Benim de 5 gün inşallah birbirimizin hayırlı haberlerini alırız kızlarAynen bnm de 6 gün var 6 gün beklemek zor geliyor. Artk vücudumu dinlemeyi biraktim.
Aynen hanımlar haberleri burdan yayariz artk. İnşlh hepimiz hamişizdir güzel mutlu hayrli hamilelik geçiririz.Benim de 5 gün inşallah birbirimizin hayırlı haberlerini alırız kızlar
valla çok doğru söyledin canım Allah yardımcımız olsun Rabbim en hayırlı zamanda bize hayırlı bebişler nasip etsin inşallahEn sonunda orta yerimizden çat diye çatlıycaz valla ya biz bu kadar çatlarken yumurtalarımız nasıl çatlamıyor anlamıyorum
yapmaaa ben bu sabah dayanamadim yaltim hatta yazmistim burdada ama cok erken dedi herkes zaten negatif cikti ama beklemedeyim uzulmem dersen yapabilirsin gerci kisiden kisiye degisio cikanlarda varMerhaba,
A akkusss veBikucukbalik belirtilerim ve adet günümüz aynı umarım hepimiz hamişizdir
aranızda dayanamayıp erken gebelik testi yapan var mı ben acaba yarın test yapsam mı diyorum yada çok mu erken bilemedim 6 gün nasıl geçicek
Amin inşallahAynen hanımlar haberleri burdan yayariz artk. İnşlh hepimiz hamişizdir güzel mutlu hayrli hamilelik geçiririz.
allah ilk omcesabirlar versin hepimize sonrada hamis haberleriniiiAynen bnm de 6 gün var 6 gün beklemek zor geliyor. Artk vücudumu dinlemeyi biraktim.
yapmaaa ben bu sabah dayanamadim yaltim hatta yazmistim burdada ama cok erken dedi herkes zaten negatif cikti ama beklemedeyim uzulmem dersen yapabilirsin gerci kisiden kisiye degisio cikanlarda var
allah ilk omcesabirlar versin hepimize sonrada hamis haberleriniii
En sonunda orta yerimizden çat diye çatlıycaz valla ya biz bu kadar çatlarken yumurtalarımız nasıl çatlamıyor anlamıyorum
Boşver tatlım test falan yapmayalım sabırla bekleyelim bakalım neler olacak allah hayırlısı versin. Yalnız 3ümüzün de tarihleri nerdeyse aynı tesadüfe bakın :)))
İnşallah sabırszlaniyorum eşim diyor ki 9 ay napcan acaba diyornapsam bilemedim neyse 1 gün daha sabretmeye çalışayım en kötü çarşamba yaparım heralde ben
İnşallah hayırlısı ile pazartesi hepimiz hamile olduğumuzu öğrenmiş oluruz
Ayyyyy ne güzel söylemişsin amin amin inşallah, benim de cumartesi olmam gerekiyor eğer olmazsa pazartesi teste giderimnapsam bilemedim neyse 1 gün daha sabretmeye çalışayım en kötü çarşamba yaparım heralde ben
İnşallah hayırlısı ile pazartesi hepimiz hamile olduğumuzu öğrenmiş oluruz
Aynen öyle evet.ben yaklaşık 1 haftadır üyeyim önceleri üye olmadan takip ediyordum nerdeyse tüm konuları okudum ama az önce sizlerle aynı günü beklediğimi görünce yazmak istedim yalnız beklemiyeyim bari dedim en azından birbirimize destek oluruz
Herhangi bir belirtin var mı pekiAy resmen bu durum bile ayni hahah :)) bende herşeyi okudum bi üye olması kalıp durumumu anlatmak kalmıştı :) ah kuzular bazen aklımdan çıkarıyorum düşünmeyeceğim diyorum bazen de bir takılıyor aklıma gün boyu bizim durumumuzla ilgili bazı şeyler araştırıyorum :| sıyırmadan gelse günümüz hahahahh
Aynen bnde çok şaşirdim ayni zamanlarda olmş olacak allahın izni ile bnce harika bi duygu yaaBoşver tatlım test falan yapmayalım sabırla bekleyelim bakalım neler olacak allah hayırlısı versin. Yalnız 3ümüzün de tarihleri nerdeyse aynı tesadüfe bakın :)))
Rabbim hepimize de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kızlar ama bu hafta nasıl geçecek bilmiyorumAynen bnde çok şaşirdim ayni zamanlarda olmş olacak allahın izni ile bnce harika bi duygu yaa
Herhangi bir belirtin var mı peki
Rabbim hepimize de hayırlı haberler almayı nasip etsin inşallah kızlar ama bu hafta nasıl geçecek bilmiyorumstresten ölmeyiz inşallah
Benimde iki aydır böyle geçen ay doktora gittim bir sıkıntı mı var diye çok şükür temiz herşey doktor rahmin bebek için hazırlanıyor bu ağrılar normal dedi bana bakalım bu ay güzel haberi alacak mıyızBenim yumurtlama dönemimden beri bitmeyen bi kasık ağrısı var. Bel ağrısı,göğüs ağrısı bacak ağrısı da mevcut. Ve bunların hepsi yumurtlama döneminden sonda oldu yani aynı zamanda beraber olduktan sonra. Normal de adet zamanımda da bu ağrılarım olur ama kasık ağrılarım hiçbir zaman 10 gün önce başlamamıştır. Sadece adet olacağım gün ağrırdı ve sonra gelirdi. Bu beni biraz işkillendiriyor işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?