Canım belirtilerin bu kadar erken ortaya çıkacağını sanmıyorum. Kaç günde bir adet görüyorsun?kızlar merhabalar.uzun zamandır bu siteye girmemiştim.ama uzun zamandır okuyorum.şifrelerimi unutmuştum.yeniden aktif ettim.
bilen arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.ocak ayının 7 sinde ilk adet gördüm.adetim 5 gün sürüyor.takvime göre 20 ocak yumurtlama günüm.24 ocağa kadar düzenli ilişkiye girdik.şimdi ise adetime daha 11 gün var.ama belim çok ağrıyor.yumurtlamadan 22 ocakta kasıklarım ve karnımın alt bölgesi çok ağrıyordu.24 ocaktan itibaren sonra ve sol bacağım çok ağrımaya başladı.beyaz akıntım da var.sizce hamile miyimdir.
normal adet döngüm 29.evet bu kadar olması beni de şaşırttı aslında canım.ama hiç böyle ağrılarla karşılaşmamıştım.yerleşme sırasında böyle ağrılar olabileceğini okumuştum.inşallah hamileyimdir : :) :)Canım belirtilerin bu kadar erken ortaya çıkacağını sanmıyorum. Kaç günde bir adet görüyorsun?
canım düşük olayını bilmem ama sarı akıntı genelde bende adetten önce oluşuyor.Hamilelikte genelde beyaz akıntı diye okudum forumlarda.ama adetini bekle derim.fazla da umitlenme sonra hüsrana ugruyorsun maalesef.Kizlar ayın 24 nde düşük yaptim.yarın adet olmam lazım ama sarı yoğun bi akıntı var belim agriyo acaaba hamilemiyim?
Evet olduğunu bende duymuştum ama genellikle yerleşme döllenmeden sonra 7-12 gün içinde oluyormuş. İnşallah hamilesindir de bunlar erken uyarılardır :)normal adet döngüm 29.evet bu kadar olması beni de şaşırttı aslında canım.ama hiç böyle ağrılarla karşılaşmamıştım.yerleşme sırasında böyle ağrılar olabileceğini okumuştum.inşallah hamileyimdir : :) :)
canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.bekliyorum.sonucu muhakkak yazarım. :) :)Evet olduğunu bende duymuştum ama genellikle yerleşme döllenmeden sonra 7-12 gün içinde oluyormuş. İnşallah hamilesindir de bunlar erken uyarılardır :)
canm üşütmüş olabilirsin bulantı için cok erken 6. haftadan sonra baslıyor genelde ki sen daha yeni yumurtlamısın nerdeyseKizlar nasilsiniz.dun sabah baslayan mide bulantilarim gunduz biraz iyiydi ama gece cogaldi.isin kotu tarafi bu sabah daha da siddetlendi.ve ne yersem cikarmaya basladim.adetime 10 gun kala bu kadar cok mide bulantisi olmasi normal mi.kasiklarimdaki ve bel agrilarim devam ediyor.
Bu Ne arkadaşım tiksindim resmen bu kadar da olmaz ya bunu buraya atacağına bi sağlık ocağına bile gidebilirsin hastaneyi geçtim abartmışsın iyice buraya bir erkekte çok rahat girip bakabilirMerhaba hanımlarNormalde adet günüm 25 ocaktı ancak 23-24 ocakta adet günümden 2 gün önce vişne rengi kan ve kahverengi akıntı oldu normalde adetim 5-6 gün sürer ama hala daha adet olmadım kasıklarımda ağrı var ancak beyaz renkli akıntımda var her an adet olucakmış gibi hissediyorum vajinamda bir kıpırdama oluyor ama adet olmadım 6 gündür ve fotoğrafı paylaştım bu bir hamilelik belirtisimi ne zaman test yapsam doğru sonucu alabilirim ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum
Bu Ne arkadaşım tiksindim resmen bu kadar da olmaz ya bunu buraya atacağına bi sağlık ocağına bile gidebilirsin hastaneyi geçtim abartmışsın iyice buraya bir erkekte çok rahat girip bakabilir
Valla çok bilmişsin ama resmî açmadan Ne olduğu çözülmüyor zaten düşük yapmış sandım merakla alakası Ne ki bunun forma zaten bakmak için giriyorsun s bin ne işin var ya burda abartmayın abartmayın dr denen birşey var test denen birşey var kimsenin kanı burda teşhir edilemez biraz Bilgi biraz araştırmak iyidirFotoğrafı açıp bakmasaydın o zaman ee naparsın fazla merakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?