herzaman temiz olunmuyor kii dr.bakmıyorlar bile
canım bayıltmadılar dr.dayanırsın dedi evet dayanılıyor meleğimi düşündüm o dakikalarda bebek geliyormuş gibi açıyorlar sonra işlem başlıyor biraz ürtücü ama sadece tüplere ilaç verilirken acıyor dayanabiliyorssun sonra kasık ağrın kanama olabiliyor benim hala sancım var
yok daha bitmedi yarın bitiyr
wuzgun 8 ay sence daha uzun değil mi
canim adetin biter bitmez hemen girme iliskiye.. eger yumurtlama döngün he ayniysa.. yumurtlama gününe yakin bi zamanda basla calismaya.. ben yumurtlama günümden bi önce baslamistim.. 3 gün sürdürmüstüm.. sperm kalitesi yüksek olunca tutma olasaligi fazla oluyor.. birde ceylanin dedigi bisey vardi.. iliskiye girmeden esine sertr bi kahve icir... sabaha kadarda kalkma yataktan.. kaydirigubbakcemile3
ceylancımm canım senin adına oadar sevinndimki mart kedisihadi insallah bu ay hamilesin allah gönlüne göre versin insallah
ayse on canım tebrikler hayatımm bu kahve olayı ney kız hadi yastık belinin altına koymussundurda :)) kahveyi nettin gıı:))))
kızlar herkese selam buarada noldu biliyonuzmu ben asılamanın 7. günü idrar testi yaptım sanki silik cizgi cıktı ama görmek istediğim için mi gördüm okadar bilmiyom 8. günde test yaptım oda silik cıktı ama vallahi bilmiyorum acep yanılıyommu hayalmi ettim heheheh:)) sonra 10. gün yaptım 2 metre öteden bakınca bile görünüyodu eşimle agladım kesin hamileyim dedim cok netti nerdeyse inanamadımya sonra bugün 11 gün ya bugunde yaptım yok sanki cok bakınca var(( ney bu simdi kantesti yaptırmıcam korkuyom
ceylancımm canım senin adına oadar sevinndimki mart kedisihadi insallah bu ay hamilesin allah gönlüne göre versin insallah
ayse on canım tebrikler hayatımm bu kahve olayı ney kız hadi yastık belinin altına koymussundurda :)) kahveyi nettin gıı:))))
kızlar herkese selam buarada noldu biliyonuzmu ben asılamanın 7. günü idrar testi yaptım sanki silik cizgi cıktı ama görmek istediğim için mi gördüm okadar bilmiyom 8. günde test yaptım oda silik cıktı ama vallahi bilmiyorum acep yanılıyommu hayalmi ettim heheheh:)) sonra 10. gün yaptım 2 metre öteden bakınca bile görünüyodu eşimle agladım kesin hamileyim dedim cok netti nerdeyse inanamadımya sonra bugün 11 gün ya bugunde yaptım yok sanki cok bakınca var(( ney bu simdi kantesti yaptırmıcam korkuyom
hesaplayıcada hesapladım 11-16 arası diyorkaydirigubbakcemile3
bozo 85 seninde günün 30 martmı benimde 11-16 arası sıkı çalışalım
bu ada çayı yağına ne zaman başlamak uygun biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?