- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
Yumurtlama gununu biliyo musun peki ??3 4 gün falan
HyrYumurtlama gununu biliyo musun peki ??
Hım bence bekle o zmn adetin gecerse sonra test yap. Testlerin yanılma payı da var çünkü. Dayanamam dersende kan testi ver bence :)
Tamam teşekkür ederim:)Hım bence bekle o zmn adetin gecerse sonra test yap. Testlerin yanılma payı da var çünkü. Dayanamam dersende kan testi ver bence :)
Kimyasal gebeliktir bu. Genetik olarak sağlıklı olmayan embriyonun vücut tarafından bi savunma mekanizması olarak atılması demektir. Bazen hiç farkedilmez regl gecikmesi olmaz. Bazen de birkaç gün gecikme olur sonra normal regl kanaması olur. BHcg değeri yükselmeden çok az bir seviyeden sıfıra düşer. Ben geçen sene regl günümden bir gün önce test yapmıştım BHcg 38 çıkmıştı, iki sonra 15 iki gün sonra da 5in altındaydı. Doktorum da bu düşükten sayılmaz gebelik hiç oluşmadı çünkü dedi. Yani bu durumda hamile olunmuyor.Kızlar merhaba tekrarhamile kaldim ama bebek tutunamadi dedikleri ne oluyor acaba yasayan varmi aranizda nasil anladiniz bu durumu
Kimyasal gebelik daha farkli degil miKimyasal gebeliktir bu. Genetik olarak sağlıklı olmayan embriyonun vücut tarafından bi savunma mekanizması olarak atılması demektir. Bazen hiç farkedilmez regl gecikmesi olmaz. Bazen de birkaç gün gecikme olur sonra normal regl kanaması olur. BHcg değeri yükselmeden çok az bir seviyeden sıfıra düşer. Ben geçen sene regl günümden bir gün önce test yapmıştım BHcg 38 çıkmıştı, iki sonra 15 iki gün sonra da 5in altındaydı. Doktorum da bu düşükten sayılmaz gebelik hiç oluşmadı çünkü dedi. Yani bu durumda hamile olunmuyor.
Bu kimyasal gebeliktir, eğer gebelik kesesi görüldükten sonra kaybedilirse bu düşük demektir zaten. Yani bebeğim tutumadı düştü Vs diyen kişilerin de durumuna bakmak lazım normal düşük mü kimyasal gebelik mi diye. Ama bebeğin tutunmadan düşmesi kimyasal gebelik olarak adlandırılır.Kimyasal gebelik daha farkli degil mi
Bunu dr gitmeden kendimiz anlayabilirmiyiz pekiBu kimyasal gebeliktir, eğer gebelik kesesi görüldükten sonra kaybedilirse bu düşük demektir zaten. Yani bebeğim tutumadı düştü Vs diyen kişilerin de durumuna bakmak lazım normal düşük mü kimyasal gebelik mi diye. Ama bebeğin tutunmadan düşmesi kimyasal gebelik olarak adlandırılır.
Hayır mümkün değil bu. İstatistiksel olarak kadınların bir çoğu bazı döngülerinde kimyasal gebelik geçiriyor farketmeden. Bazen bir iki gün gecikiyor bazen hiç gecikme olmuyor. Kanda tespit edilmediği sürece farketmek imkansız.Bunu dr gitmeden kendimiz anlayabilirmiyiz peki
Merhaba sizi görüyordum konularda, hayırlı olsun :) gebeliği nasıl öğrendiniz belirtileriniz oldu mu?
Valla bende ısler karısık canım. Ama senı cok tebrık ederım allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın coook sevındım. Insallah bende bıran once mutlu haberlerı alırım banada dua et lutfen. Bu ay artık ovulasyon testı baslıcam evı doldurdum. Gebelıl ve ovulasyon testıö stokta olmayınca kendımı cok huzursuz hıssedıyorum
Allah razı olsun canım ınsallah tez vakıtte bebısı gorurumAh kuzum aynı ben gibisin :)
Ama inan ne zamanki testleri ve düşünmeyi bıraktım o zaman hamile kaldım :)
Darısı sana olsun güzel haberini bekliyorum duacınım
Anladım cok tesekkur ederimHayır mümkün değil bu. İstatistiksel olarak kadınların bir çoğu bazı döngülerinde kimyasal gebelik geçiriyor farketmeden. Bazen bir iki gün gecikiyor bazen hiç gecikme olmuyor. Kanda tespit edilmediği sürece farketmek imkansız.
