Test yaptım çift çizgi çıktı ama inanamıyorum kan testi vermeye acile gideceğiz Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda en güzel en hayırlı en kolay şekilde nasip etsin
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Amin inşallah çook sevindim inşallah kanda da pozitifi görürsün canım sağlıklı kolay bir süreç yaşamanı dilerim bizleri de haberdar et umut oldunbir de en son tegl tarihin ne zamandı
Hayırlı olsun canım cizgilerin gayet net 4 haftalık var bu bebikkEki Görüntüle 3540598
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
son adet tarihim 07.01.2025 de başlamıştı
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Çok net zaten çizgilerin harikaaEki Görüntüle 3540598
güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.
son adet tarihim 07.01.2025 de başlamıştı
inşallah hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik olur
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
İnşallah hayırlı haberler alırız benim de 15inde bekliyorum bu ay ovü testi denedim ben ama 2 yıldır olmuyorKuzum beklenen detim ayın 17 gibi ay 31 yada 30 olumca seğişiyor çünkü ben 30 günde bir adet görüyorum.acayip mide ekşimesi mide ynması kramplar sanki gastrit gibi bugün yumurtalıklarımda da şiddetli ağrı hissettim
Evet bende ovulasyon testiyle denedim gynoosed jel kullandım.ayrıca köylü kadınlar kuyruk sokumu kısmıma çölek yaptılar bel açıklığı vardır belki diyeİnşallah hayırlı haberler alırız benim de 15inde bekliyorum bu ay ovü testi denedim ben ama 2 yıldır olmuyor
Bel açıklığı nasıl oluyor, siz ne zamandır istiyorsunuzEvet bende ovulasyon testiyle denedim gynoosed jel kullandım.ayrıca köylü kadınlar kuyruk sokumu kısmıma çölek yaptılar bel açıklığı vardır belki diye
Benim de ayın 1 inde yumurtam çatladıBenim de ayın 1i çatladığı gündü benim de alakasız ama iki gündür içim sıkışıyor gibi sağlı sollu kasık ağrılarım var ama anlık saniyelik regli günün ne zaman senin inşallah ikimiz de hamileyizdir
Merhaba adet oldunuz mu acaba aynı duruma benzer bendede var dün test yaptım negatif adetime 3 gün kaldı merak ettim açıkcası olabilir mi diyeKızlar merhaba 12 Ocak sat 9 Şubat bat gösteriyor 26 Ocak yumurtlama
Yumurtlamadan kaç gün sonra test yapmalıyım bugün predictör early ile test yaptım tek çizgi idi tekrar test kaç gün sonra yapmalıyım sizce sonradan çıkar mı predictör güvendiğim bi testti olmayınca adet olcam diye düşünüyorum her an adet sancısı çekiyorum lavaboya gidip bakıyorum ama olmamışım akıntım çok predictör negatif çıkıp sonra pozitif gören varmı
Köylüler bel açıklığı diyor ben eşim imam olduğu için köy lojmanında ikamet ediyorum .evlendiğimiz günden veri çocuk istiyorum hsg falan çektirdim.çömlek gibi bir seyi bel bölgesine ters kapatmak suretiyle yapıyorlar .kibriti yakıp birseye sabitleyip çömleği ters kapaytıyorlar ve deriyi çekiyor arka rahim kısmına denk gelen bölgeye yapıyorlarBel açıklığı nasıl oluyor, siz ne zamandır istiyorsunuz
Bel açıklığı inanışa göre ağır birşey kaldırıldığında rahim tutunmaya engel oluyormuş bende hadi yapın bakalım dedim ama pek önemsemedim.bu yolla çok kişi hamile kaldı dedilerBel açıklığı nasıl oluyor, siz ne zamandır istiyorsunuz
Ah hadi inşallah vesile olur zaten bu istek bitirdi bizi her şeyi yapmaya hazır olduk rabbim tez vakitte kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldurur da bu hasretimiz biter. Benim net bir belirtim yok zaten ben artık çok yıprandım bunalıma girdim diyebilirim ağır bir vaziyette bu hafta doktora randevu aldım ne gerekiyorsa neden olmuyorsa da tedavi yada yavaş yavaş tüp bebek sürecine başlayacağım yaşım 30 artık daha fazla beklemek ve kendimi üzerek zarar vermekten çok yoruldumBel açıklığı inanışa göre ağır birşey kaldırıldığında rahim tutunmaya engel oluyormuş bende hadi yapın bakalım dedim ama pek önemsemedim.bu yolla çok kişi hamile kaldı dediler
Ben 37 düşün birde beniAh hadi inşallah vesile olur zaten bu istek bitirdi bizi her şeyi yapmaya hazır olduk rabbim tez vakitte kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldurur da bu hasretimiz biter. Benim net bir belirtim yok zaten ben artık çok yıprandım bunalıma girdim diyebilirim ağır bir vaziyette bu hafta doktora randevu aldım ne gerekiyorsa neden olmuyorsa da tedavi yada yavaş yavaş tüp bebek sürecine başlayacağım yaşım 30 artık daha fazla beklemek ve kendimi üzerek zarar vermekten çok yoruldum
Ben 4 haftalık hamileyim yeni öğrendim yaniErken Hamilelik belirtilerini merak ediyorum.
Hamile arkadaşlar lütfen gününüz geçmeden önceki gebelik belirtilerini yazar mısınız? Adetime 4 gün kaldı.
Rabbim en kısa zaman da gönlüne göre verir inşallahAh hadi inşallah vesile olur zaten bu istek bitirdi bizi her şeyi yapmaya hazır olduk rabbim tez vakitte kucaklarımızı sağlıklı bebişlerle doldurur da bu hasretimiz biter. Benim net bir belirtim yok zaten ben artık çok yıprandım bunalıma girdim diyebilirim ağır bir vaziyette bu hafta doktora randevu aldım ne gerekiyorsa neden olmuyorsa da tedavi yada yavaş yavaş tüp bebek sürecine başlayacağım yaşım 30 artık daha fazla beklemek ve kendimi üzerek zarar vermekten çok yoruldum
İğne batması gibi de mi acaba sanki adet olacakmışım akıntı gelecek gibi hissediyorum ama bir şey yok belimde böyle bir garip ağırı yol ama böyle adet olacakmışım gibi inşallah gebeliktircanım benim sol kasıgımda özellikle yere egilince şiddetli agrı olurdu
gögüslerim çok fena dolgunlaşmıştı ve agrıyorlardı
hatta üzerine yatamayacak kadar çok agırırdı şimdilerde biraz geçti
sık sık idrara çıkma vardı birde
Psikolojisi çok ağır gerçekten dur bakalım allahtan ümit kesilmez var mı belirtilerin şuanBen 37 düşün birde beni
Canım bunlar belirti mi bilmiyorum ama bazı farklılıklar yaşadım ama psikolojikte olabilir.ilk iki gün sabah yüzümü yıkarken ağız gargalamakn için agzıma su aldığımda limon tadı geldi ekşi eksi sonra geçti o.ama sürekli midem ağrıyor yanıyo birsey yediktem sonra kasıklarımda ağrı var.idrar yolu enfeksiyonu oldum galiba yaparken acı oluyor.idrar rengim çok koyu ama koku yok.Psikolojisi çok ağır gerçekten dur bakalım allahtan ümit kesilmez var mı belirtilerin şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?