Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hadi bakalım inş. Ya kıssslar neden artık burası sakin eski günler yol oldu herkes bu kadarmı çok takıyo kafasına yapmayın lütfen ya (((

kızlar merhaba ben bir haftadır girmiyorum yeni hamile arkadaşlar varmı canlar allah her isteyene versın rabbım

ayy evet bugun hamıle göremedm ben de listeye bakıyorum ama....

ayy kızlarrr birkaç hafta sonra biz olacagız o listede.. kırmızısı yenı gelenler martta doldurucaz listeyyiiiii...
yıne umutsuzluklar içinden bir umut buldum... Cömert Rabbimm bize de verecekk...bebişler gelecek

Son düzenleme:
valla canım olurmu olur bende kullanıyorum ama burdaki yazıları okuyunca baktım tüm belirtiler bende de var bilmem nasıl olacak
cnm ya bende de var bu ay bırakıcaktım zaten ilacı.folik asite başlıycam adetim bitince.şu an adetim ve çok az geliyo eskiden böyle değildi.kolumda falan küçük lekeler döktü ve aşırı gazım..ya bende inan muallakta kaldım sen ne kullanıyosun.ben yasmin kullanıyorum

selam kızlar...

annemgilin bir komşusu vardı 18 yıllık evli, çocukları olmamış,uğraşmışlar çabalamışlar,her yola başvurmuşlar olmamış vazgeçmişler artık.. geçenlerde gördüm bebekleri olmuş nasıl mutlular nasıl sevinmişler...

işte allahtan hiçbir zaman ümidi kesmeyip,umutsuz,üzgün olmamak lazım..allah kimseyi bunca yıl bekletmesin ama belli olmuyor işte bakın kaç yıldan sonra bebekleri olmuş..demekki hiç kimse için imkansız bişey değil bu,inşallah güzel bir günde gelecek bebekleriniz ...

allahım tüm isteyenlere en kısa zamanda bu güzel duyguları yaşatsın

Mühendis 17 canım yasmin kullanırken cok düzenlii ve unutmadan kullandıysanız hamile kalmanız çok çok zor bir ihtimal... bulantı vs.. hapın yan etkisi oluyor.. ayrıca adette azalma yapıyor...

ama düzensiz unutarak kullandıysanız ve yenı hapa basladıysanız hamile kalma riski var diye biliyorum...

Tabiki Allah verdikten sonra mucize olabilir.. İsteyenlere versin insallah bize de versin.

kızlar bu kontrol hapları kullananlar, bazıları kist için felan kullanıyo sanırım.. ama sonrasında hamile kalmayı olumsuz etkilemiyormu ,etkilemeyecekmi..

ben evlendiğim de 7 ,8 y çocuk istemiyoruz diye doktoruma gitmiştim,korunmak için bir tavsiye istediğimde bana yasmini önerdi ama 2 taneden sonra (2 ay) hiç tavsiye etmem yumurtalıkları baskı altında tutuyor sonrasında bebek istediğinde sorunlar yaşarsın demişti.. bende korktum hiç kullanmadım,korunmadım.

şimdi bazılarınızda kullandığınızı okuyorumda ne bileyim paylaşmak istedim sizlerle..

selam kızlar napıyorsunuz bakim? ben adet oldum bugün. yani bu kadar kafaya takmıyım diyorum yine olmuyor 1 hafta geciktirdim yine boşu boşuna. artık belirti falan dinlemicem. hatta burayada daha az girersem yanlış anlamayın. çünkü okudukça belirti yaratıyorum kendimde.

kızlar yaklaşık 1 saat sonra beta hcg sonucumu alacam..dua edin bana..tam 7 gün geçti adet tarihim bakalım ne çıkacak?

canım üzülme öncelikle.. bak bende her ay belirti diye boş yere canımı çıkarırdım nerdeyse..deli gibi saniye dakika kendimi takip eder dururdum.. sakın yanlış anlamayın ama bu site gibi takıldığım sitelere fazla giriyordum,bir ay tuttum kendimi bıraktım bu tarz sitelerede fazla girmedim,kendime oyalanacak kafamı megul edecek sürekli bişeyler buldum..ve yumurtlama günlerimi,yok ilişki günleri felanda takmadım takip etmedim,yemin ederim..inanki bişeyin üstüne fazla düşmeyeceksin bunu anladım..ben o ay hamile kaldım...

hani kimseye bişey demiyorum ama ben bunları yaşadım canım..bu iş üstüne düşmekle olmuyo,belirti diye diye kendimizi boş yere koşullandırıyoruz,beynimizi ona göre ayarlıyoruz sanki.. tek çözüm kendimizi strese sokmadan rahat olabilmek..

allahım inşallah en kısa zamanda tüm isteyenlere bebekler nasip eder..

kızlar yaklaşık 1 saat sonra beta hcg sonucumu alacam..dua edin bana..tam 7 gün geçti adet tarihim bakalım ne çıkacak?

ayyy o ne heyecandır senınkı sımdııııı kaydirigubbakcemile3

ayyy ınsallaahhhh hamişsindir canım benım yaaaaaa.s.:asigim:

canım doğru diyorsun ama insan kopamıyor. ben çok uzun zamandır işimi ciddi ciddi aksatıp bu sitede takılıyorum. :lepi: çokta zevk veriyor. zorunlu hissediyorum yanı. ama doğrusu insan okudukça farketmeden kendini dinliyor ve illa bi belirti buluyor dimi.

inşallah canıım bende öle yapıcam bu ay, buraya fazla girmemeye karar girdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…