Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Canım ben tam bu konu hakkında Bilgili değilim ama duyduğuma göre üstüne görme ihtimali de varmış ya da yerleşme kanaması adet kanaması da zannedilebiliyormuş bunu da göz önünde bulundur yinede

Canım ben tam bu konu hakkında Bilgili değilim ama duyduğuma göre üstüne görme ihtimali de varmış ya da yerleşme kanaması adet kanaması da zannedilebiliyormuş bunu da göz önünde bulundur yinede
Ya bende ona yorumladım biran çünkü şuan hiç bişey yok biranlık birşeydi biraz hayalkırıklığına uğradım ama bir yanım umutlanma diyor bir yanım hissediyor karışık duygularım

Ya bende ona yorumladım biran çünkü şuan hiç bişey yok biranlık birşeydi biraz hayalkırıklığına uğradım ama bir yanım umutlanma diyor bir yanım hissediyor karışık duygularım

Şimdi kanaman devam etmiyor mu canım? Mesela yerleşme kanaması 2-3 günlük birşeymiş(hatta daha az bile olabilir, lekelenme gibi ya da damla damla gelmesi) adet kanaması gibi uzun sürmezmiş.

Şimdi kanaman devam etmiyor mu canım? Mesela yerleşme kanaması 2-3 günlük birşeymiş(hatta daha az bile olabilir, lekelenme gibi ya da damla damla gelmesi) adet kanaması gibi uzun sürmezmiş.
çok az var devam etmiyor şuan inşAllah üstün görmedir çünkü kasıklarımda ve belimde ağrılarım var hala

Günaydın kızlar ben tabikide sabah gözümü açtığım gibi test yaptım ve koca bir negatifle başbaşayız.testi erken test birtek o marka var diye almıştım eczaneden ama yaptıktan sonra güvenilirliği biraz şüphe uyandırdı yada ben öyle olmasını istiyorum.testin adı days comfort tur.Daha önce kullanan var mı ki acaba?Birde Bunca belirtiyi ben beynimle yapıyorsam eğer beni ruh sinir hastalıklarına kapatın

dun ayni seyleri ben kendine soledim testte negatifi gorunce bendd laboquick yapmistim kimi markaya iyi dio kimi kotu anlamadim valla hic bise sol kasikta batma var dunden beri dedigin gibi beynimiz yapiosa eger ne kafa varmis bizde

A akkusss artık pazartesi olsun çarçabuk yaa bende de iki gündür yoğum kremsi akıntılar var normalde böyle bir şey olmuyordu hiç ilk kez karşılaşıyorum o yüzden bu teste inanmamayı tercih ediyorum pazartesiye kadar test yapmamayı düşünüyorum inşallah daim olur bu fikrim pazarteside gelen giden olmadığı sürece hemen kan testine giderim artık napayım.

yine sabirlar bize bekliycez valla pazartesi yapicaz insallah o gune kadar damla gelmez

simdi gelmezse buda psikolojikse terapistten yardim alip destekmi gorsek napsak gecikirde simdi

en azindan bisey kesinlik kazanmis olir hamileyiz deriz yaa bole diken ustunde olmaktansa offff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…