- 26 Temmuz 2011
- 27
- 17
- 88
canım normal adet döngün 29. gun ıse 15.gun yumurtlaman olur genelde. 20.gun cok gecc sen o takvım prog.na bakma ovulasyon testıl al yap tespıt et. ben de 18.gun sanıyordum yumurtlama gunumum meger 15ya da 16.gunmus.
Canim ben dun yaptim.markasi predictor.adete 6 gun kala cikartiyormus guya ama benim adetime 4 gun kala yaptim.ama idrarda hata da yaptigini bir arkadasim az once soyledi.adetimin gecmesini bekliyorum o yuzden.sana da tavsiyem beklemendir canim.Erken gebelik testi yapan var mı kızlar benm 5 gün var erken gebelik testi yapsam çıkar mı acaba
inşallah tez zamanda ıstedıgın olur hamişkalırsın canm :)Canim cok tesekkur ederim uyarin icin.hala adet olmayi bekliyorum.olmadi onumuzdeki aylara bakicaz artik.
bennde bu dedklermın hepsı oldu ama negatıfArkadaslar benim adetime 14 gün kala kasıklarımda baya bir ağrı olmuştu kramp gibi 1 saat sonra geçti yumurtlama günümdür diye düşünmüştüm. Şimdi adet olmama 6 gün var fakat kasıklarımda ve belimin kuyruk sokumu kısmında agrı oluyo acaba yumurtlama geç olabilir mi bugün beyaz akıntım vardı yada hamilelik belirtisi midir aynı durumu yaşayan var mı gerçi dün test yapmıştım negatif cıktı
Ama elimde değil ki korunmayı bıraktığımdan beri hep acaba mı diyorum sanki senelerdir cocugum olmuyormuş psikolojisine girdim resmen :\bennde bu dedklermın hepsı oldu ama negatıfen ıyısı dnlememekmıs gercektm bunları takmaamakk
İlk gebeliğindeki belirtiler neydi canımMerhabalar. Bende yeni katıldım benimde yumurtlama dönemi ilişkimden sonra sol kasığımda agrı var ve iştahım çok açıldı. İlk gebeliğim gelişmediği için kürtajla sonuçlandı eylül ayında. Acaba bunlar bir belirti olabilirmi. Adetime 8 gün var teşekkürler şimdiden..
öyle garıp seyler ki cok ıyı anlıyorum senı ben hamile kaldıgımda aynı buaykı yasadklarmı yasadım tek farkı yumurtlamadan 5gun sonra goguslerımın ucuna dahı dokunamıyordum yatamıyordum.bıle. ama buay onu yaşamadkm bıdaha aynı hassasıyetı yasarsam en kesin belirtim olucak dıger belrtılere kulak asmjcam aslaAma elimde değil ki korunmayı bıraktığımdan beri hep acaba mı diyorum sanki senelerdir cocugum olmuyormuş psikolojisine girdim resmen :\
Erken gebelik testim var ama yapmakta istemiyorum. Çünkü ister istemez yapınca negatif olduğunda modum düşüyo.. odaklanmim diyorum ama elimde değil hayırlısı olsun yaöyle garıp seyler ki cok ıyı anlıyorum senı ben hamile kaldıgımda aynı buaykı yasadklarmı yasadım tek farkı yumurtlamadan 5gun sonra goguslerımın ucuna dahı dokunamıyordum yatamıyordum.bıle. ama buay onu yaşamadkm bıdaha aynı hassasıyetı yasarsam en kesin belirtim olucak dıger belrtılere kulak asmjcam asla
adet gecıkmesı olmadan test yapma derım ben yaptım ıkıtane silik cıktı ve suan sonuc negatıf kendını ypratırsın varda negatf cıkarsa. ya da yok da pozıtıf cıkarsa ben yasadımErken gebelik testim var ama yapmakta istemiyorum. Çünkü ister istemez yapınca negatif olduğunda modum düşüyo.. odaklanmim diyorum ama elimde değil hayırlısı olsun yaherkeste farklı oluyo sanırım belirtiler değişiyo yani
Doğru söylüyorsun canım bir kaç gün daha sabredim :)adet gecıkmesı olmadan test yapma derım ben yaptım ıkıtane silik cıktı ve suan sonuc negatıf kendını ypratırsın varda negatf cıkarsa. ya da yok da pozıtıf cıkarsa ben yasadımya da yapıcaksan 2 gun kala falamin yap aldıgın testı
Hiçbir belirti olmadı adetimin gecikmesiyle şüphlenip test yaptım ve öyle öğrendim. Bu seferde denedik ve sol kasığım çok ağrıyor. Bacağıma bile vuruyor şuandaİlk gebeliğindeki belirtiler neydi canım
Cok tesekkur ederim canim.3 yildir korunmuyoruz insallah bu sefer sonuc verir.inşallah tez zamanda ıstedıgın olur hamişkalırsın canm :)
Canim ayni sorunu ben de yumurtlamadan birkac gun sonra yasadim.hatta sabah gozumu acar acmaz olusan mide bulantilari kusmalar adetime 2 hafta kala goguslerim sisti sivilce olustu.hatta sol kasik agrisindan resmen yuruyemiyordum.su an adetime 2 gun var.eger hamileysem senin de olma ihtimalin olabilir diye dusunuyorum.Hiçbir belirti olmadı adetimin gecikmesiyle şüphlenip test yaptım ve öyle öğrendim. Bu seferde denedik ve sol kasığım çok ağrıyor. Bacağıma bile vuruyor şuandahamilelikmidir yoksa başka birşeymidir bilemedim birazda korkuyorum sanırım
İnşallah hamilesindir canım yaa . Aynen dediğin gibi benimde. Bugün kasık agrım hafifledi ama şuan sanki midem bulanıor azcık. Kahve içtim midem bulandı. Umutlanmakta istemiyorum ama inşallah hamileyizdirCanim ayni sorunu ben de yumurtlamadan birkac gun sonra yasadim.hatta sabah gozumu acar acmaz olusan mide bulantilari kusmalar adetime 2 hafta kala goguslerim sisti sivilce olustu.hatta sol kasik agrisindan resmen yuruyemiyordum.su an adetime 2 gun var.eger hamileysem senin de olma ihtimalin olabilir diye dusunuyorum.
[/QUOTE]Merhaba kızlar yeni katıldım aranıza 4 aylk evliyim 2 aydır düşünüyoruz bebiş adetime 10 gün var bi kaç gündür sabahları uyandığımda ayağım çok ağrıyor sanki bütün gün yol yürümüşüm gibi bu durumu yaşayan var mı
valla canım bacak agrısı gibi değilde kasık agrısıyla birlikte oluyor benimde. İlk gebeliğimde düşük olmuştu ve hiçbir belirti olmamıştı. Kişiden kişiye göre değişiklik gösterir. Biraz daha bekle bakalım neler olucak. Ama genelde vücudunuzu çokta dinlemeyin diyorlar psikolojik olabilirmişMerhaba kızlar yeni katıldım aranıza 4 aylk evliyim 2 aydır düşünüyoruz bebiş adetime 10 gün var bi kaç gündür sabahları uyandığımda ayağım çok ağrıyor sanki bütün gün yol yürümüşüm gibi bu durumu yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?