Evet bunların ikiside olmuştu bana :)Sanırım en belirgin belirti şişen dokununca aciyan gogus ve çok sulu akıntı
En mantiklisi adetin geçmesini beklemek benim de ufak ufak belirtileirm vardı ama heveslenmemek için hamilelige yormadım. Bat geçince emin oldumMideme ara ara kramplar giriyir ve yanma oluyor ama goguste hassasiyet yok dun hafif karnim agrir gibi oldu geçti hic bir lekelenme de yok ortada normalde gecen ay 2 de olmustum regly bakalim yarin neler olacak artik vazinamdan kiku da almiyorum. Normalde koku almayan biriyim bu aralar her konuyu almaya başladım cok istiyorum acaba psikolojik mi bilmiyorum
En mantiklisi adetin geçmesini beklemek benim de ufak ufak belirtileirm vardı ama heveslenmemek için hamilelige yormadım. Bat geçince emin oldum
Adet belirtisi de olabilir regl a az kalmış test alabilirsin 2-3 gün sonra çizgi görünür bebiş ordaysagünaydın herkese,
dün ev temizliği yaparken belim ağrımaya başladı
ama çok yorunlunca da bazen belim ağrıyabiliyor
neyse biraz koltukta uzandım tam aniden kalkmak istedim sağ kasığımda aniden bir batma oldu, sanki bıçakla kasığımı çizdiler gibi tekrar uzanmaya başlayınca da geçti
aynı gün, gün içinde bir-iki kez daha ani hareketlerimde yine aynı sağ kasığıma sancı girdi bir kaç sn sürüp kendiliğinden geçiyor
ani hareketlerde tek taraflı kasık batması hamilelik belirtisi olabilir mi acabareglime 7-8 gün var
benim ilk hamileliğimde bu belirtiler olmamıştı, her gebelik bir öncekinden farklı oluyorAdet belirtisi de olabilir regl a az kalmış test alabilirsin 2-3 gün sonra çizgi görünür bebiş ordaysa
Evet bende adet günümden 3 gün sonra yapmıştımbenim ilk hamileliğimde bu belirtiler olmamıştı, her gebelik bir öncekinden farklı oluyor
adet öncesi de sadece kasık ağrısı şikayetim olur bu şekilde ani ve hızlı hareketlerimde batma yanda sancı vs. olmuyordu
garantilemek için önümüzdeki haftayı beklicem sanırım
2’li test, 3’lü ve 4’lü bu tür testler her ne kadar istatiksel veriye dayalı da olsa özellikle 2’li olan son derece önemliArkadaşlar ikili test yaptırmayı düşünmüyorum aranızda yaptıran var mı? Arkadaşıma down sendromlu ihtimali yüksek gebeliği sonlandıralım dedikleri halde arkadaşım çok sağlıklı bir bebek doğurdu çok şükür. Ben ne olursa olsun onu öldürün diyemem. Yaptıran ve sakıncalı olduğunu düşünen var mı
Değerler şimdilik gebelik gösteriyor:) çarşamba keseyi görmeye gideceğim inşallah. Bende akşam yemeklerinden sonra hafif bulantı. Sarımtrak kıvamsız akinti göğüs uçlarım da hassasiyet bu tarz şeyler olmuştu . Allah olmayan herkese hak eden herkese tez zamanda nasip etsin insallahSizde de benim bahsettiğim gibi şeyler mi belirti verdi bu arada gene misiniz çok sevindim allah olmayanlara da versin sarısı bize artık ☺
canim ben bat 3 gün geçince yaptım çok net 2 çizgi cıktıkızlar sizce tahmini yerleşme gününden kaç gün sonra idrar testinde görünür bhcg?
Değerler şimdilik gebelik gösteriyor:) çarşamba keseyi görmeye gideceğim inşallah. Bende akşam yemeklerinden sonra hafif bulantı. Sarımtrak kıvamsız akinti göğüs uçlarım da hassasiyet bu tarz şeyler olmuştu . Allah olmayan herkese hak eden herkese tez zamanda nasip etsin
Amin canim ınş gerçi biz korunuyoruz ama bir ihtimal diye ümit ediyorum
Kaç gun var adete ?Ayın 9 unda adet oldum 18 inde ilişkiye girdik ve 25 gün de bı adet oluyorum goguslerim çok hassaslasti bide hafif kanamam oldu sanırım hamile miyim acaba ?
3 4 gün falanKaç gun var adete ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?