Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Erken gebelik testi yapan var mı kızlar benm 5 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
Canim ben dun yaptim.markasi predictor.adete 6 gun kala cikartiyormus guya ama benim adetime 4 gun kala yaptim.ama idrarda hata da yaptigini bir arkadasim az once soyledi.adetimin gecmesini bekliyorum o yuzden.sana da tavsiyem beklemendir canim.

Arkadaslar benim adetime 14 gün kala kasıklarımda baya bir ağrı olmuştu kramp gibi 1 saat sonra geçti yumurtlama günümdür diye düşünmüştüm. Şimdi adet olmama 6 gün var fakat kasıklarımda ve belimin kuyruk sokumu kısmında agrı oluyo acaba yumurtlama geç olabilir mi bugün beyaz akıntım vardı yada hamilelik belirtisi midir aynı durumu yaşayan var mı gerçi dün test yapmıştım negatif cıktı

bennde bu dedklermın hepsı oldu ama negatıf en ıyısı dnlememekmıs gercektm bunları takmaamakk

Merhabalar. Bende yeni katıldım benimde yumurtlama dönemi ilişkimden sonra sol kasığımda agrı var ve iştahım çok açıldı. İlk gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonuçlandı eylül ayında. Acaba bunlar bir belirti olabilirmi. Adetime 8 gün var teşekkürler şimdiden..

İlk gebeliğindeki belirtiler neydi canım

Ama elimde değil ki korunmayı bıraktığımdan beri hep acaba mı diyorum sanki senelerdir cocugum olmuyormuş psikolojisine girdim resmen :\
öyle garıp seyler ki cok ıyı anlıyorum senı ben hamile kaldıgımda aynı buaykı yasadklarmı yasadım tek farkı yumurtlamadan 5gun sonra goguslerımın ucuna dahı dokunamıyordum yatamıyordum.bıle. ama buay onu yaşamadkm bıdaha aynı hassasıyetı yasarsam en kesin belirtim olucak dıger belrtılere kulak asmjcam asla

Erken gebelik testim var ama yapmakta istemiyorum. Çünkü ister istemez yapınca negatif olduğunda modum düşüyo.. odaklanmim diyorum ama elimde değil hayırlısı olsun ya herkeste farklı oluyo sanırım belirtiler değişiyo yani

adet gecıkmesı olmadan test yapma derım ben yaptım ıkıtane silik cıktı ve suan sonuc negatıf kendını ypratırsın varda negatf cıkarsa. ya da yok da pozıtıf cıkarsa ben yasadım ya da yapıcaksan 2 gun kala falamin yap aldıgın testı

Doğru söylüyorsun canım bir kaç gün daha sabredim :)

İlk gebeliğindeki belirtiler neydi canım
Hiçbir belirti olmadı adetimin gecikmesiyle şüphlenip test yaptım ve öyle öğrendim. Bu seferde denedik ve sol kasığım çok ağrıyor. Bacağıma bile vuruyor şuanda hamilelikmidir yoksa başka birşeymidir bilemedim birazda korkuyorum sanırım

Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza 4 aylk evliyim 2 aydır düşünüyoruz bebiş adetime 10 gün var bi kaç gündür sabahları uyandığımda ayağım çok ağrıyor sanki bütün gün yol yürümüşüm gibi bu durumu yaşayan var mı

Canim ayni sorunu ben de yumurtlamadan birkac gun sonra yasadim.hatta sabah gozumu acar acmaz olusan mide bulantilari kusmalar adetime 2 hafta kala goguslerim sisti sivilce olustu.hatta sol kasik agrisindan resmen yuruyemiyordum.su an adetime 2 gun var.eger hamileysem senin de olma ihtimalin olabilir diye dusunuyorum.

Reactions: Otb
İnşallah hamilesindir canım yaa . Aynen dediğin gibi benimde. Bugün kasık agrım hafifledi ama şuan sanki midem bulanıor azcık. Kahve içtim midem bulandı. Umutlanmakta istemiyorum ama inşallah hamileyizdir

[/QUOTE]
valla canım bacak agrısı gibi değilde kasık agrısıyla birlikte oluyor benimde. İlk gebeliğimde düşük olmuştu ve hiçbir belirti olmamıştı. Kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Biraz daha bekle bakalım neler olucak. Ama genelde vücudunuzu çokta dinlemeyin diyorlar psikolojik olabilirmiş

valla canım bacak agrısı gibi değilde kasık agrısıyla birlikte oluyor benimde. İlk gebeliğimde düşük olmuştu ve hiçbir belirti olmamıştı. Kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Biraz daha bekle bakalım neler olucak. Ama genelde vücudunuzu çokta dinlemeyin diyorlar psikolojik olabilirmiş [/QUOTE]
Canım çok doğru diosun insan çok isteyince artık vücudunu dinlemeye başlıyor Allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…