Bende bugun regl oldum canım nasip olmadıBen regl oldum canım günü gününe tuttu takvimim uygulamasında reglim düzenli zaten ama o belirtiler piskolojik galiba yumurtlamadan beri vardı ağrılarım vs insallh sen hamissindir canım benim
Belirtiler kesinlikle psikolojikmis vücudumu cok dinledim sanırım ondan... artik hicbir sey düşünmemeye karar verdim akışına bırakacağım nasipte varsa olurBen regl oldum canım günü gününe tuttu takvimim uygulamasında reglim düzenli zaten ama o belirtiler piskolojik galiba yumurtlamadan beri vardı ağrılarım vs insallh sen hamissindir canım benim
Her ikisine de evet, hem 5 yaşında bir oğlum var hem de öğretmenimAyy başka çocuğun mu var öğretmen misin
Günü gelsin diyorum çıkmayabilir ovulasyon günüm baya geç çünküTest yapsana canım
Anladım canım olsun önümüzdeki aya inşallahYok canım normal âdet oldum ben lekelnemdrn bı iki saat sonra regl oldum
Predictor earlyGebelik testlerinde en güvenilir markalar neler
Prodoctor predictör early awoxGebelik testlerinde en güvenilir markalar neler
Hayırlısı olsun canım hakkımızda önümüzdeki ay inşallah Allah nasip ederseBelirtiler kesinlikle psikolojikmis vücudumu cok dinledim sanırım ondan... artik hicbir sey düşünmemeye karar verdim akışına bırakacağım nasipte varsa olur
Benim de ayın 1i çatladığı gündü benim de alakasız ama iki gündür içim sıkışıyor gibi sağlı sollu kasık ağrılarım var ama anlık saniyelik regli günün ne zaman senin inşallah ikimiz de hamileyizdirMerhaba hanımlar.lütfen fikri olan tecrübesi olan yazabilir mi?mide yanması ve kramp ilk belirtiler olabilir mi.klomenden sonra karnımda huzursuzluk agrı yumurtalıklarımda ağrı vs hissediyorum .akşamları özellikle daha şiddetli 1 şubat pik günümdü.klomenden sebepli bu ay yumurtalıklarda şiddetli ağrı hissettim.ipne kullanmadım kendi çatladı.kullanmalı mıydım bilmiyorum .amh 5.8 olduğu için dominat yumurta oluşması için doktor bu şekilde kullandırdı.misafir vs gelince yatılı evden çıkamadım 1 hafta.şuanda da yumurtalıklarda ağrı var midemde şiddetli yanma ve kramplar var.
Test yapınca bize de haber ver inşallah güzel haberler alırsınMerhaba
bende çok stresli ve heycanlıyım test yapmaya korkuyorum
adetim geçti mi geçmedi mi ondan bile emin değilim bazen 26-27-28-29 günde bir oluyor çok nadir de senede 1ya da 2 defa 30 günde bir oluyor şimdi bugün 31.gün henüz olmadı
5 yıldır bebeğimiz olmuyordu ilk yıl dış gebelik oldu 4 yıldır herhangi bir şey olmadı.
Rabbim isteyen bekleyen kullarına en kısa zamanda en kolay şekilde en hayırlı en sağlıklı en imanlı şekilde nasip etsin
Test yaptım çift çizgi çıktı ama inanamıyorum kan testi vermeye acile gideceğiz Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda en güzel en hayırlı en kolay şekilde nasip etsinTest yapınca bize de haber ver inşallah güzel haberler alırsın
Amin inşallah çook sevindim inşallah kanda da pozitifi görürsün canım sağlıklı kolay bir süreç yaşamanı dilerim bizleri de haberdar et umut oldunTest yaptım çift çizgi çıktı ama inanamıyorum kan testi vermeye acile gideceğiz Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda en güzel en hayırlı en kolay şekilde nasip etsin
Kuzum beklenen detim ayın 17 gibi ay 31 yada 30 olumca seğişiyor çünkü ben 30 günde bir adet görüyorum.acayip mide ekşimesi mide ynması kramplar sanki gastrit gibi bugün yumurtalıklarımda da şiddetli ağrı hissettimBenim de ayın 1i çatladığı gündü benim de alakasız ama iki gündür içim sıkışıyor gibi sağlı sollu kasık ağrılarım var ama anlık saniyelik regli günün ne zaman senin inşallah ikimiz de hamileyizdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?