Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

En sonunda orta yerimizden çat diye çatlıycaz valla ya biz bu kadar çatlarken yumurtalarımız nasıl çatlamıyor anlamıyorum

En sonunda orta yerimizden çat diye çatlıycaz valla ya biz bu kadar çatlarken yumurtalarımız nasıl çatlamıyor anlamıyorum
valla çok doğru söyledin canım Allah yardımcımız olsun Rabbim en hayırlı zamanda bize hayırlı bebişler nasip etsin inşallah

yapmaaa ben bu sabah dayanamadim yaltim hatta yazmistim burdada ama cok erken dedi herkes zaten negatif cikti ama beklemedeyim uzulmem dersen yapabilirsin gerci kisiden kisiye degisio cikanlarda var

yapmaaa ben bu sabah dayanamadim yaltim hatta yazmistim burdada ama cok erken dedi herkes zaten negatif cikti ama beklemedeyim uzulmem dersen yapabilirsin gerci kisiden kisiye degisio cikanlarda var

napsam bilemedim neyse 1 gün daha sabretmeye çalışayım en kötü çarşamba yaparım heralde ben

allah ilk omcesabirlar versin hepimize sonrada hamis haberleriniii

İnşallah hayırlısı ile pazartesi hepimiz hamile olduğumuzu öğrenmiş oluruz

ayyy ne guzel olur keske ogrensek yaa gerci benim pek umudum kalmadi bakalim negatifi gorunce kirmizilari beklemedeyim

Boşver tatlım test falan yapmayalım sabırla bekleyelim bakalım neler olacak allah hayırlısı versin. Yalnız 3ümüzün de tarihleri nerdeyse aynı tesadüfe bakın :)))

Boşver tatlım test falan yapmayalım sabırla bekleyelim bakalım neler olacak allah hayırlısı versin. Yalnız 3ümüzün de tarihleri nerdeyse aynı tesadüfe bakın :)))

Aynen öyle evet.ben yaklaşık 1 haftadır üyeyim önceleri üye olmadan takip ediyordum nerdeyse tüm konuları okudum ama az önce sizlerle aynı günü beklediğimi görünce yazmak istedim yalnız beklemiyeyim bari dedim en azından birbirimize destek oluruz

napsam bilemedim neyse 1 gün daha sabretmeye çalışayım en kötü çarşamba yaparım heralde ben

İnşallah hayırlısı ile pazartesi hepimiz hamile olduğumuzu öğrenmiş oluruz
Ayyyyy ne güzel söylemişsin amin amin inşallah, benim de cumartesi olmam gerekiyor eğer olmazsa pazartesi teste giderim

Ay resmen bu durum bile ayni hahah :)) bende herşeyi okudum bi üye olması kalıp durumumu anlatmak kalmıştı :) ah kuzular bazen aklımdan çıkarıyorum düşünmeyeceğim diyorum bazen de bir takılıyor aklıma gün boyu bizim durumumuzla ilgili bazı şeyler araştırıyorum :| sıyırmadan gelse günümüz hahahahh

Herhangi bir belirtin var mı peki

Herhangi bir belirtin var mı peki

Benim yumurtlama dönemimden beri bitmeyen bi kasık ağrısı var. Bel ağrısı,göğüs ağrısı bacak ağrısı da mevcut. Ve bunların hepsi yumurtlama döneminden sonda oldu yani aynı zamanda beraber olduktan sonra. Normal de adet zamanımda da bu ağrılarım olur ama kasık ağrılarım hiçbir zaman 10 gün önce başlamamıştır. Sadece adet olacağım gün ağrırdı ve sonra gelirdi. Bu beni biraz işkillendiriyor işte..

Rabbim hepimize de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kızlar ama bu hafta nasıl geçecek bilmiyorum stresten ölmeyiz inşallah

Canım yapacağımız tek şey bi süre aklımızı başka şeylerle meşgul etmeye çalışmak :) başka çaremiz yok sanırım. Ya da sürekli düşünüp kafamızda senaryolar kurmaya devam hahah :))

Benimde iki aydır böyle geçen ay doktora gittim bir sıkıntı mı var diye çok şükür temiz herşey doktor rahmin bebek için hazırlanıyor bu ağrılar normal dedi bana bakalım bu ay güzel haberi alacak mıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…