Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

kızlar son adet tarihim 21 aralık
13 ocakta beta hcg negatifti
1 şubatta evde gebelik testi yaptım çift çizgi belirgindi hemen hastaneye gittim beta hcg 1359 çıktı ama kese görünmedi
kafam çok karışık
doktor dış veya boş gebelik olabiliceğini söyledi 13 ocaktan bu yana 20 gün nasıl bu kadar çıkıyo hcg değeri ve kaç haftalık olmuş oluyo

Kızlar belim kasıklarkm göğüslerim çok ağrıyo ben anlamadım reglden üç gün sonra hamile kalınırmı

Kızlar selam son adet tarihim 10 Ocak ama pcosum yumurtlamayı 30 ocakta gördüm değerlendirdik o günden beri memelerde hassasiyet var ve kasık ağrım var hafif hafif bugün de meme ucu kaşınmaya başladı bu gebelik belirtisi mi acaba çok erken biliyorum da yinede düşünüp duruyorum

Herkese selam kızlar.Gebelik planlaması sonucu bu ay korunmayı bıraktık.Reglime 4 gün var ve 3-4 gündür yoğun bir mide bulantısı yaşıyorum.Göğüslerim çok şiş ama reglide de çok şişer benim.Dünden beri burnuma sürekli kek vanilya kokusu gibi hoş hoş kokular geliyor.Evde böyle kokucak birseyde yok.Böyle bir belirti yaşayan var mı acaba?

Test yapsana canım

Vajinal ultroson yapmadılar mı benim kide öyleydi vajinal ultrosondan sonra gorundu

Günaydın canım akşam oldu ama olsun Baş dönmesi ve iç fenalığı var şu an. Araba tutmuş gibi.
Allah Allah inşallah gebeliktendir.. benim son günler bat a ama ne var belirti bilmiyorum artık, bugün okulda başladı yoğunluktan kendimi dinleyemiyorum daha iyi galiba

Kızlar selam dün regli olmam lazımdı 2 gün önce pembe az peçeteye silince akıntım geldi ertesi gün yani dün açık kahverengi yine peçeteye silince geldi bugün de koyu kahverengi akımtı geldi ama daha da o koyulukta gelmedi şuan ara ara sildikçe açık kahvemsi leke geliyor sizce yerleşme olabilir mi yoksa adetim mi geliyor bugün gecikmenin 2.günü sabah idrar testi de negatifti ama göğüs ağrısı mide bulanması ara ara kasıklarda batma ve bel ağrısı var çok garip yaşayan var mı durumu sizce kanamaya döner mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…