Canım ilk gebeligimde benimde 5 gün gecikme olunca testte çıkmıştı. Adet olucak gibi kasiklarimda hassasiyet ve göğüs şişkinliği vardı .Merhaba kızlar benim bir sorum olacaktı
ben normalde 26 günde Regl Oluyorum fakat son 2-3 aydırBu süre birkaç gün ileri yada geri olabiliyor normalde 29 Eylül’de olması gerekirken hala regl Olmadım. Herhangi bir belirti de yok sadece ayaklarım çok üşüyor ve bazen benim hafif ağrıyor bunun dışında da hissettiğim bir şey yok
ben29 Eylül’de ve bu sabah test yaptım ancak negatif çıktı sizce hala gebelik olma ihtimali var mı?
Testi ne zaman yenilemediği testin markası freely diye daha önce duymadığım bir markaydı Aranızda kullanan var mı acaba
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum
İki üç aydir bende ayni seyleri yasiyorum ama sonuc negatif.o yuzden cok umutlanma benim gibi hayal kirikligina ugramani istememMerhaba kızlar benim bir sorum olacaktı
ben normalde 26 günde Regl Oluyorum fakat son 2-3 aydırBu süre birkaç gün ileri yada geri olabiliyor normalde 29 Eylül’de olması gerekirken hala regl Olmadım. Herhangi bir belirti de yok sadece ayaklarım çok üşüyor ve bazen benim hafif ağrıyor bunun dışında da hissettiğim bir şey yok
ben29 Eylül’de ve bu sabah test yaptım ancak negatif çıktı sizce hala gebelik olma ihtimali var mı?
Testi ne zaman yenilemediği testin markası freely diye daha önce duymadığım bir markaydı Aranızda kullanan var mı acaba
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorum
Cnm sakin ol ve korkma stres yapma . Stresten düşürürsün allah korusun. Adetine daha var . Bak ben normal hamileyken adet günim o degerlerdeydi dusun . Zamanla arttı . Adeti 2 hafta geçince . O yüzden daha adetine 3 gün varmış bile . Bence normal hamilesinKızlar bişey sorcam ya ben size ben şimdi 2 gün önce yani pazartesi günü adetime 5 gün varken kan vermiştim 2.3 çıkmıştı. Bugün öyle rast gele idrar testi yaptım çift çizgi çıktı pozitif çıktı yani hemen gidip öğlen saat 1 de kan verdim 30.02 betaHCG çıktı değerim. Adetime henüz 3 gün var. Akşam başka bir hastaneye gittim eşimle ordada kan istedi doktor ordaki değerimde 28 çıktı kimyasal olmasından çok korktum. Ordan çıktıkdan hemen sonra yine sabahki kan verdiğim hastaneye gittim ordada 35.8 çıktı yani artmış çok şükür ama yinede içimde bir korku var. Doktora sordum bu durumu aynı size anlattığım gibi bana verdiği cevap şu şekilde “olabilir öyle 1-2 değer oynaması normal benden sana tavsiye herzaman aynı hastanede kan ver her hastanenin cihazı referans aralığı ölçümü farklı olur”dedi. Ama şunuda söyledi “sen yinede çok ümitlenme biz 100 den düşük olan değerlere genellikle kimyasal gebelik gözüyle bakıyoruz”dedi . Ama benim adet günüme daha 3 gün var sizce kimyasal olabilirmi? Sabahki yaptığım hastanede 30.2 çıktı akşam aynı hastanede 35.8 çıktı arada 1 farklı hastanede var ordada 28 çıktı dediğim gibi sizce nedir durum . Çok korkuyorum. 2 düşüyüm var birde evladımı kaybettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?