- 8 Şubat 2018
- 67
- 25
- 8
- 34
Benimde iki aydır böyle geçen ay doktora gittim bir sıkıntı mı var diye çok şükür temiz herşey doktor rahmin bebek için hazırlanıyor bu ağrılar normal dedi bana bakalım bu ay güzel haberi alacak mıyız
Kızlar benim belirtilerim sırasıyla şöyle ilk zamanlar kasık ağrısı ama iğnelenme gibi başladı üşüttüğümü düşündüğüm için önemsememiştim hatta,sonrasında geçen hafta iş yerimde aşırı derecede uyku halimi etrafımdakilerin farketmesiyle bende bir şok nasıl aklıma gelmez diye o gün bugündür tutuştum tabi inşalllah diye diye uççam zaten :)) ardından uyku yerini miğde ekşimesi ve yanmasına bıraktı, mesela şuan bile yanmam var ki normalde böyle birşeyim olmaz benim hiç.Hatta dün gece 11 buçukta turşu suyu içmemle eşim bile sana neler oluyor dedi hayırdır dedi bende tabi hiç çaktırırmıyım yok değişiklk olsun diye içiyorum diye geçiştirdim.Onun belirtilerden hiçbirşeyden haberi olmamasına rağmen o bana hergün hamilesin sen diyor umarım dediği çıkar.Aman ne yazdım döktüm içimi yaa
Benim önce kasık batmasi ile başladi 10 gün öncesi snra mide yanmasi kaynamasi ile ardindan gögüs hassasiyeti yorgunluk baş ağiriisi başladi böyle kasıkta gerilme falan devam ediyor. Akıntı da varOh maşallahh :)) herkeste belirtiler farklı oluyor diyorlar canım mesela bende de mide yanması yok tabiiki bünye meselesi.. inşallah herşey yorduğumuz gibi olur
kizlar sizin dongunuz ne kadar suruyor benim 35 gun suruyo en son en son 14 ocakta kirmizi gordum
O BAŞ AĞRISI BENİM BİTİRDİ ZATEN GÖZ KAPAKLARIMI KALDIRAMIYORDUM RESMENBenim önce kasık batmasi ile başladi 10 gün öncesi snra mide yanmasi kaynamasi ile ardindan gögüs hassasiyeti yorgunluk baş ağiriisi başladi böyle kasıkta gerilme falan devam ediyor. Akıntı da var
Benim önce kasık batmasi ile başladi 10 gün öncesi snra mide yanmasi kaynamasi ile ardindan gögüs hassasiyeti yorgunluk baş ağiriisi başladi böyle kasıkta gerilme falan devam ediyor. Akıntı da var
Amiiiiin amiiin inşlh ya. Çok istiyoruz hepimiz çnkü.Aynen canım ondan bende de var. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız,eşimi de çok umutlandırmamak için belki adet belirtileridir diyorum ama onun bendeki her değişikliği hamileliğe yormasını görünce de içim gidiyor :)
Benim döngüm de 27 ya da 28 en son adet başlangıcı 21 ocakta 2 şubatta da yumurtlamam oldukizlar sizin dongunuz ne kadar suruyor benim 35 gun suruyo en son en son 14 ocakta kirmizi gordum
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruzzBende şuan belirti diyebileceğim kasıklarım da hafif ağrı biraz akıntı ve mide bulantısı ki şuan yemek bana bakıyor ben ona ama yiyemiyorum
İnşallah hepimiz güzel haberler veririz birbirimizeİnşallah güzel haberlerini bekliyoruzz
Canım insallah güzel haberi alirsin. Doktora gittiginde ne gibi kontroller yapti hangi tahlillerden verdin bende gitmeyi düsünuyorumBenimde iki aydır böyle geçen ay doktora gittim bir sıkıntı mı var diye çok şükür temiz herşey doktor rahmin bebek için hazırlanıyor bu ağrılar normal dedi bana bakalım bu ay güzel haberi alacak mıyız
Herman ve kan değerlerime baktı , smear tesi istedi ve Ultrasona aldı detaylı bir şekilde rahmim de bir sıkıntı olup olmadığına baktıCanım insallah güzel haberi alirsin. Doktora gittiginde ne gibi kontroller yapti hangi tahlillerden verdin bende gitmeyi düsünuyorum
Anladim canım sağolasınHerman ve kan değerlerime baktı , smear tesi istedi ve Ultrasona aldı detaylı bir şekilde rahmim de bir sıkıntı olup olmadığına baktı
Doktor sabırla beklemem gerektiğini söyledi ama beklenmiyor işteAnladim canım sağolasın
Aynen öyle beklenmiyor. Aslinda biraz rahat olsak belki daha kolay ve cabuk olucak ama maalesef :) allah kimsenin kucağını boş bırakmasınDoktor sabırla beklemem gerektiğini söyledi ama beklenmiyor işte
Amin canım, zaman geçsin diye kendimi oyalacak birşeyler buluyorum artık :)Aynen öyle beklenmiyor. Aslinda biraz rahat olsak belki daha kolay ve cabuk olucak ama maalesef :) allah kimsenin kucağını boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?