Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

insaAllah hamilesindir.gecikme umarım psikolojik değildir.

Naptin verdin mi var mi bebiiş

ben kullandım canım ama neyi merak ettiğini anlamadıgım icin yazmadım?
İşe yarıyor mu ben laboquick diye bir test aldım yapıcam bu ay tam olarak nasıl kullanmam lazım. Ordan yumurtlama takibi yaparak mı hamile kaldın peki eğer hamileysen :)

Aaa. Kötü olmş ya. Üzüldüm. Sevincektim güya. Hmm olabilir ağir kaldrmamak gerekiyormuş bilmitorum da. Hayrlisi canım ya. Git bakalim dr ne dicek. Haber ver merak ederimm. Geçmiş olsun

İşe yarıyor mu ben laboquick diye bir test aldım yapıcam bu ay tam olarak nasıl kullanmam lazım. Ordan yumurtlama takibi yaparak mı hamile kaldın peki eğer hamileysen :)
hamileyim canım ama ben zaten yumurtlama agrısı yasayan biriyim birkac ay önce sırf yumurtlama agrımı teyit etmek icin yapmıstım ve tutmustu yani agrım oldugu gun pozitifi gördüm adet tarihlerime göre kontrol ettiğimdede hep dogru cıkmıstı ama hamile kaldgm ay kullanmadım hani gerek yok diye almadım bir daha agrım oldugu icin hatta 2. ye yumurtladımda hamile kaldım ben :) döngünün uzunluguna göre adetinin basladıgı tarihten sonra 9 yada 10. gün yapmaya basla her gun aynı saatte 4 saat sıvı almadan yaptıgın idrarınla(öğleden sonra yapman daha uygun olur sabah idrarı olmayacak) t cizgisi hep silik cıkıyor önemli olan t cizgisi c cizgisinden ya daha koyu olacak yada eşit olacak o günden 1 gün sonra yumurtlaman oluyor.mesela benim şöyle oldu;
12. gün yumurtlama akıntısı uzayan şeffaf akıntı
13. gün ovulasyon testi pozitif
14. gün yumurtlama(agrıyla birlikte)
hayırlısı olsun bakalım.bana yaparken özeldende yazabilirsin can yardımcı olmak icin elimden geleni yaparım:)

Ayy maşallah sağ salim al bebeişini belirtileri nasil yaşadin öğrenebilir miyim? Nasil öğrendin hamiş oldugunu?
amin canım Allah isteyen herkese nasip etsin burdaki herkese dua ediyorum:)
canm ben 1 senedir istiyorum bir sıkıntı yoktu düzenlide adet görüyordum ama olmamıstı hatta o 1 senelik sürecin en az 9 ayıında hamile oldugumu sanmıstım cunku tum belirtileri yasıyordum ama adet oluyordum artık en son kinde dedim kesinlikle psikolojik bir daha kendimi dinlemicem dedm.
hamile kaldıgım ay normal yumurtlama zamanında eşimle ayrı sehirlerdeydik dogal olarak imkansızdı ama o yum dan 1 hafta sonra ben ilk kez 2. ye yumurtladım (yum agrısıyla emin oluyorum cunku o gunlerde oturamıyorum bile agrıdan)
ve o yum dan 8 gün sonra çarpıntı şikayetiyle acile gittim bişe yok ama ilaç verelm dediler istemedim hamileyimdir diye
11 gün sonra dayanamadım ilaç almam lazm diye test yapayım dedm ve hamile oldugumu öğrendim
yani benim 2 belirtim oldu biri carpıntı diğeri gece terlemesiydi..

Cnm bende laboquick kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım herkese bu takibi öneriyorum yumurtlama gününü kaçırmazsan sansın cok yüksek allah isteyen herkese nasip etsin

Cnm bende laboquick kullandım ve kullandığım ilk ay hamile kaldım herkese bu takibi öneriyorum yumurtlama gününü kaçırmazsan sansın cok yüksek allah isteyen herkese nasip etsin
Teşekkür ederim cevabın için canım :) birşey sorucam çift çizgiyi gördüğün gün mü ilişki yaşamalısın yoksa 1 sonra ki gün mü

Allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin :) bende ilk kez denicem yumurtlama dönemim düzensiz diye düşünüyorum ağrım falan da olmadığı içim farkedemiyorum. Bakalım bu ay o testle takip edicem çift çizgiyi görünce ve ertesi günü ilişki olması gerekiyor değil mi

Pozitifi gördügün günden bir gün sonra çatlıyor canım,ama sen yine öncesi ve sonrasınıda degerlendir,Allahım tez zamanda mucizene kavustursun:)

Amin canm bu arada darısı basına

Teşekkür ederim cevabın için canım :) birşey sorucam çift çizgiyi gördüğün gün mü ilişki yaşamalısın yoksa 1 sonra ki gün mü
Çift çizgiyi.gördüğüm gün ilişkiye girdim ki ogün tuttuğunu düşünüorm çünkü ondan sonra ilişkim olmadı bi sonraki günde yapmadım çift çizgiyi akşam yakaladım gece ilişki oldu sabahta yaptığımda çizgi silikleşmişti yani çatlama olmustu

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim ve artık bebek düşünmeye karar verdik. Bu yumurtlama döneminde lekelenme yaşadım iki gün boyunca ve eşimle bu günleri değerlendik. Yumurtlama günümden 6 gün sonra beyaz akıntım ile birlikte biraz kan geldi akşam üzeri ise bu akıntı kanverengi oldu geceye doğru da sadece biraz kan geldi ve bitti şimdi ise adetime 7 gün var ve herşey normal bu implantasyon kanaması olabilir mi? Aranızda bu konuda tecrübesi olan varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim:)

Bu ay denicem inşallah bende olumlu sonuç alırım hayırlısı olsun artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…