Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Ben de yumurtlama döneminde kanama yaşayan biriyim. O günü değerlendirdik ve ilk denemede oldu. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Yumurtlama lekelenmeli olduğu gün olan denemeler başarılı oluyor genelde

Ben de yumurtlama döneminde kanama yaşayan biriyim. O günü değerlendirdik ve ilk denemede oldu. Güzel haberlerinizi bekliyoruz. Yumurtlama lekelenmeli olduğu gün olan denemeler başarılı oluyor genelde
AyyyyyB-) hadi inşallah son 6 gün sabırsızlıkla bekliyorum inşallah bebiş vardır, siz ne kadarlık hamilesiniz

laboquick gebelik testini kullanan varmi bat,tarihinden once sonuc veriomus7 gunum var bata acaba yapsammi

laboquick gebelik testini kullanan varmi bat,tarihinden once sonuc veriomus7 gunum var bata acaba yapsammi
Bence yapma eğer negatif görürsen moralin çok bozuluyor ben çok yaptım araştırdığım kadarıyla döllenmeden yaklaşık 12 gün sonra hcg kana geçiyor yani adetten 3 4 gün öncesi biraz daha sabret ve bekle derim

test bana bakio ben teste kesisiyoruz su anda cesaret edemedim dedigin gibi bise olursa die ama goguslerim bugun patlicak gibi ve uzerindeki pitirciklar acayip belirginlesti koyulasti varmi bole belirtiler yasayan acaba

test bana bakio ben teste kesisiyoruz su anda cesaret edemedim dedigin gibi bise olursa die ama goguslerim bugun patlicak gibi ve uzerindeki pitirciklar acayip belirginlesti koyulasti varmi bole belirtiler yasayan acaba
Bu belirtiler her adet döneminden önce oluyor bende bizler adet belirtisini gebelik belirtisi zannediyoruz malesef bence belirti için hala çok erken dönemdeyiz hotmanların etkileri yavaş yavaş ortaya çıkar bence kesin çözüm adet gecikmesini beklemek tabi sabredebilirsek diğer türlü hep kendimizi yıpratıyoruz :'(

iliskinn ustunden 11 gun gecti 1 subatta oldu ve 3 4 gun sonra iliskide kasik bel agrim basladi,sonra uyku eklendi simdide goguslerim bomba oldu cok zor valla sabir dua ile gecircez bu haftayida

iliskinn ustunden 11 gun gecti 1 subatta oldu ve 3 4 gun sonra iliskide kasik bel agrim basladi,sonra uyku eklendi simdide goguslerim bomba oldu cok zor valla sabir dua ile gecircez bu haftayida
Rahat Olmaya çalış zamanın yaşa olmuşsa olmuştur yoksa kısmet bir daha ki aya eşinle zamanını en güzel şekilde geçirmeye bak , sonra çocuk olunca bu günleri yaşayamayacağız sonuçta :-D

Rabbim hayırlısı ile kucağına da almayı nasip etsin inşallah, peki ne zaman öğrendin hamileliğini
Aminn cümlemize inşallah. Benim normalde adet tarihinden 3-4 gün önce olmam gerekiyordu. Yıllardır böyle yani. Bi hafta öncesinden başladı belirtiler. O günler geçti olmayınca test yaptm olmam gereken günde öğrendim. Ama dediğim gibi benim hep erken gelir o yüzden adet gününde öğrendim. Kişiden kişiye değişebilir. Adetinin birkaç gün geçmesini bekle geç oluyorsan. Kesin olsun

Benim de hep zamanında olur eğer gecikme olursa test yapmayı düşünüyorum. Daha önce hep heyecanlanıp önceden yaptım ve hayal kırıklığı oldu o yüzden bu sefer bekleyeceğim

Merhaba arkdalar yardımınıza ihtiyacım var ben 05.02.3018 deidrar tahlili yaptım negatif çıktı ondan sonra 08.02.2018 de iki kere idrar tahlili yaptım pozitif çıktı akşamı gidip kan testi verdim 24.9 çıktı hamilesin ama ne iyi ne dekötü bir değer dedi dr. 2 gün sonra yani 10.02.2018 de tekrar yaptım 30 kusur çıktı dediler hastaneyi aradım. Tekrar 2 gün sonra gel bakalım dedi dr. Şimdi ben adet tarihim bugün normalde yarın tekrar gidip kan vercem sizce beta hcg yükselir mi böyle az çıkıp ta yükselen sağlıklı gebelik geçiren oldu mu lütfen yardım edin

Slm kızlar 1 kürtaj 2 kimyasal gebelikten sonra bende kan pıhtılaşması çıktı iğne kullanmalıymışım. Geçen ay ovulasyon testi kullandım pik yapmadan 1 gün önce ve pik yaptıktan 1 gün sonrayı değerlendirdik bat 14 şubat ve şuan değer çok düşük olsada doktorum hamilelik var dedi bundan sonra bakıcaz inşallah düşmeden hayırlısıyla sağlıkla devam eder. Arada sırada yumurtlama zamanında kasıklarımda ağrı olur yine oldu ve ovulasyon testiyle günümü yakaladım değerlendirdikten 2 gün sonra sol kasığımda hafif hafif iğne batması gibi belirtiler oldu 4,5 gün sürdü tekrar mı yumurtluyorum diye ovu testi yaptım ama silik bile çıkmadı çizgi nerdeyse. Sonrasında sol bacağımın içinde boydan boya iğneleme çekme gibi bişeyler oldu eşime de dedim bak varsa bunlar hamilelik belirtisi büyük ihtimalle dedim ve şuan için hamileyim. Sizlerede belki faydası olur yazayım dedim. allahım tez zamanda yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım ben daha bebiş için uğraşanlardanım o yüzden bu konuda pek birşey diyemem ama bir yerde okumuştum hcg artışı ortalama 48 ya da 72 saatte oluyormuş belki bu yüzden artış böyledir iyi düşün ki iyi olsun moralini bozup kendinizi üzen senin şuanki durumunu da negatif etkileyebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…