Ah bu gençlik o kadar kolay değil hamile kalmakşkiye girdik fakat sevgilim korundu içime boşalmadı ama sürtünmeden dolayı sevk suyu geldimi ıkımızde bilmiyoruz ilişkiden iki sonra adet oldum fakat bugün ise pembemsi bir kan geldi korkuyorum hamilemiyim ?
İlişkiye 31.12.2017 gecesi girdik
Adet tarihim 02.01.2018
Pembe kan geldiği gün 17.01.2018
Yardımlarınızı beklıyorum...
Çıkacağını hiç zannetmiyorum en az yumurtlamadan en az 10 gün sonra kanda çıkıyor diye biliyorum. İdrarda çıkmazKızlar banada yazın lütfen kimse cvp vermiyor
29 aralıkda regle oldum 3 ocakda reglem bitti 10 ocakda yumurtladım diye düşünüyorum çünkü akıntım yumurt akı gibi parmak arasında uzuyordu nette bu akıntıdan 1 gün sonra yumurtlarsınız diyor 11 ocakda yumurtlamışımdır 11 ocağın gecesi 12 ye bağlanan gün eşimle birlikde olduk sarhoştuk olduğu gibi korunmasız oldu ilişki tamda yumurtlma günüme dek geldi :) şuan 6 gün geçti ve bende ilişkiden 1 gün sonra kasık ağrısı sanki buz var gibi rahmimde sızlama yanma ve sol kasık alt tarafda iğne batması tarzında ağrım var regleme daha 10 gün var ben nezaman test yapayım pazar günü yapsam erken gebelk testi düşükde olsa çıkarmı
Teşekkürler cnmÇıkacağını hiç zannetmiyorum en az yumurtlamadan en az 10 gün sonra kanda çıkıyor diye biliyorum. İdrarda çıkmaz
Test neden yapmadınızSelam kızlar benm adetim 2 gün gecikti ama hic adet belirtim yok karın kasık gögüs agrısı hic bisey yok ilk defa böyle oluyo.anlamadım bide dün midem bulandı cok posetle gezdim 1 saat kuscak gibi oldum.acaba hamile olabilirmiyim
Adetinizin gecikmiş olmasından sebep gebe olabilirsiniz test yapın mutlaka ancak gebelik bulantısı adetten iki gün sonra başlamaz bthcg değeriniz onbinleri geçecek ki bthcg hormonu sizi etkilemeye başlasın yani yaklaşık yedi haftalık gebeyken sabah bulantılarınız başlar (iki gebelikten yaşayan birinden tecrübeyle sabittir)Selam kızlar benm adetim 2 gün gecikti ama hic adet belirtim yok karın kasık gögüs agrısı hic bisey yok ilk defa böyle oluyo.anlamadım bide dün midem bulandı cok posetle gezdim 1 saat kuscak gibi oldum.acaba hamile olabilirmiyim
Cevabınız için teşekkür ederim test yapmaya cesaret edemiyorum acıkcasıAdetinizin gecikmiş olmasından sebep gebe olabilirsiniz test yapın mutlaka ancak gebelik bulantısı adetten iki gün sonra başlamaz bthcg değeriniz onbinleri geçecek ki bthcg hormonu sizi etkilemeye başlasın yani yaklaşık yedi haftalık gebeyken sabah bulantılarınız başlar (iki gebelikten yaşayan birinden tecrübeyle sabittir)
Cesaret edemiyorum test yapmaya 2 senedir negatif görmekten artık korkar oldumTest neden yapmadınız
Geç döllenme belliki adeti beş gün geçince yaklaşık 1000 1500 lerde çıkar iki gebeliğimdede ömyleydi en azındanEki Görüntüle 2097636 Eki Görüntüle 2097637 Kızlar adetim 5 gün gecikti. idrar testim ve kan testimi ekliyorum. Kaç haftalık sizce :)
Pazartesi doktordan randevu aldım. İnşallah bi sorun yokturGeç döllenme belliki adeti beş gün geçince yaklaşık 1000 1500 lerde çıkar iki gebeliğimdede ömyleydi en azından
AminTeşekkur ederim ALLAH anne olmak isteyen herkese nasip etsin amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?