Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Arkadaşlar merhaba bende iki düşük yaşadım 2.dusugumun üstünden 6sy geçti geçen ay çalışmalara başladık adetim 8gun gecikti .goguslerim büyüdü ağrı var .kasiklarim agriyo 2gundur .sırt ağrım ve beyaz akintim var ..ben yumurtlama akıntısını normal adet tarihine 8gun kala gördüm yani yumurtlama geç oldu büyük bı ihtimalle .geç döllenme mi oldu acaba bana yardım eder misiniz .test yapıyorum idrarda çıkmıyor

Merhaba Hanımlar
Ben 9 haftalık gebeyim. 6. haftadan bu haftaya kdr göğüslerimde dolgunluk ve hassasiyet vardı ama 2 günsür göğüslerim eski halini aldı. Ne hassasiyet ne şişlik.. sizce bebeğin kalbinin durduğu anlamına mı gelir? Sizlerin deneyimi nedir bu konuda

Arkadaşlar iki gündür yemek yedikten sonra kasıklarımda batma oluyor çok yiyorum diyeceğim ama yemek yerkende midem bulunmaya başlıyor yarısını bile yiyemiyorum bunlar bir belirti olabilir mi gebelik için

Arkadaşlar iki gündür yemek yedikten sonra kasıklarımda batma oluyor çok yiyorum diyeceğim ama yemek yerkende midem bulunmaya başlıyor yarısını bile yiyemiyorum bunlar bir belirti olabilir mi gebelik için
Benim anladiğüm tek bşy var adet gecikmesi şart. Diğer belirtilere artk bişey diyemiyorum. Resmen paranoyak miyim acaba diye sorguluyorum...

Benim anladiğüm tek bşy var adet gecikmesi şart. Diğer belirtilere artk bişey diyemiyorum. Resmen paranoyak miyim acaba diye sorguluyorum...
Çok doğru söylüyorsun da işte buraya yazıp stres atıyoruz bir nevi zaman geçmiyor çünkü akılda sürekli bu düşünce olunca

benim 6 gun var adete test yaptim negatif cikti cokmu erken davrandim yoksa gercekten yokmu

benim 6 gun var adete test yaptim negatif cikti cokmu erken davrandim yoksa gercekten yokmu
Bu yumurtanın hangi gün döllenip rahme yerleşmesi ile alakalı kimi erken öğreniyor kimi adetten sonra öğreniyor ama en sağlıklısı en azından ruh sağlığımız için, adet gününü bekle derim eğer gecikirsen testi tekrarla , varsa inşallah o zaman çıkar üzme kendini inşallah hamilesindir

evet 6 gun bekliycem olmazsam tekrarliycam insallah dedigin gibi hamileyimdir isteyen herkese versin rabbim

evet 6 gun bekliycem olmazsam tekrarliycam insallah dedigin gibi hamileyimdir isteyen herkese versin rabbim
Amin canım benim de 5 gün kaldı bat bende senin gibi erken test çok yapıyordum ve negatifleri görünce moralim çok bozuluyordu, o yüzden eşim bu ay günüm gelmeden test yapmama izin vermiyor bende adet günümü bekliyorum eğer gecikme olursa yapıcam , sende belirti falan var mı peki

maglum olay 1 subatta oldu ve 3 gun sonra ve hala devam eden kasik agrim ve resmen kasiklarim lastik gibi gerilip gevsior bel agrim cok siddetli goguslerim acayip sisti ve sekillendi bide ustundeki pitircklar cogaldi buyudu bazen midem cok yanio sende varmi belirti

Yumurtlamadan 6 gün sonra bir gün süren kanamam oldu bu yerleşme kanaması olabilşrmiş, iki gündür de hafif mide bulantısı ile birlikte kasıklarım da batma var öyle çok belirti diyebileceğim birşey yok aslında

Merhaba kızlar,aranıza yeni katıldım. Gebeliğe hazırlanıyorum ve 2-7 şubat aralığının yumurtlama dönemim olduğunu bildiğimden o dönemde eşimle birlikte olduk ve hamilelik için ilk denememizdi. O geceden itibaren kasıklarımda şiddetli bir şekilde 1 gün boyunca ağrı oldu(bu zamana kadar hiç böyle olmamıştı)sonraki gün doktora gittik ve doktor yumurtalıklarımın büyüdüğünü,çatlamak üzere olduğunu ve eğer hamile kalmak istiyorsam birlikte olmaya devam etmemi söyledi. O günden beri şiddetli olmasa bile kasık ağrısı, üst bacak ağrısı,bel ağrısı ve göğüs ağrısıyaşıyorum. Adetim 18 şubatta. Normal şartlarda kasık ağrım adetime saatler kala olurdu ve tam o ağrıdan sonra adet olurdum bu kadar uzun süreli olmazdı. Siz nedüşünüyorsunuz sizce bu hamilelik belirtisi mi yoksa adet belirtisi mi? Bu şe

Merhaba,
A akkusss ve Bikucukbalik belirtilerim ve adet günümüz aynı umarım hepimiz hamişizdir
aranızda dayanamayıp erken gebelik testi yapan var mı ben acaba yarın test yapsam mı diyorum yada çok mu erken bilemedim 6 gün nasıl geçicek

Bnmde 6 gün var. Sorma nasil geçecek diye bnde çok düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…