insaAllah hamilesindir.gecikme umarım psikolojik değildir.Kizlar benim adetim 4 gun gecikti.yarin kan tahlili yaptiricam.normalde de bu kadar gecikme yasamam.ama hamilelik cikar mi dersiniz.adetimin geciktigi 2.gun kanda cikmamisti.simdi ise gecikmemin oldugu 5.gunde tahlil yaptiricam yeniden.ne dersiniz hamile miyimdir.ben butun hamilelik belirtilerini yasadim.
ya sizin çocuklar dogdumuhatta var bu 7 yasinda:)SİLİK ÇIKTIYSA KESİN VARDIR ARKADAŞIM.ÇÜNKÜ KANINDA HAMİLELİK HORMONU OLAN HCG OLMAZSA O ÇİZGİ OLUŞMAZ.
ben kullandım canım ama neyi merak ettiğini anlamadıgım icin yazmadım?Arkadaşlar aranızda ovulasyon testi kullanan var mı ben aldım bu ay adetim bittikten sonra kullanıcam
Naptin verdin mi var mi bebiişKizlar benim adetim 4 gun gecikti.yarin kan tahlili yaptiricam.normalde de bu kadar gecikme yasamam.ama hamilelik cikar mi dersiniz.adetimin geciktigi 2.gun kanda cikmamisti.simdi ise gecikmemin oldugu 5.gunde tahlil yaptiricam yeniden.ne dersiniz hamile miyimdir.ben butun hamilelik belirtilerini yasadim.
Ayy maşallah sağ salim al bebeişini belirtileri nasil yaşadin öğrenebilir miyim? Nasil öğrendin hamiş oldugunu?ben kullandım canım ama neyi merak ettiğini anlamadıgım icin yazmadım?
İşe yarıyor mu ben laboquick diye bir test aldım yapıcam bu ay tam olarak nasıl kullanmam lazım. Ordan yumurtlama takibi yaparak mı hamile kaldın peki eğer hamileysen :)ben kullandım canım ama neyi merak ettiğini anlamadıgım icin yazmadım?
Canim bugun 5.gun gecikmede ama adet oldum. adetim biter bitmez doktora gidicem.butun belirtileri yasadim ama agir kaldirmak zorunda kaldim evde.acaba dusuk olmus olabilir mi hic bilmiyorum.haftaya doktora gidicem.Naptin verdin mi var mi bebiiş
hamileyim canım ama ben zaten yumurtlama agrısı yasayan biriyim birkac ay önce sırf yumurtlama agrımı teyit etmek icin yapmıstım ve tutmustu yani agrım oldugu gun pozitifi gördüm adet tarihlerime göre kontrol ettiğimdede hep dogru cıkmıstı ama hamile kaldgm ay kullanmadım hani gerek yok diye almadım bir daha agrım oldugu icin hatta 2. ye yumurtladımda hamile kaldım ben :) döngünün uzunluguna göre adetinin basladıgı tarihten sonra 9 yada 10. gün yapmaya basla her gun aynı saatte 4 saat sıvı almadan yaptıgın idrarınla(öğleden sonra yapman daha uygun olur sabah idrarı olmayacak) t cizgisi hep silik cıkıyor önemli olan t cizgisi c cizgisinden ya daha koyu olacak yada eşit olacak o günden 1 gün sonra yumurtlaman oluyor.mesela benim şöyle oldu;İşe yarıyor mu ben laboquick diye bir test aldım yapıcam bu ay tam olarak nasıl kullanmam lazım. Ordan yumurtlama takibi yaparak mı hamile kaldın peki eğer hamileysen :)
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin burdaki herkese dua ediyorum:)Ayy maşallah sağ salim al bebeişini belirtileri nasil yaşadin öğrenebilir miyim? Nasil öğrendin hamiş oldugunu?
