Slm ebruşko
cnm ya bende de var bu ay bırakıcaktım zaten ilacı.folik asite başlıycam adetim bitince.şu an adetim ve çok az geliyo eskiden böyle değildi.kolumda falan küçük lekeler döktü ve aşırı gazım..ya bende inan muallakta kaldımvalla canım olurmu olur bende kullanıyorum ama burdaki yazıları okuyunca baktım tüm belirtiler bende de var bilmem nasıl olacak
selam kızlar napıyorsunuz bakim? ben adet oldum bugün. yani bu kadar kafaya takmıyım diyorum yine olmuyor 1 hafta geciktirdim yine boşu boşuna. artık belirti falan dinlemicem. hatta burayada daha az girersem yanlış anlamayın. çünkü okudukça belirti yaratıyorum kendimde.
kızlar yaklaşık 1 saat sonra beta hcg sonucumu alacam..dua edin bana..tam 7 gün geçti adet tarihim bakalım ne çıkacak?
selam kızlar napıyorsunuz bakim? ben adet oldum bugün. yani bu kadar kafaya takmıyım diyorum yine olmuyor 1 hafta geciktirdim yine boşu boşuna. artık belirti falan dinlemicem. hatta burayada daha az girersem yanlış anlamayın. çünkü okudukça belirti yaratıyorum kendimde.
ayyy o ne heyecandır senınkı sımdııııı kaydirigubbakcemile3
ayyy ınsallaahhhh hamişsindir canım benım yaaaaaa.s.:asigim:
valla hemde ne heyecan var anlatamam..sabırla bekliyorum..
canım üzülme öncelikle.. bak bende her ay belirti diye boş yere canımı çıkarırdım nerdeyse..deli gibi saniye dakika kendimi takip eder dururdum.. sakın yanlış anlamayın ama bu site gibi takıldığım sitelere fazla giriyordum,bir ay tuttum kendimi bıraktım bu tarz sitelerede fazla girmedim,kendime oyalanacak kafamı megul edecek sürekli bişeyler buldum..ve yumurtlama günlerimi,yok ilişki günleri felanda takmadım takip etmedim,yemin ederim..inanki bişeyin üstüne fazla düşmeyeceksin bunu anladım..ben o ay hamile kaldım...
hani kimseye bişey demiyorum ama ben bunları yaşadım canım..bu iş üstüne düşmekle olmuyo,belirti diye diye kendimizi boş yere koşullandırıyoruz,beynimizi ona göre ayarlıyoruz sanki.. tek çözüm kendimizi strese sokmadan rahat olabilmek..
allahım inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere bebekler nasip eder..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?