Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız...
ben idare ediyorum bugün 3 gün gecikmeli regl oldum çok umutlanmıştım oysa
ceylancım adına çok sevindim tatlım bişey çıkmamış
inş buay gelir bebişlerimiz benim yeni günüm 30 mart gözüküyo eklermisin listeye....senağlama

tekrar geçmiş olsun kardeşimi bayıltcaklarmış dr öyle demiş

yok daha bitmedi yarın bitiyr

canim adetin biter bitmez hemen girme iliskiye.. eger yumurtlama döngün he ayniysa.. yumurtlama gününe yakin bi zamanda basla calismaya.. ben yumurtlama günümden bi önce baslamistim.. 3 gün sürdürmüstüm.. sperm kalitesi yüksek olunca tutma olasaligi fazla oluyor.. birde ceylanin dedigi bisey vardi.. iliskiye girmeden esine sertr bi kahve icir... sabaha kadarda kalkma yataktan.. kaydirigubbakcemile3

ceylancımm canım senin adına oadar sevinndimki mart kedisihadi insallah bu ay hamilesin allah gönlüne göre versin insallah

ayse on canım tebrikler hayatımm bu kahve olayı ney kız hadi yastık belinin altına koymussundurda :)) kahveyi nettin gıı:))))

kızlar herkese selam buarada noldu biliyonuzmu ben asılamanın 7. günü idrar testi yaptım sanki silik cizgi cıktı ama görmek istediğim için mi gördüm okadar bilmiyom 8. günde test yaptım oda silik cıktı ama vallahi bilmiyorum acep yanılıyommu hayalmi ettim heheheh:)) sonra 10. gün yaptım 2 metre öteden bakınca bile görünüyodu eşimle agladım kesin hamileyim dedim cok netti nerdeyse inanamadımya sonra bugün 11 gün ya bugunde yaptım yok sanki cok bakınca var (( ney bu simdi kantesti yaptırmıcam korkuyom

hesaplayıcada hesapladım 11-16 arası diyorkaydirigubbakcemile3

tamam ceylancım yarın atarım tekrar

akrepcim acabalar daha çok yıpratıyo bence kan testi yaptır derim ama sen bilirsin...

ben şu ballı tarçınlı polenli bi kür war onu denycem bide ada yağı kürü war iltihaplar için onuda denycem

saol canim benim.. kahve eger dogru biliyorsam.. spermleri hareketlendiriyormus.. ben baya bi koyu yapmistim.. ama esin sigara iciyorsa eger kahvenin yaninda icmesin.. bu keyif kahvesi degil sonucta.. bende ise yaradi ama yinede allahin bilcegi is.. denemekte fayda var bence..
bence kan testi yaptirma bekle bir kac gün daha egerki adetin gecerse o zaman tekrarla testi.. ben adetim 3 gün gecince yaptim testi.. insallah hamissindir..:1hug:

Kız seninle ilk zamanlar didiştik ama şimdi heyecanla bekliyoruz birbirimizi dostluk böyle bir şey sanırımkaydirigubbakcemile
Bir arkadaşım var 2.aşılama tuttu o da test yaptı 2-3 defa silik çıktı sonra tek çizgi çıktı ama şuanda hamileeeeee

bozo 85 seninde günün 30 martmı benimde 11-16 arası sıkı çalışalım

bu ada çayı yağına ne zaman başlamak uygun biliyomusun

ayse on canım cok saol insallah kahve olayını denemeye kalmazda hamileyimdir evet kan testi yaptırmıcam cok korkuyorum kendimce zaman geciriyorum idrar testleriyle insallah hamileyimdir saol canımm

kız ceylan he ya etimize aşeriyoduk ilk zamanlar hay allah ya cok komik şimdide yazılarımızı takip ediyoruz noldu diye merak ediyoruz evet dostluk böyle bişi canım benim insallah hamile olcaksın sen kedilere takıl :)) ayy 2. asılaması tutmusmu keske benim de tutsa ay testlerimizde aynıymıs kız ceylan bu dediğin gibi olsun tutsun adresini alcam sana hediyem var ulen insallah hamileyimdir

kizlarr ben cikiyorum namazim geciyor.. hadin bakalim martta göbisleriniz dolsun insallah.. fazla düsünmeyin.. zevk icin yapin.. eslerinizi kullanmayin yani :) hadi hepiniz öpüldünüz.. sizi seviyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…