- 22 Haziran 2017
- 584
- 313
- 53
- 32
Hapı bıraktığınız için ilk aylarda beklenen adet günleriniz değişiklik gösterebilir. Bende bıraktığımda 2 hafta erken olmuştum.Arkadaşlar merhaba ben Doğum kontrol hapı kullaniyordum. Fakat bıraktım yani söyle oldu 8 aralıkta adet oldum sonraki adet tarihim 4 ocakti bu zaman içinde doğum kontrol hapı kullandım fakat ertesi Ay bırakacağım için hapı geri çekilme yöntemi de kullandık ekstra önlem olarak. 4 ocakta adet olunca hapı bir daha kullanmadım ve hiç iliskimde olmadı adet sonrası su an adet olmam gerek ama olamadım acaba bunun nedeni ne olabilir?
Arkadaşlar merhaba,
3 senelik evliyim hiç doğum kontrol haplarını kullanmadan korundum. Şimdi çocuk sahibi olmak istiyoruz :) ilk defa bu ay kendimce hesapladığım yumurtlama haftasında gün aşırı ilişkiye girdik ama adet olmama daha 9 gün var kasıklarımda hafif agrılar var erkenden testte yapmak istemiyorum ama acaba mı diye de düşünmeden edemiyorum:) benzer durumu yaşayan var mı?
Ben benimde 9 gün var arkadasım bende de kasıklarda ağrı var bende 2.5 yıllık evliyim
Bende gazda var fena haldeArkadaşlar merhaba,
3 senelik evliyim hiç doğum kontrol haplarını kullanmadan korundum. Şimdi çocuk sahibi olmak istiyoruz :) ilk defa bu ay kendimce hesapladığım yumurtlama haftasında gün aşırı ilişkiye girdik ama adet olmama daha 9 gün var kasıklarımda hafif agrılar var erkenden testte yapmak istemiyorum ama acaba mı diye de düşünmeden edemiyorum:) benzer durumu yaşayan var mı?
canım normal adet döngün 29. gun ıse 15.gun yumurtlaman olur genelde. 20.gun cok gecc sen o takvım prog.na bakma ovulasyon testıl al yap tespıt et. ben de 18.gun sanıyordum yumurtlama gunumum meger 15ya da 16.gunmus.normal adet döngüm 29.evet bu kadar olması beni de şaşırttı aslında canım.ama hiç böyle ağrılarla karşılaşmamıştım.yerleşme sırasında böyle ağrılar olabileceğini okumuştum.inşallah hamileyimdir : :) :)
bence de kesinlıkle pozitiff tek kalan kan testıyle teyıtlemek gozunaydın :)Kizlar ne diyorsunuz? Pozitif mi negatif midir? Negatif olsa hiç bir çizgi gözükmez miydi? 2 gün var adet günüme. Bu sabah yaptım bu testi. Kasıklarımda üstelik ağrı var kaç gündür adet belirtisi gibi.
Eki Görüntüle 2104477
aklıma ılk gelen yerlesme kanaması oldu:)Kızlar merhabaa adetime 5 6 gün var ve pembemsi bi akıntı geldi bugün bi kere geldi ve bidaha yok kasıklarmda ağrı var böyle olan var mı
canım kan vermeyı dusunmuyor musun inşallah hamılesindirrr belirtilerin barız var sivilce yapar kımınde gebelıkkizlar benim bugun adetimin gecikmesiyle beraber 3.gun oluyor ama adet agrim yumurtlamamdan hemn sonra bile olur ama bu ay ilk defa adet agrisi cekmedim ve bir haftadir kabizlik siskinlik ve gaz arada uyku basmasi ve yuzumde sivilce byle yasayipta gebe kalan varmi catlayacagim meraktan ayyyol ayyoool
Umarım hamilesindir :) ) Ayy senin test sonucunu görünce bende çok heycanlandım şimdi :) benimde adet günüme 1 hafta var test yapmamak için kendimi çok zor tutuyorum.. Ama bende göğüslerimde şişme ağrı gibi belirtiler yok sadece adet olcakmışım gibi kasıklarıma arada bir hafif ağrılar giriyor acaba mı diye düşünmeden edemiyorum :?Kizlar ne diyorsunuz? Pozitif mi negatif midir? Negatif olsa hiç bir çizgi gözükmez miydi? 2 gün var adet günüme. Bu sabah yaptım bu testi. Kasıklarımda üstelik ağrı var kaç gündür adet belirtisi gibi.
Eki Görüntüle 2104477
canım inşallah umduğumuz olur :) erken gebelik testi aldım adete 2-3 gün kala yapıcam bakalım. Ama ara ara kasık ağrımın dışında başka bir belirtim yok. göğüslerim de şişme ağrı bulantı gibi o yüzden belki de adet olmama az kaldığı içindir diyorumBende gazda var fena halde
Benim bat 8 şubat bu gün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama ben daha çok erken olduğunu bildiğim halde dayanamadım bi kaç gün bekle derimErken gebelik testi yapan var mı kızlar benm 5 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
canm hala adet gormedim iki gun once test yaptim negatif cikti cumartesiye kadar olmassam ozele gidecegimcanım kan vermeyı dusunmuyor musun inşallah hamılesindirrr belirtilerin barız var sivilce yapar kımınde gebelık
kacıncı günü gecıkmenın ıdrarda hemen cıkmayabıluyor herkesın ınsallah hamılesındırrrcanm hala adet gormedim iki gun once test yaptim negatif cikti cumartesiye kadar olmassam ozele gidecegim
kacıncı günü gecıkmenın ıdrarda hemen cıkmayabıluyor herkesın ınsallah hamılesındırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?