7.haftaya kadar duyarsınHamileyîm. Keseyi gördüm. Ne zaman kalp duyacam ???? Yardımmm
Ben de yumurtlama döneminde kanama yaşayan biriyim. O günü değerlendirdik ve ilk denemede oldu. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Yumurtlama lekelenmeli olduğu gün olan denemeler başarılı oluyor geneldeMerhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım. 6 aylık evliyim ve artık bebek düşünmeye karar verdik. Bu yumurtlama döneminde lekelenme yaşadım iki gün boyunca ve eşimle bu günleri değerlendik. Yumurtlama günümden 6 gün sonra beyaz akıntım ile birlikte biraz kan geldi akşam üzeri ise bu akıntı kanverengi oldu geceye doğru da sadece biraz kan geldi ve bitti şimdi ise adetime 7 gün var ve herşey normal bu implantasyon kanaması olabilir mi? Aranızda bu konuda tecrübesi olan varsa bana bilgi verirseniz çok sevinirim:)
AyyyyyB-) hadi inşallah son 6 gün sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bebiş vardır, siz ne kadarlık hamilesinizBen de yumurtlama döneminde kanama yaşayan biriyim. O günü değerlendirdik ve ilk denemede oldu. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Yumurtlama lekelenmeli olduğu gün olan denemeler başarılı oluyor genelde
Bence yapma eğer negatif görürsen moralin çok bozuluyor ben çok yaptımlaboquick gebelik testini kullanan varmi bat,tarihinden once sonuc veriomus7 gunum var bata acaba yapsammi
Bu belirtiler her adet döneminden önce oluyor bende bizler adet belirtisini gebelik belirtisi zannediyoruz malesef bence belirti için hala çok erken dönemdeyiz hotmanların etkileri yavaş yavaş ortaya çıkar bence kesin çözüm adet gecikmesini beklemek tabi sabredebilirsek diğer türlü hep kendimizi yıpratıyoruz :'(test bana bakio ben teste kesisiyoruz su andacesaret edemedim dedigin gibi bise olursa die ama goguslerim bugun patlicak gibi ve uzerindeki pitirciklar acayip belirginlesti koyulasti varmi bole belirtiler yasayan acaba
Rahat Olmaya çalış zamanın yaşa olmuşsa olmuştur yoksa kısmet bir daha ki aya eşinle zamanını en güzel şekilde geçirmeye bak , sonra çocuk olunca bu günleri yaşayamayacağız sonuçta :-Diliskinn ustunden 11 gun gecti 1 subatta oldu ve 3 4 gun sonra iliskide kasik bel agrim basladi,sonra uyku eklendi simdide goguslerim bomba oldu cok zor valla sabir dua ile gecircez bu haftayida
5 hafta. Daha çok yeni teyzesiAyyyyyB-) hadi inşallah son 6 gün sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bebiş vardır, siz ne kadarlık hamilesiniz
Rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin inşallah, peki ne zaman öğrendin hamileliğini5 hafta. Daha çok yeni teyzesi
Aminn cümlemize inşallah. Benim normalde adet tarihinden 3-4 gün önce olmam gerekiyordu. Yıllardır böyle yani. Bi hafta öncesinden başladı belirtiler. O günler geçti olmayınca test yaptm olmam gereken günde öğrendim. Ama dediğim gibi benim hep erken gelir o yüzden adet gününde öğrendim. Kişiden kişiye değişebilir. Adetinin birkaç gün geçmesini bekle geç oluyorsan. Kesin olsunRabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin inşallah, peki ne zaman öğrendin hamileliğini
Benim de hep zamanında olur eğer gecikme olursa test yapmayı düşünüyorum. Daha önce hep heyecanlanıp önceden yaptım ve hayal kırıklığı oldu o yüzden bu sefer bekleyeceğimAminn cümlemize inşallah. Benim normalde adet tarihinden 3-4 gün önce olmam gerekiyordu. Yıllardır böyle yani. Bi hafta öncesinden başladı belirtiler. O günler geçti olmayınca test yaptm olmam gereken günde öğrendim. Ama dediğim gibi benim hep erken gelir o yüzden adet gününde öğrendim. Kişiden kişiye değişebilir. Adetinin birkaç gün geçmesini bekle geç oluyorsan. Kesin olsun
Aynen canım hakkında hayırlısı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzBenim de hep zamanında olur eğer gecikme olursa test yapmayı düşünüyorum. Daha önce hep heyecanlanıp önceden yaptım ve hayal kırıklığı oldu o yüzden bu sefer bekleyeceğim
Amin inşallahAynen canım hakkında hayırlısı. İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz
Canım ben daha bebiş için uğraşanlardanım o yüzden bu konuda pek birşey diyemem ama bir yerde okumuştum hcg artışı ortalama 48 ya da 72 saatte oluyormuş belki bu yüzden artış böyledir iyi düşün ki iyi olsun moralini bozup kendinizi üzen senin şuanki durumunu da negatif etkileyebilirMerhaba arkdalar yardımınıza ihtiyacım var ben 05.02.3018 deidrar tahlili yaptım negatif çıktı ondan sonra 08.02.2018 de iki kere idrar tahlili yaptım pozitif çıktı akşamı gidip kan testi verdim 24.9 çıktı hamilesin ama ne iyi ne dekötü bir değer dedi dr. 2 gün sonra yani 10.02.2018 de tekrar yaptım 30 kusur çıktı dediler hastaneyi aradım. Tekrar 2 gün sonra gel bakalım dedi dr. Şimdi ben adet tarihim bugün normalde yarın tekrar gidip kan vercem sizce beta hcg yükselir mi böyle az çıkıp ta yükselen sağlıklı gebelik geçiren oldu mu lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?