Benim testler hep pozitif ama kanda yokGünaydın kızlar, yok mu umut veren pozitif testler bu sabah??
Hadee o nasıl iş öyle??Benim testler hep pozitif ama kanda yok
Hadee o nasıl iş öyle??
Denemedim denicem adetime daha varBaşka bir markayla ya da kaset testle denedin mi??
Benim de var son 2 3 gün cumaya kadar sabretmeye karar verdim. Ama adet de olabilirim diye şartlama yapıyorum kendime belirtim var mı yok mu artık günüm de iyice yaklaştığı için anlamıyorumDenemedim denicem adetime daha var
Yok canım normal âdet oldum ben lekelnemdrn bı iki saat sonra regl oldumMerhaba geçen ay bir gün once aksam bu tarz geldi sabahına regl oldum ama umarım yerleşmedir senin
Ben regl oldum canım günü gününe tuttu takvimim uygulamasında reglim düzenli zaten ama o belirtiler piskolojik galiba yumurtlamadan beri vardı ağrılarım vs insallh sen hamissindir canım benimCanım ne durumdasın kesin regl oldun mu? Bende hâlâ birsey yok
Yumurtlama dönemine girmişsin..Kızlar belim kasıklarkm göğüslerim çok ağrıyo ben anlamadım reglden üç gün sonra hamile kalınırmı
Test yapsana canımHerkese selam kızlar.Gebelik planlaması sonucu bu ay korunmayı bıraktık.Reglime 4 gün var ve 3-4 gündür yoğun bir mide bulantısı yaşıyorum.Göğüslerim çok şiş ama reglide de çok şişer benim.Dünden beri burnuma sürekli kek vanilya kokusu gibi hoş hoş kokular geliyor.Evde böyle kokucak birseyde yok.Böyle bir belirti yaşayan var mı acaba?
Vajinal ultroson yapmadılar mı benim kide öyleydi vajinal ultrosondan sonra gorundukızlar son adet tarihim 21 aralık
13 ocakta beta hcg negatifti
1 şubatta evde gebelik testi yaptım çift çizgi belirgindi hemen hastaneye gittim beta hcg 1359 çıktı ama kese görünmedi
kafam çok karışık
doktor dış veya boş gebelik olabiliceğini söyledi 13 ocaktan bu yana 20 gün nasıl bu kadar çıkıyo hcg değeri ve kaç haftalık olmuş oluyo
Günaydın canım akşam oldu ama olsunGünaydın kızlar, yok mu umut veren pozitif testler bu sabah??
önce vajinal ultrason yaptılar zaten ama kese görünmedi dış veya boş gebelik olabilir dedi sonra beta hcg 1359 çıktıVajinal ultroson yapmadılar mı benim kide öyleydi vajinal ultrosondan sonra gorundu
Allah Allah inşallah gebeliktendir..Günaydın canım akşam oldu ama olsunBaş dönmesi ve iç fenalığı var şu an. Araba tutmuş gibi.
Ayy başka çocuğun mu var öğretmen misinAllah Allah inşallah gebeliktendir..benim son günler bat a ama ne var belirti bilmiyorum artık, bugün okulda başladı yoğunluktan kendimi dinleyemiyorum daha iyi galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?