Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

29 aralıkda regle oldum 3 ocakda reglem bitti 10 ocakda yumurtladım diye düşünüyorum çünkü akıntım yumurt akı gibi parmak arasında uzuyordu nette bu akıntıdan 1 gün sonra yumurtlarsınız diyor 11 ocakda yumurtlamışımdır 11 ocağın gecesi 12 ye bağlanan gün eşimle birlikde olduk sarhoştuk olduğu gibi korunmasız oldu ilişki tamda yumurtlma günüme dek geldi :) şuan 6 gün geçti ve bende ilişkiden 1 gün sonra kasık ağrısı sanki buz var gibi rahmimde sızlama yanma ve sol kasık alt tarafda iğne batması tarzında ağrım var regleme daha 10 gün var ben nezaman test yapayım pazar günü yapsam erken gebelk testi düşükde olsa çıkarmı

şkiye girdik fakat sevgilim korundu içime boşalmadı ama sürtünmeden dolayı sevk suyu geldimi ıkımızde bilmiyoruz ilişkiden iki sonra adet oldum fakat bugün ise pembemsi bir kan geldi korkuyorum hamilemiyim ?
İlişkiye 31.12.2017 gecesi girdik
Adet tarihim 02.01.2018
Pembe kan geldiği gün 17.01.2018

Yardımlarınızı beklıyorum...

Ah bu gençlik o kadar kolay değil hamile kalmak

Bundan 6gün önce adet oldum adetim bitti ama pembe akıntım geldi halen devam ediyo cok az dün test yaptım sabah slik cıktı aksam bidaha test yaptım biraz net cıktı sizde hamilemiyim

Kizlar benim bat dundu ben kac gundur hastalandim sanıyorum. Ama leke dışında bisey gelmiyor. Uc gundur kahve pembe tuhaf bi lekelenmem var. Dünkü testim bole cikti. Ne diyosunuz

Eklentiler

• IMG_20180117_211033.webp
    6 KB · Görüntüleme: 136
Kızlar banada yazın lütfen kimse cvp vermiyor

29 aralıkda regle oldum 3 ocakda reglem bitti 10 ocakda yumurtladım diye düşünüyorum çünkü akıntım yumurt akı gibi parmak arasında uzuyordu nette bu akıntıdan 1 gün sonra yumurtlarsınız diyor 11 ocakda yumurtlamışımdır 11 ocağın gecesi 12 ye bağlanan gün eşimle birlikde olduk sarhoştuk olduğu gibi korunmasız oldu ilişki tamda yumurtlma günüme dek geldi :) şuan 6 gün geçti ve bende ilişkiden 1 gün sonra kasık ağrısı sanki buz var gibi rahmimde sızlama yanma ve sol kasık alt tarafda iğne batması tarzında ağrım var regleme daha 10 gün var ben nezaman test yapayım pazar günü yapsam erken gebelk testi düşükde olsa çıkarmı

Çıkacağını hiç zannetmiyorum en az yumurtlamadan en az 10 gün sonra kanda çıkıyor diye biliyorum. İdrarda çıkmaz

kızlar son adetim 21 aralıkta başladı, 26 aralık son günüydü. aslında beklediğim tarih 24 aralıktı ama 3 gün erken geldi. 28 aralıktan itibaren ovulasyon testine başladım. en az 2 saat önce sıvı alımını kesmeye ve sıkışık idrarla yapmaya hep dikkat ettim ama yumurtlamayı yakalayamadım. bir terslik var yumurtlamadım heralde bu ay dedim. 16 ocak adet olmam gereken tarihti ama hala olmadım. kasıklarımda 3 gündür ağrı ve kramp var. daha önce hiç böyle gecikmemişti. hamilelik ovulasyon testinde çıkıyormuş diye okudum burada birkaç kez. ama ben zaten 16 ocağa kadar hergün ovulasyon testi yaptım. hamile olsaydım orada çıkardı değil mi?

Selam kızlar benm adetim 2 gün gecikti ama hic adet belirtim yok karın kasık gögüs agrısı hic bisey yok ilk defa böyle oluyo.anlamadım bide dün midem bulandı cok posetle gezdim 1 saat kuscak gibi oldum.acaba hamile olabilirmiyim

Test neden yapmadınız

Adetinizin gecikmiş olmasından sebep gebe olabilirsiniz test yapın mutlaka ancak gebelik bulantısı adetten iki gün sonra başlamaz bthcg değeriniz onbinleri geçecek ki bthcg hormonu sizi etkilemeye başlasın yani yaklaşık yedi haftalık gebeyken sabah bulantılarınız başlar (iki gebelikten yaşayan birinden tecrübeyle sabittir)

Cevabınız için teşekkür ederim test yapmaya cesaret edemiyorum acıkcası

Kızlar adetim 5 gün gecikti. idrar testim ve kan testimi ekliyorum. Kaç haftalık sizce :)

Merhabalar arkadaşlar, en son kasım ayında ilişki yaşayıp üzerine bir kez adet gördüm .8 gün öncede adet görmem gerekiyordu fakat görmedim.2 aydır sol kasığımda ani batmalar oluyor.ve göğüslerim ağrımakta.hamilelik düşünmüyorum fakat düzenli adet gören birisi olarak acaba demekten kendimi alamıyorum.bu konuda sizinde fikirlerinizi almak istedim belki aynı durumu yaşayan olmuştur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…