hoşgeldin hadi bakalım inş. hayırlı sonuçların bozocuma.s
inşllh işe yarar bu ada çayını bilen warmı ne zamna kadr içmek lazım bilen warmı reglm bitmek üzere
bilmiyorum kızlar cidden kötüyüm yani...
birdaha 10 gün geçmeden yapmam çok kötü hissediyorum şuan kendimi anlatamam ....
neyse nasip değilmiş diyorum bir taraftanda off kafam çok karışık ... senağlama
canım yumurtlama dönemine kadar içiyosun tamam sonrasında zarar verebiliyo hamiş olursan
bilmiyorum kızlar cidden kötüyüm yani...
birdaha 10 gün geçmeden yapmam çok kötü hissediyorum şuan kendimi anlatamam ....
neyse nasip değilmiş diyorum bir taraftanda off kafam çok karışık ... senağlama
Arkadaşlar benim günüme 3 gün var daha hastalanamdım bende merak etmeye başladım ama bekliyim diyorum ne dersiniz
kızlarrr bu soğan kürünü 2 bardak yaptığımız zaman kalanı akşam içerken ısıtcazmı?
kızlarrr bu soğan kürünü 2 bardak yaptığımız zaman kalanı akşam içerken ısıtcazmı?
canım biraz daha bekle istersen ya
demi bekliyim bende diğer arkadaşlar gibi üzülmiyim diyorum bide benim ilk defa başıma geliyo test bile yapamdım daha ilk olacak belki ondandır
taze yapıcaksın canım ıstmıycan
ama kalıyo canım 2 bardak suyla yapınca
Benim hiç bukadar yakın tarihler olmadı hep 1 hafta önce olurdum ama ilk defa bu sefer böyle şimdi bide sol kasığım ağırıyo
demi bekliyim bende diğer arkadaşlar gibi üzülmiyim diyorum bide benim ilk defa başıma geliyo test bile yapamdım daha ilk olacak belki ondandır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?