Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

yvz13 benim beta bir hafta kala 2,1 çıktı ,ama benim 01 ocaktan sonra ilişki olmadı geç döllenme olasılığı oldu diyelim yum dan 9 günde çıktı bir fikrin varmı?

canım 0 ila 1 üstü çıkınca yükselenler oluyor eger döllenme geç olduysa tabiki yükselicektir

ben de bu ay ovulasyon testi kullanmaya başladım. 2 farklı marka aldım. ikisi de N11.com dan. birisi laboquick marka 30 tanesi 30 tl. diğeri de predictor marka 7 tanesi 60 tl. ucuz olanı hergün yapıyorum. pahalı olanı da pozitif gördüğümde teyit edip emin olmak için kullanırım diye aldım.

ben adetim bittikten 2 gün sonra başladım yapmaya. erken yumurtluyorsam falan riske atmayayım hiç dedim. gerçi adetime 1 hafta kaldı ama hala pozitifi göremedim nedenini bilmediğim bir şekilde. hergün yaklaşık aynı saatte 2 saat idrarımı tutarak ve yine 2 saat önceden sıvı alımını keserek yapıyorum. sabah ilk idrarla yapmamalısın. iki çizgi de aynı koyulukta olduğu gün yumurtluyorsun demek. 3-4 gün ilişkiye girmelisiniz eşinle. T çizgisi tekrar silikleşmeye başladığında yumurtan çatlamış demektir.

Üstüne mi gördünüz normal adet gibimiydi anlayamadım reglden kaç gün sonra test yaptınız tam olarak :)

özelden yazayımmı size, bunu iyice anlamam gerek.

Eklentiler

• A5F2557E-B180-4402-89B9-0FD2D9BE286F.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 77
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…