Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Hakkında hayırlısı olsun canım bir doktora görün istersen
Kızlar pazartesi gelse de hepimiz rahatlasak ben inatla test yapmıyorum ama içimde büyük bir istek var yapmak için meraktan çatlamak üzereyim eşim test almama izin vermiyor allah tan

Kızlar pazartesi gelse de hepimiz rahatlasak ben inatla test yapmıyorum ama içimde büyük bir istek var yapmak için meraktan çatlamak üzereyim eşim test almama izin vermiyor allah tan
SENİNKİ İYİYMİŞ BİRİNİN BİZİ DURDURMASI ŞART YOKSA DAYANAMIYORUZ MESELA BEN

SENİNKİ İYİYMİŞ BİRİNİN BİZİ DURDURMASI ŞART YOKSA DAYANAMIYORUZ MESELA BEN
Ben geçen ay adetim gelmeden 10 test bitirdim ve her seferinde de çok üzülüyordum eşimde bu halimi görünce bu şeklide bir önlem alıyor, birkaç kere almak istedim günün gelsin öyle diyor

Dişimizi sıkıp bekleyeceğiz inşallah kızlar , bu arada mide bulantısı olan var mı benim iki gündür yemek esnasında midem kötü oluyor bazen gün içinde de devam ediyor ve su gibi akıntım var çok değil ama iç çamaşırımı kirletecek kadar oluyor gün içinde

benim beyaz akintim gelmeye basladi haatalancam mi acaba ya sol kasik tarafim cok gerilio

Ben geçen ay adetim gelmeden 10 test bitirdim ve her seferinde de çok üzülüyordum eşimde bu halimi görünce bu şeklide bir önlem alıyor, birkaç kere almak istedim günün gelsin öyle diyor
MANTIKLIYMIŞ OLSUN DURDURMASI İYİ BENİM BAT PAZARTESİ

benim beyaz akintim gelmeye basladi haatalancam mi acaba ya sol kasik tarafim cok gerilio
BENDE AYNI ŞEKİLDEYİM YA YOĞUN YOĞUN BEYAZLAR AYRICA BİRDE GAZ OLUŞTU BUGÜN FAZLACA NORMALDE BU ARA ARTMIŞTI AMA BUGÜN AŞIRI MASAMDA OTURAMIYORUM WC YE GİTMEKTEN İŞYERİNDE.UMARIM SADECE BEYAZLAR GELİR KIRMIZILAR ASLA GELMEZZZ

Adet öncesi sarı akıntı gelir, beyaz ve sulu gebelik belirtisi diye biliyorum , benim birkaç gün önceye kadar ara ara sarı sümüksü akıntım vardı artık sulu akıntı gelmeye başladı, hadi inşallah hamişiszdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…