Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

bilmiyorum kızlar cidden kötüyüm yani...
birdaha 10 gün geçmeden yapmam çok kötü hissediyorum şuan kendimi anlatamam ....
neyse nasip değilmiş diyorum bir taraftanda off kafam çok karışık ... senağlama

guldecim, ilk zamanlar ben de ilk denemede olacak diye biliyorsum, hatta adetime birkac gun kala yapilacak diye biliyordum, bu kadar cahildim o konuda...zaten ilk gecem de felaketti cahillik iste
ama zamanla artik hem bir suru sey ogrendim bu sitede, hem de sukretmenin ne kadar gerekli oldugunu...bir sn sonrasinin garantisi yok, o yuzden hem kotu seylere hazirlikli olmamiz lazim hem de bol dua etmemiz lazim ...
bu yuzden ozellikle yeni arkadaslar icin buldugum yazilari paylasiyorum ki, onlar da bilgilensinler...sakin bu yazilari okuyup da uzulmeyin, ben uzulun diye gondermiyorum...maksadim bu hikayelerden ders cikarttirabilmek

canım ya üzülme her şerde wardr bi hayır bilyrm demesi kolay dycen ama üzülme canm

canım lütfen üzme kendini kafanın karışık olması gayet normal biraz daha bekle bakalım regli olmadın daha değilmi

kızlarrr bu soğan kürünü 2 bardak yaptığımız zaman kalanı akşam içerken ısıtcazmı?

Arkadaşlar benim günüme 3 gün var daha hastalanamdım bende merak etmeye başladım ama bekliyim diyorum ne dersiniz

Benim hiç bukadar yakın tarihler olmadı hep 1 hafta önce olurdum ama ilk defa bu sefer böyle şimdi bide sol kasığım ağırıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…