- 12 Şubat 2018
- 457
- 575
- 23
- 31
Bende son 4gündür baş dönmesi mide bulantısı kasıklarda ağrı bel ağrısı gögüslerde hassaslık bunlar olunca bugün doktora gittim test için erken dedi anlattıklarına bakılırsa hamile olabilme ihtimalin yüksek dedi geçikmen olunca gel demişti şimdi adet gördüm benim gibi olan var mı?
Ya bende ona yorumladım biran çünkü şuan hiç bişey yok biranlık birşeydi biraz hayalkırıklığına uğradım ama bir yanım umutlanma diyor bir yanım hissediyor karışık duygularımCanım ben tam bu konu hakkında Bilgili değilim ama duyduğuma göre üstüne görme ihtimali de varmış ya da yerleşme kanaması adet kanaması da zannedilebiliyormuş bunu da göz önünde bulundur yinede
Ya bende ona yorumladım biran çünkü şuan hiç bişey yok biranlık birşeydi biraz hayalkırıklığına uğradım ama bir yanım umutlanma diyor bir yanım hissediyor karışık duygularım
çok az var devam etmiyor şuan inşAllah üstün görmedir çünkü kasıklarımda ve belimde ağrılarım var halaŞimdi kanaman devam etmiyor mu canım? Mesela yerleşme kanaması 2-3 günlük birşeymiş(hatta daha az bile olabilir, lekelenme gibi ya da damla damla gelmesi) adet kanaması gibi uzun sürmezmiş.
çok az var devam etmiyor şuan inşAllah üstün görmedir çünkü kasıklarımda ve belimde ağrılarım var hala
Canım adetin geçti mi peki, test yap istersenYa bende ona yorumladım biran çünkü şuan hiç bişey yok biranlık birşeydi biraz hayalkırıklığına uğradım ama bir yanım umutlanma diyor bir yanım hissediyor karışık duygularım
dun ayni seyleri ben kendine soledim testte negatifi gorunce bendd laboquick yapmistim kimi markaya iyi dio kimi kotu anlamadim valla hic bise sol kasikta batma var dunden beri dedigin gibi beynimiz yapiosa eger ne kafa varmis bizdeGünaydın kızlar ben tabikide sabah gözümü açtığım gibi test yaptım ve koca bir negatifle başbaşayız.testi erken test birtek o marka var diye almıştım eczaneden ama yaptıktan sonra güvenilirliği biraz şüphe uyandırdı yada ben öyle olmasını istiyorum.testin adı days comfort tur.Daha önce kullanan var mı ki acaba?Birde Bunca belirtiyi ben beynimle yapıyorsam eğer beni ruh sinir hastalıklarına kapatın
Gelmesin asla pazartesi hepimiz buraya hamileyim yazalım inşallahyine sabirlar bize bekliycez valla pazartesi yapicaz insallah o gune kadar damla gelmez
bende onu düşündüm haa gerçekten biz gerçekten bu denli beyin gücümüzle bunları yapabiliyorsak geciikmeyide yaparız umarım gerçek gecikmelerimiz olursimdi gelmezse buda psikolojikse terapistten yardim alip destekmi gorsek napsak gecikirde simdi
Daha geçmedi eğer regliyse zaten erken oldum ama normal regllilerim gibi değil daha az ve daha açık renk anlamadım bende bişey hala baş dönmem ve mide bulantım varCanım adetin geçti mi peki, test yap istersen
bi uysak bi uyansak pazartesi sabah olsa yalnız var ya biz hamileysek 9 ay napacağız bilemedim şimdi bencok zor gunler bizi beklio
Doğru söylüyorsun belirsizlik çok kötü gerçekten.Sende test yapmıştın geçen günlerde değil mi?en azindan bisey kesinlik kazanmis olir hamileyiz deriz yaa bole diken ustunde olmaktansa offff
aynen bnmde öyle oluyor şuançok az var devam etmiyor şuan inşAllah üstün görmedir çünkü kasıklarımda ve belimde ağrılarım var hala
Bnm adetim başladibende onu düşündüm haa gerçekten biz gerçekten bu denli beyin gücümüzle bunları yapabiliyorsak geciikmeyide yaparız umarım gerçek gecikmelerimiz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?