 10 üstunden iki gün gecti
Evetpeki beklenen adet gününü 2 gün geçti dediniz değil mi?
cevapladım canımözelden yazayımmı size, bunu iyice anlamam gerek.
Canım bu hangi program adını nasıl aratmalıyızteqteq canım takvime göre yumurtlama zamanın geçmiş geç yumurtlama ihtimalin var testleri yapmaya devam et
Canım bu hangi program adını nasıl aratmalıyız
Teşekkür ederim canımcanım P.C diye bir program ben memnunum bak fotosunu atayım görünce onu yükle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?