Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Kizlar merhaba benim bu ay yumurtlama gununden 2 gun sonra falan aşırı göğüs agrilarim basladi vw yumurtlama günü sanki adet olacakmisim gibi kasiklarimda mukemml bi ağrı oldu bi kac saat sonra ağrı geçti. Ayrıca kasimlarima ara ara bi ağrı giriyor ve ağzımin hiç tadı yok 15-20 dakikada bir tuvalet ihtiyacım oluyor ishalim ve adetime 2 gun kaldi sürekli burun kasintim oluyor ve hangi yemeğin ismini duysam her yer o yemekten kokuyormus gibi hissediyrm. Ayrica tavuk seven bi insandim kokusu görünüşü dahi midemi bulandiryr. Yemeklerdeb sonra da kisa süreli cok hafif mife bulantim oliyr hamile olabilit miyim

Sanırım en belirgin belirti şişen dokununca aciyan gogus ve çok sulu akıntı

Mideme ara ara kramplar giriyir ve yanma oluyor ama goguste hassasiyet yok dun hafif karnim agrir gibi oldu geçti hic bir lekelenme de yok ortada normalde gecen ay 2 de olmustum regly bakalim yarin neler olacak artik vazinamdan kiku da almiyorum. Normalde koku almayan biriyim bu aralar her konuyu almaya başladım cok istiyorum acaba psikolojik mi bilmiyorum

En mantiklisi adetin geçmesini beklemek benim de ufak ufak belirtileirm vardı ama heveslenmemek için hamilelige yormadım. Bat geçince emin oldum

En mantiklisi adetin geçmesini beklemek benim de ufak ufak belirtileirm vardı ama heveslenmemek için hamilelige yormadım. Bat geçince emin oldum

Sizde de benim bahsettiğim gibi şeyler mi belirti verdi bu arada gene misiniz çok sevindim allah olmayanlara da versin sarısı bize artık ☺

Adet belirtisi de olabilir regl a az kalmış test alabilirsin 2-3 gün sonra çizgi görünür bebiş ordaysa

Adet belirtisi de olabilir regl a az kalmış test alabilirsin 2-3 gün sonra çizgi görünür bebiş ordaysa
benim ilk hamileliğimde bu belirtiler olmamıştı, her gebelik bir öncekinden farklı oluyor
adet öncesi de sadece kasık ağrısı şikayetim olur bu şekilde ani ve hızlı hareketlerimde batma yanda sancı vs. olmuyordu
garantilemek için önümüzdeki haftayı beklicem sanırım

Evet bende adet günümden 3 gün sonra yapmıştım

Arkadaşlar ikili test yaptırmayı düşünmüyorum aranızda yaptıran var mı? Arkadaşıma down sendromlu ihtimali yüksek gebeliği sonlandıralım dedikleri halde arkadaşım çok sağlıklı bir bebek doğurdu çok şükür. Ben ne olursa olsun onu öldürün diyemem. Yaptıran ve sakıncalı olduğunu düşünen var mı

2’li test, 3’lü ve 4’lü bu tür testler her ne kadar istatiksel veriye dayalı da olsa özellikle 2’li olan son derece önemli
fetüsteki ense kalınlığını ve burun yapısı hakkında doktorlara bilgi veriyor

ben sadece 2’li olanı yaptırmıştım
onun sonucu gayet iyi çıkınca doktorum 3’lü ve 4’lüye gerek olmadığını söylemişti ayrıca

Sizde de benim bahsettiğim gibi şeyler mi belirti verdi bu arada gene misiniz çok sevindim allah olmayanlara da versin sarısı bize artık ☺
Değerler şimdilik gebelik gösteriyor:) çarşamba keseyi görmeye gideceğim inşallah. Bende akşam yemeklerinden sonra hafif bulantı. Sarımtrak kıvamsız akinti göğüs uçlarım da hassasiyet bu tarz şeyler olmuştu . Allah olmayan herkese hak eden herkese tez zamanda nasip etsin insallah

kızlar sizce tahmini yerleşme gününden kaç gün sonra idrar testinde görünür bhcg?
canim ben bat 3 gün geçince yaptım çok net 2 çizgi cıktı

Arkadaşlar merhaba. Reglime 9 gunvar daha ama bugn kask agrm var pembe leke geldi peceteye sabah.sabahda ped taktim ama aksama kadar sadecw bir parmak bile saylmaz kahverengi leke geldi.reglmi bu yoksa yerlesme kanamasi olabilirmi sizce

Ayın 9 unda adet oldum 18 inde ilişkiye girdik ve 25 gün de bı adet oluyorum goguslerim çok hassaslasti bide hafif kanamam oldu sanırım hamile miyim acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…