- 19 Temmuz 2017
- 43
- 16
- 8
- 34
Benim anladiğüm tek bşy var adet gecikmesi şart. Diğer belirtilere artk bişey diyemiyorum. Resmen paranoyak miyim acaba diye sorguluyorum...Arkadaşlar iki gündür yemek yedikten sonra kasıklarımda batma oluyor çok yiyorum diyeceğim amayemek yerkende midem bulunmaya başlıyor yarısını bile yiyemiyorum bunlar bir belirti olabilir mi gebelik için
Çok doğru söylüyorsun da işte buraya yazıp stres atıyoruz bir nevi zaman geçmiyor çünkü akılda sürekli bu düşünce oluncaBenim anladiğüm tek bşy var adet gecikmesi şart. Diğer belirtilere artk bişey diyemiyorum. Resmen paranoyak miyim acaba diye sorguluyorum...
Bu yumurtanın hangi gün döllenip rahme yerleşmesi ile alakalı kimi erken öğreniyor kimi adetten sonra öğreniyor ama en sağlıklısı en azından ruh sağlığımız için, adet gününü bekle derim eğer gecikirsen testi tekrarla , varsa inşallah o zaman çıkar üzme kendini inşallah hamilesindirbenim 6 gun var adete test yaptim negatif cikti cokmu erken davrandim yoksa gercekten yokmu
Amin canım benim de 5 gün kaldı bat bende senin gibi erken test çok yapıyordum ve negatifleri görünce moralim çok bozuluyordu, o yüzden eşim bu ay günüm gelmeden test yapmama izin vermiyorevet 6 gun bekliycem olmazsam tekrarliycam insallah dedigin gibi hamileyimdir isteyen herkese versin rabbim
Yumurtlamadan 6 gün sonra bir gün süren kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilşrmiş, iki gündür de hafif mide bulantısı ile birlikte kasıklarım da batma var öyle çok belirti diyebileceğim birşey yok aslındamaglum olay 1 subatta oldu ve 3 gun sonra ve hala devam eden kasik agrim ve resmen kasiklarim lastik gibi gerilip gevsior bel agrim cok siddetli goguslerim acayip sisti ve sekillendi bide ustundeki pitircklar cogaldi buyudu bazen midem cok yanio sende varmi belirti
5 gün sonra öğreneceğizay hadi insallah yerlesme kanamasidirda hamişsindir
belirtiler o kadar yakinki ayort edemiosun iste beklemek zorundayiz 18 subatta benimki ve bu sabah test yaptim negatifti
Aynen bnm de 6 gün var 6 gün beklemek zor geliyor. Artk vücudumu dinlemeyi biraktim.evet 6 gun bekliycem olmazsam tekrarliycam insallah dedigin gibi hamileyimdir isteyen herkese versin rabbim
Bnmde 6 gün var. Sorma nasil geçecek diye bnde çok düşünüyorumMerhaba,
A akkusss veBikucukbalik belirtilerim ve adet günümüz aynı umarım hepimiz hamişizdir
aranızda dayanamayıp erken gebelik testi yapan var mı ben acaba yarın test yapsam mı diyorum yada çok mu erken bilemedim 6 gün nasıl geçicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?