Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Lütfen yardım edin lütfen yeni doğan bebeğin beyninde kist var diyorlar başına gelen varmı korkmalımıyım napacağımı bilmiyorum sonnradan kaybolan varmı

Ben de dün sarı bi akıntı farkettim sık idrara çıkma durumum başladı zaten yarın doktor randevum var gittiğimde 3 gün kalmış olucak belki varsa belli olur

kızlar merhaba normalde 10 şubat bugun adet olmam lazım ama hala bir belırtı yok testlerım hep negatif çıkıyor sizce bir kaç gun daha bekleyip kan mı vermeliyim

kızlar merhaba normalde 10 şubat bugun adet olmam lazım ama hala bir belırtı yok testlerım hep negatif çıkıyor sizce bir kaç gun daha bekleyip kan mı vermeliyim
Bende aynı durumdayım kan vericem yarın

Eklentiler

• BF8A531B-E9A6-45E2-AAF4-0EF61D1AD0CB.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 121
  • 018222A5-D18E-4D85-940F-DE78E340F7FD.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 98
Merhaba adetim 4-5 gün gecikti akşam saatlerinde test yaptım silik çıktı anlayamadım, akşam mı yaptım diye, daha önce sabah yapmıştım direk kırmızı çizgi çıkmıştı 6 haftalıkken öğrendim. Negatif mi kabul etmeliyim? Yardımcı olur musunuz? Tecrübesi olan?

Eklentiler

• image.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 107
İyi akşamlar arkadaşlar .Kafama takılan bir soru var yerleşme kanaması dediğimiz şey adet gecikmesinden sonra görülüyor mu .Bilgisi olan veya böyle bir şey yaşayan var mı? .Bugün adet gecikmemin 7-8. Günü pembe uzayan yapışkan akıntım oldu içerisinde kılcal şekilde çok az kan vardı devamı olmadı .Normalde bu akıntım adet gecikmem olmadığı zamanlarda olurdu ve devamı adet kanaması olurdu bu defa kesildi ve İki gündür göğüs hassasiyetim başladı .Normal döngümde adet tarihimden önce başlardı mutlaka

Bence yaptırmalısınız. Bazen gebelik belirtisi ilk aylarda hatta haftalarda belirginlik göstermiyor. Adet takibi önemli bu yüzden fakat şöyle bir durum daha var normal şartlar altında adet gecikmeniz 3,4 günü buluyorsa telaşe kapılmayın fakat ilk defa yaşıyorsanız hemen kan testi verin :)

Kızlar bat 9 Şubat sat 12 Ocak 26 Ocak yumurtlama days doctor ile test yapmıştım pozitif gidip kan verdim negatif ayın 2 siydi
Bugün tekrar kan verdim 9 gün arası var yükselme ihtimali varmı

Adete 6 gün var bu da kaset test ama markası FIRST TEST . Geçen ay yalancı pozitif gostermisti çok güvenmiyorum. Gebelik var görünüyor ama aranızda bunu daha önce kullanan var mı?

Eklentiler

• 1000103931.webp
    32,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 1000103930.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 106
Benim de bugün adete 3ya da 4 hün kaldı predictor erken gebelik testi yaptım umudum yok ama işte merak duygusuna da engel olamıyorum

Eklentiler

• IMG_5021.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 117
Adete 6 gün var bu da kaset test ama markası FIRST TEST . Geçen ay yalancı pozitif gostermisti çok güvenmiyorum. Gebelik var görünüyor ama aranızda bunu daha önce kullanan var mı?
Hiç kullanmadım ama 6 gün öncesine göre de baya net çizgilerin en iyi kan vermek buna göre net pozitif ama daha önce de yaşancı pozitiflik vermiş o yüzden yarından sonra kan verin bence

Kızlar bat 9 Şubat sat 12 Ocak 26 Ocak yumurtlama days doctor ile test yapmıştım pozitif gidip kan verdim negatif ayın 2 siydi
Bugün tekrar kan verdim 9 gün arası var yükselme ihtimali varmı
Olabilir tabiki sonucunuzu bize de haber verin lütfen inşallah pozitifi görürsünüz benim testimi de yorumlar mısınız rica etsem attım sayfaya

Kizlar bu sari akinti kesin her hamilelikte olan bisey midir? Buna yonelik seyler okuyorum ama benim bata 9 gun var ve boyle bir akintim yok

Sanki gölge var
Kanda 6 gün önce negatif normal aslında en az 2-3 gün önce az bir sonuç çıkar varsa eğer o da iki katı her gün arttıyor o yüzden hemen umutsuzluğa kapılma bence regle kadar evde kaset testle de takip edebilirsin ben öyle yapıcam diğer türlü merak ediyorum çünkü, bana da gölge gibi geldi bir de predictor en iyisi diyorlar bilemedim yarın testi tekrarlıycam birbirimize haber verelim. Mide rahatsızlığın için ne dediler ve devam ediyor mu

Kizlar bu sari akinti kesin her hamilelikte olan bisey midir? Buna yonelik seyler okuyorum ama benim bata 9 gun var ve boyle bir akintim yok
Süreç çok uzun henüz varsa bile yerleşme olmamıştır regli zamanı akıntı devam ederse o zaman test yapın derim

Merhaba benim de 4. Günü gecikmenin belirtileriniz neydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…