Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım çok doğru diosun insan çok isteyince artık vücudunu dinlemeye başlıyor Allah hepimize tez zamanda nasip eder inşallah :)[/QUOTE]
EVet ben şuan kendiminkinide psikolojik olabilir diye düşünmeye başladım. Bende çok istiyorum. Birde ilki düşükle sonuçlandı tedirginimde olmaz diyede korkuyorum bir yandan. Çok takmamak lazım sanıyorumki . İnşallah canım ya. İnşallah hepimiz o bebişleri kucağımıza alırız

Canım hiç korkma benim tanışımda malesef 1.5 aylıkken düşük yaptı oda çok istiyordu çok uzun bi süre geçmeden folik asit takviyesiyle tekrar hamile kaldı senin bat ‘ın nezman

Canım hiç korkma benim tanışımda malesef 1.5 aylıkken düşük yaptı oda çok istiyordu çok uzun bi süre geçmeden folik asit takviyesiyle tekrar hamile kaldı senin bat ‘ın nezman
10 şubat civarı. Daha var ya doktorumda korkmamam gerektiğini hiçbir sıkıntımın olmadıgını söylemişti son kontrolümde. İstediğin zaman tekrar hamile kalabilirsin korkma demişti ama insan ister istemez korkuyor. Olursada yine düşermi bişey olurmu diyede çok tedirginiz eşimle. Folik asite bende devam ettim kürtajdan bir ay sonrasında. Şuan bir aylık bir sürecin kaldı sonra biticek.

Allah’ın izniyle hayırlı zamanda Gelicek inşallah bebişimiz güzel düşünelim bu konuyu çok kişiyle paylaşamıyorum malesef burda konuşmak bile stresimi azaltıyor hem güzel açıdan bak en azından bebişinin olabildiğini biliyosun :)sadece zaman

EVet canım haklısın. Zamana bırakıp beklemek gerekiyor sabırla. Allahım nasip edicektir elbet hepimize

Çok özür dileyerek soruyorum. İshal ve gaz belirti olabilir mi ? Bat 6 şubat. Hep kabızlık demişler ama.

Çok özür dileyerek soruyorum. İshal ve gaz belirti olabilir mi ? Bat 6 şubat. Hep kabızlık demişler ama.
Valla ishali hiç duymadım. Ama kişiden kişiye hatta gebeliklere göre bile değişiklik gösteriyor. Adetin gecikirse test yap bence :) bişey kalmamış zaten üç dört gün daha bekle testte çıkar gebelik varsa canım

Yaaa bir de eski bir cam bardağa idrarımı yaptım:) bulutumsu bir şey oluştu. Tortullar dibe çökerse hamilesin ya da havada kalırsa mıydı :)) benim dibe yakın ortalarda. Negatifi görmeye korktuğumdan yapamıyorum test bugün 31. Günüm. Genelde 30. 34. Gün arası regl olurum

Canım ya :) ilk gebeliğimde bende yapmıştım öyle şeyleri. Ama güvenme öyle şeylere hayal kırıklıgı yaşamanı istemem :) kendine güven ve o testi yap başarıcaksın inanıyorum :))))

Canım ya :) ilk gebeliğimde bende yapmıştım öyle şeyleri. Ama güvenme öyle şeylere hayal kırıklıgı yaşamanı istemem :) kendine güven ve o testi yap başarıcaksın inanıyorum :))))
Günüm geçsin yapayım :)) ben sanmıştım ki ilk denemede olacak :)))

Günüm geçsin yapayım :)) ben sanmıştım ki ilk denemede olacak :)))
Ben de öyle sanmıştım ama adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım yine negatif :)) Zaten hiç belirti falan da yok şimdi yumurtlama testi aldım 2. Ay denemem de onla olcak eğer oda olmazsa artık mevlam kayıra saldım çayıra modunda devam etmeyi düşünüyorum :))

Kizlar benim adetimin geciktigi 2.gun bugun.kan testi yaptirdim bugun.maalesef yine negatif cikti. doktor test sonucuna gore acele etmissiniz dedi.umudunuzu yitirmeyin.Adet olmaz iseniz cuma gunu sizi yine bekliyorum dedi.adetle ilgili hicbir belirti yok.dualariniza cok ihtiyacim var kizlar.

İnşallah allah gönlüne göre verir canım üzülme. Benimde adetime 2 gün kaldı ama hiç umudum yok. Dün erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. Benmde uludum yok ama üzülmüyorum. Sende üzülme. İnşallah vardır ama bebişin:)

Kızlar benimde adetime 10 gün var takvime göre hareket edip döngü günlerinde birlikte olduk o dönemi atlattik şimdi 10 gün var sağ kasikta batma var böyle yumru gibi hissediyorum arada belime bacağima vuruyor gögüslerim dokındkça hafif sizlio midem böyle yemeklerden sonra bulanio ama kusma olmuyor. Bebiş çok istiyoeum hamile olabilir miyim? Bunlari yaşayan var mi acaba?

10 gün varken bendede bu belirtiler vardı şimdi 4 gün var hepsi kayboldu. Ama benimde sonuç belli değil o yüzden kesin hamilesin ya da değilsin diyemem canim inşallah vardır ikimizdede bebiş

yani var veya yok demek için erken .insaAllah vardır. bende senin gibi beklemedeyim dün duştan sonra koltuk altımaltının hafif karardigini farkettim bende de şüphe var .insaAllah isteyen herkes hamiledir

Ayy inşlh kizlar ya yüce rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin. Miss kokulu bebişlerimizi kucağimiza almayi bu mucizeyi bize yaşatmayi nasip eylesin

Arkadaşlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı ben aldım bu ay adetim bittikten sonra kullanıcam

Kizlar benim adetim 4 gun gecikti.yarin kan tahlili yaptiricam.normalde de bu kadar gecikme yasamam.ama hamilelik cikar mi dersiniz.adetimin geciktigi 2.gun kanda cikmamisti.simdi ise gecikmemin oldugu 5.gunde tahlil yaptiricam yeniden.ne dersiniz hamile miyimdir.ben butun hamilelik belirtilerini yasadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…