Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bişi sorucam kızlarrr ben bu sabah soğan kürüne başlamıştım ama adet oldum sonra. devam etsem olurmu yoksa kesimmi?

arkadaslar alintidir...kafaya takanlara, neden olmuyor diyenlere anlamli bir msj bence

arkadaşlar ben sağlık ocağında çalışıyorum cuma günü bir tane kadın geldi bebeğiyle birlikte aşı yaptırmak için bizim hemşirelerde tabi bazı bilgiler alıyorlar kadının 10 yıl çocuğu olmamış bu zaman zarfında allaha çok isyan etmiş 2 kerede intahar etmiş sonra tüp bebk denemeya karar vermişler ilkinde tutmamış 2 sinde tutmuş sonra bu bebek 7,5 aylık doğmuş ve doğduktan sonra beyin özürlü olduğu anlaşılmış kadın sonra bebeğini emzirirken kucağına alırken falan kendisini hiç takip etmediğini yanlızca dudaklarını yanağına değdirince annesi olduğunu anladığını farketmiş doktora götürmüş benim çocuğum beni takip etmiyor demiş yok birşey deyip yollamışlar kadını sonra başka bir göz hastanesine götürüyor ve bebğin göçzleri görmüyor şuan bebek 4 aylık ve hem beyin özürlü hem görme özürlü!!!!!! kadın diyorki çok ama çok isyan ettim ve intaharla günaha girdim!!!! yani hiç bir zaman allaha isyan etmemeliyiz ve sabır ederek hayırlısını sağlıklısını vermesi için dua etmeliyiz olmayıncada olsun bundada bir hayır vardır deyip önümüze bakmalıyız allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin vakti zamanı gelince o verir zaten dua edip bekleyelim

selam kıslar ben geldim gittim bal aldım polen tzu aldım ada çayı aldım kocişimede keçi boynuzu aldım kürlere başlıycaz bakalım hayırlısı

allahım sen koru yarabbim ya kesinlikle doğru isyan etmemek lazım

O GÜN İDRAR TESTİNDE ÇOK NET ÇIKTI 2 çizgi kanda hiç birşey çıkmadı 3 - 4 gündür hergün kan testi ayrıntılı idrar verdim yok yok yok anlam vermedim testi yanlış yaptım sanırım off yaaa ......3 gündür ağlıyorum yaa adet belirtilerim baş gösterdi bir taraftanda sinirlerin iyice gerildi....

ayy tüylerim diken diken oldu..
bundan sonra hiçbirşey söylemeyeceğim inş.
herşeyin hayırlısı olmuyorsa da ir hayır vardır elbet diyeceğim...sağol ebrubu çok teşekkürler..

severcim, her zaman hayirlisini dilemek lazim. artik cocuk degiliz, beklentilerimiz de fazla ama...Allah basedemeyecegimiz sinavlara birakmasin...sonuna kadar inaniyorum ve insallah seytan sasirtmaz hicbirimizi...seytanin serrinden hepimizi korusun yuce rabbim

Canım ya off üzülme adetine 5 gün varken yapmıştın sen demi çok erken yani( hayırlısı tatlım üzülme test bozuk çıkabilir zaten o kadar erken çizginin net çıkması bana tuhaf gelmişti siliktente silik çıkması lazımdı herşeyde bi hayır vardr zaten ilk denemendi tutmaması çok normal yıllarca bekleyenleri düşün ve bidaha adetiniz geçmeden sakın yapmayın kızlar ya

aaa ilk defa duyuyorum böyle birşey senden yamansakcım
evdeki testte pozitif çıktı demiştin sanıyorum...
kanda nasıl çıkmadı kii....???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…