Cnm bende laboquick kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım herkese bu takibi öneriyorum yumurtlama gününü kaçırmazsan sansın cok yüksek allah isteyen herkese nasip etsinİşe yarıyor mu ben laboquick diye bir test aldım yapıcam bu ay tam olarak nasıl kullanmam lazım. Ordan yumurtlama takibi yaparak mı hamile kaldın peki eğer hamileysen :)
Teşekkür ederim cevabın için canım :) birşey sorucam çift çizgiyi gördüğün gün mü ilişki yaşamalısın yoksa 1 sonra ki gün müCnm bende laboquick kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım herkese bu takibi öneriyorum yumurtlama gününü kaçırmazsan sansın cok yüksek allah isteyen herkese nasip etsin
Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :) bende ilk kez denicem yumurtlama dönemim düzensiz diye düşünüyorum ağrım falan da olmadığı içim farkedemiyorum. Bakalım bu ay o testle takip edicem çift çizgiyi görünce ve ertesi günü ilişki olması gerekiyor değil mihamileyim canım ama ben zaten yumurtlama agrısı yasayan biriyim birkac ay önce sırf yumurtlama agrımı teyit etmek icin yapmıstım ve tutmustu yani agrım oldugu gun pozitifi gördüm adet tarihlerime göre kontrol ettiğimdede hep dogru cıkmıstı ama hamile kaldgm ay kullanmadım hani gerek yok diye almadım bir daha agrım oldugu icin hatta 2. ye yumurtladımda hamile kaldım ben :) döngünün uzunluguna göre adetinin basladıgı tarihten sonra 9 yada 10. gün yapmaya basla her gun aynı saatte 4 saat sıvı almadan yaptıgın idrarınla(öğleden sonra yapman daha uygun olur sabah idrarı olmayacak) t cizgisi hep silik cıkıyor önemli olan t cizgisi c cizgisinden ya daha koyu olacak yada eşit olacak o günden 1 gün sonra yumurtlaman oluyor.mesela benim şöyle oldu;
12. gün yumurtlama akıntısı uzayan şeffaf akıntı
13. gün ovulasyon testi pozitif
14. gün yumurtlama(agrıyla birlikte)
hayırlısı olsun bakalım.bana yaparken özeldende yazabilirsin can yardımcı olmak icin elimden geleni yaparım:)
Pozitifi gördügün günden bir gün sonra çatlıyor canım,ama sen yine öncesi ve sonrasınıda degerlendir,Allahım tez zamanda mucizene kavustursun:)Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :) bende ilk kez denicem yumurtlama dönemim düzensiz diye düşünüyorum ağrım falan da olmadığı içim farkedemiyorum. Bakalım bu ay o testle takip edicem çift çizgiyi görünce ve ertesi günü ilişki olması gerekiyor değil mi
Amin canm bu arada darısı basınaAllah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :) bende ilk kez denicem yumurtlama dönemim düzensiz diye düşünüyorum ağrım falan da olmadığı içim farkedemiyorum. Bakalım bu ay o testle takip edicem çift çizgiyi görünce ve ertesi günü ilişki olması gerekiyor değil mi
Çift çizgiyi.gördüğüm gün ilişkiye girdim ki ogün tuttuğunu düşünüorm çünkü ondan sonra ilişkim olmadı bi sonraki günde yapmadım çift çizgiyi akşam yakaladım gece ilişki oldu sabahta yaptığımda çizgi silikleşmişti yani çatlama olmustuTeşekkür ederim cevabın için canım :) birşey sorucam çift çizgiyi gördüğün gün mü ilişki yaşamalısın yoksa 1 sonra ki gün mü
Amin canım inşallah teşekkür ederim :)Amin canm bu arada darısı basına
Bu ay denicem inşallah bende olumlu sonuç alırım hayırlısı olsun artık :)Çift çizgiyi.gördüğüm gün ilişkiye girdim ki ogün tuttuğunu düşünüorm çünkü ondan sonra ilişkim olmadı bi sonraki günde yapmadım çift çizgiyi akşam yakaladım gece ilişki oldu sabahta yaptığımda çizgi silikleşmişti yani çatlama olmustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?