Benimki şuan normal regliymiş gibi de sancım dayanılmayacak derece de çok belime kasıklarıma normalde regli sancısı çeken biriydim ama bu fazla şuanaynen bnmde öyle oluyor şuan
Bnm adetim başladi[/UOTE]
Hadi ya üzülme canım Allah herşeyi hayırlısıyla zamanında verecektir boyle düşün ben hep çocuğun olmuyo mu yine mı adet oldun diyenlere benim Çocuğum nazlı ondan yavas yavas gelicek diyorum moralini bozma kuzum hiç herşeyin hayırlısı olsun inşallah
Orasi öylede çok umutluydum artk. Allaha biraktim....
Hakkında hayırlısı olsun canım bir doktora görün istersenDaha geçmedi eğer regliyse zaten erken oldum ama normal regllilerim gibi değil daha az ve daha açık renk anlamadım bende bişey hala baş dönmem ve mide bulantım var
Kızlar pazartesi gelse de hepimiz rahatlasak ben inatla test yapmıyorumHakkında hayırlısı olsun canım bir doktora görün istersen
SENİNKİ İYİYMİŞ BİRİNİN BİZİ DURDURMASI ŞART YOKSA DAYANAMIYORUZ MESELA BENKızlar pazartesi gelse de hepimiz rahatlasak ben inatla test yapmıyorumama içimde büyük bir istek var yapmak için meraktan çatlamak üzereyim eşim test almama izin vermiyor allah tan
Ben geçen ay adetim gelmeden 10 test bitirdim ve her seferinde de çok üzülüyordum eşimde bu halimi görünce bu şeklide bir önlem alıyor, birkaç kere almak istedim günün gelsin öyle diyorSENİNKİ İYİYMİŞ BİRİNİN BİZİ DURDURMASI ŞART YOKSA DAYANAMIYORUZ MESELA BEN
Siz bari hamile olunda moral olsn bana yaHAYIRLISI İNŞALLAH CANIM BENİMDE BUGÜN ACAYİP GAZIM VAR BİRDE SANKİ ADET OLMUŞU GİBİ HERAN GİDİP GİDİP BAKIYORUM.
Takma bnce gidip bakma. Hamilesin bnce sen.
Siz bari hamile olunda moral olsn bana yapsikolojim çöktü resmen 5 gün erken geldi. Beklemiyordum
Bir daha ki aya inşallah güzel haberini alırız canım
Siz bari hamile olunda moral olsn bana yapsikolojim çöktü resmen 5 gün erken geldi. Beklemiyordum
Kaç günün var peki bat aHAYIRLISI İNŞALLAH CANIM BENİMDE BUGÜN ACAYİP GAZIM VAR BİRDE SANKİ ADET OLMUŞU GİBİ HERAN GİDİP GİDİP BAKIYORUM.
MANTIKLIYMIŞ OLSUN DURDURMASI İYİBen geçen ay adetim gelmeden 10 test bitirdim ve her seferinde de çok üzülüyordum eşimde bu halimi görünce bu şeklide bir önlem alıyor, birkaç kere almak istedim günün gelsin öyle diyor
BENDE AYNI ŞEKİLDEYİM YA YOĞUN YOĞUN BEYAZLAR AYRICA BİRDE GAZ OLUŞTU BUGÜN FAZLACA NORMALDE BU ARA ARTMIŞTI AMA BUGÜN AŞIRI MASAMDA OTURAMIYORUM WC YE GİTMEKTEN İŞYERİNDE.UMARIM SADECE BEYAZLAR GELİR KIRMIZILAR ASLA GELMEZZZbenim beyaz akintim gelmeye basladi haatalancam mi acaba ya sol kasik tarafim cok gerilio
Benim de cumartesi bat sırayla güzel haberler veririz inşallahMANTIKLIYMIŞ OLSUN DURDURMASI İYİBENİM BAT PAZARTESİ
İLK SENSİN YANİİ AYY İNŞALLAH HAMİŞSİNDİRBenim de cumartesi bat sırayla güzel haberler veririz inşallah
Adet öncesi sarı akıntı gelir, beyaz ve sulu gebelik belirtisi diye biliyorum , benim birkaç gün önceye kadar ara ara sarı sümüksü akıntım vardı artık sulu akıntı gelmeye başladı, hadi inşallah hamişiszdirbenim beyaz akintim gelmeye basladi haatalancam mi acaba ya sol kasik tarafim cok gerilio
canım hepimiz inşallahİLK SENSİN YANİİ AYY İNŞALLAH HAMİŞSİNDİRTABİ BİZDE HAMİŞİZDİR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?