Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kızlar benim belirtilerim sırasıyla şöyle ilk zamanlar kasık ağrısı ama iğnelenme gibi başladı üşüttüğümü düşündüğüm için önemsememiştim hatta,sonrasında geçen hafta iş yerimde aşırı derecede uyku halimi etrafımdakilerin farketmesiyle bende bir şok nasıl aklıma gelmez diye o gün bugündür tutuştum tabi inşalllah diye diye uççam zaten :)) ardından uyku yerini miğde ekşimesi ve yanmasına bıraktı, mesela şuan bile yanmam var ki normalde böyle birşeyim olmaz benim hiç.Hatta dün gece 11 buçukta turşu suyu içmemle eşim bile sana neler oluyor dedi hayırdır dedi bende tabi hiç çaktırırmıyım yok değişiklk olsun diye içiyorum diye geçiştirdim.Onun belirtilerden hiçbirşeyden haberi olmamasına rağmen o bana hergün hamilesin sen diyor umarım dediği çıkar.Aman ne yazdım döktüm içimi yaa

Aman canım sağlığımız yerinde olsun da gerisi Allah Kerim artık.. bende bu ağrılardan korkup doktora gittiğimde yumurtan çatlamak üzere demişti doktor. Bakalım neler olacak :))

kizlar sizin dongunuz ne kadar suruyor benim 35 gun suruyo en son en son 14 ocakta kirmizi gordum

Oh maşallahh :)) herkeste belirtiler farklı oluyor diyorlar canım mesela bende de mide yanması yok tabiiki bünye meselesi.. inşallah herşey yorduğumuz gibi olur

Oh maşallahh :)) herkeste belirtiler farklı oluyor diyorlar canım mesela bende de mide yanması yok tabiiki bünye meselesi.. inşallah herşey yorduğumuz gibi olur
Benim önce kasık batmasi ile başladi 10 gün öncesi snra mide yanmasi kaynamasi ile ardindan gögüs hassasiyeti yorgunluk baş ağiriisi başladi böyle kasıkta gerilme falan devam ediyor. Akıntı da var

kizlar sizin dongunuz ne kadar suruyor benim 35 gun suruyo en son en son 14 ocakta kirmizi gordum

BENİM DÖNGÜM 27 YADA 28 GÜN EN FAZLA EN SON KIRMIZILAR 23 OCAK BELİRTİSİYLE BAŞLADI BENİM HATTA BENİM 26 SINA KADAR NOKTA ŞEKLİNDE OLMUŞTU YERLEŞME FELAN MI ACABA TEST YAPSAM MI DERKEN 26 GECE KIRMIZILAR COŞMUŞTU.

Benim önce kasık batmasi ile başladi 10 gün öncesi snra mide yanmasi kaynamasi ile ardindan gögüs hassasiyeti yorgunluk baş ağiriisi başladi böyle kasıkta gerilme falan devam ediyor. Akıntı da var
O BAŞ AĞRISI BENİM BİTİRDİ ZATEN GÖZ KAPAKLARIMI KALDIRAMIYORDUM RESMEN

Aynen canım ondan bende de var. İnşallah hayal kırıklığına uğramayız,eşimi de çok umutlandırmamak için belki adet belirtileridir diyorum ama onun bendeki her değişikliği hamileliğe yormasını görünce de içim gidiyor :)

Bende şuan belirti diyebileceğim kasıklarım da hafif ağrı biraz akıntı ve mide bulantısı ki şuan yemek bana bakıyor ben ona ama yiyemiyorum

Canım insallah güzel haberi alirsin. Doktora gittiginde ne gibi kontroller yapti hangi tahlillerden verdin bende gitmeyi düsünuyorum

Canım insallah güzel haberi alirsin. Doktora gittiginde ne gibi kontroller yapti hangi tahlillerden verdin bende gitmeyi düsünuyorum
Herman ve kan değerlerime baktı , smear tesi istedi ve Ultrasona aldı detaylı bir şekilde rahmim de bir sıkıntı olup olmadığına baktı

Bende son 4gündür baş dönmesi mide bulantısı kasıklarda ağrı bel ağrısı gögüslerde hassaslık bunlar olunca bugün doktora gittim test için erken dedi anlattıklarına bakılırsa hamile olabilme ihtimalin yüksek dedi geçikmen olunca gel demişti şimdi adet gördüm benim gibi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…